Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bende cok begendim cok güzeller hakkaten...dekorasyon işinden anlamam aslında ama kullanılan ahşaba göre fiyatlar değişr diye düsünüyorum:44::44:

tontişime göstereyim, ama bunlar kesin masif ahşap, onlar da pahalı işte....

ayyy kuzum hiç sorma daha ne fikirler geliyor aklıma...bende çok kolay ağlayabilen biri değilim ama ailemde uzak olacak olmak giderek beni tedirgin ediyor ya...İçim bir garip oluyor kimsem olmayacak yalnız olacağım ya tartışırsak bilmem ne gibi milyontane şey geçiyor kafamdan fenalardayım zaman geçtikçede artıyor...

canım uzakta yalnız olunca birbirinize kenetleniyorsunuz, güzel şeyler düşün ki güzel olsun :KK16:

Canım işler en azından birazcık rahatlatıyor beni.
Yoğunluktan kendimi sıkacağım birşey bulamıyorum.
Evde ise daha çok yoruluyorum. 2 günlüğüne şehir dışına kaçma fırsatımda yok

Evet ya benim gibi beceriksiz birinin yapabileceği nadir şeylerden biri::KK1:
hatice niye kendine beceriksiz diyorsun? çoğu şeyi yapamam de, şunu yapamam de... ama genelleyip beceriksizim deme lütfen, bu düşünce seni üzer ve gerçekçi dğeil zaten:KK50: muhakkak becerdiğin şeyler vardır, o zaman beceriksiz değilsin :KK9:

Kriz ben beyaz olanı çok beğendim.
Zaten beyaza aşığım herhalde evin büyük bir kısmında beyaz kullandım:KK1:

Canım bu normalmiş herhalde ilk ayrılığın vereceği vesveseler
Şeytandandır diyip aşkıma sarılmak istiyorum bu tür durumlarda
Evliliğe ikna edebildiyse enişte sanırım anlayışlıdır ve sevgisiyle azaltacaktır inşallah

ayyy canım orası öyle allaha çok şükrediyorum böyle biriyle beraber olacağım için ama malum her ilişkide olan sıkıntılar bizdede oluyor bazen tartışınca böye korkular oluyor.Benim nişanlım farklı şehirde ve çok uzak o yuzden daralıyorum her istediğğimde sarılamıyorum konuşamıyorum falan filan:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım beyaz olanı çok şeker kapının bunlar sanırım membran kapılar oluyor biraz pahalı fiyatları amerikan panel kapılara göre:KK34::KK34::KK34:mutfak için olanı mat sanırım onların çeşitleri var ankarası en iisi ama çok pahalı değiller çünkü dolap olayında şu an parlak lake moda ankaranın lakesi uçmuş durumda:KK53::KK53: bizimde evimiz yapılıyor şu ara kapıları yeni beğendik bu membrandan yaptırıyoruz biraz tuzlu oluyor ondan biliyorum benimkinin de üstü düz dur bakim bulursam atayım resmini

canım bunlara kemerli kapı deniyormuş, üstünü yuvarlak istiyorum işteee :KK50: çok fazla şey görmeyeceksin ya, gözün açılıyo, çıta yükseliyor, yükselince ve ulaşamayınca da mutsuzluk :KK19: yok yok köye dönmem lazım:44:

tontişime göstereyim, ama bunlar kesin masif ahşap, onlar da pahalı işte....

canım uzakta yalnız olunca birbirinize kenetleniyorsunuz, güzel şeyler düşün ki güzel olsun :KK16:

hatice niye kendine beceriksiz diyorsun? çoğu şeyi yapamam de, şunu yapamam de... ama genelleyip beceriksizim deme lütfen, bu düşünce seni üzer ve gerçekçi dğeil zaten:KK50: muhakkak becerdiğin şeyler vardır, o zaman beceriksiz değilsin :KK9:

inşallah canım benimkinden ümitliyim bazen onada böyle olacak şöyle olacak gibi olumsuz senaryoları yazıyorum kızıyor bana...Herşeyimiz birlikte olacak felan diyor...Onun ailesinin yanında olacağız ona hava hoş bn uzak olacağım:KK43::KK43::KK43:

yaa hangi ara sayfalar akıp gitti..:KK55:

kaç saattir telefon da bişiyler anlatıyorumm.anlatmaya çabalıyorummmm:KK30:

bu arada muhasebeciler varsa arada bilmediğim muhasebeciler gününüz kutlu olsunn:KK16:

canım bunlara kemerli kapı deniyormuş, üstünü yuvarlak istiyorum işteee :KK50: çok fazla şey görmeyeceksin ya, gözün açılıyo, çıta yükseliyor, yükselince ve ulaşamayınca da mutsuzluk :KK19: yok yok köye dönmem lazım:44:

kuzu malzeme membran bence beyaz olanın kemer denmesinin nedeni üstünün ovalliğindendir şekil itibariyle...Güzeller canım allah gönlündekileri nasip eder inşallah......Köy mü:KK55::KK55::KK55::KK55:yok canım ya ben seni az çok tanıdığımı düşünerek yazıyorum öyle ulaşamayacağın hayallerin peşine takılacak biri olarak görmüyorum ben seni:KK34::KK34::KK34::KK34:

yaa hangi ara sayfalar akıp gitti..:KK55:

kaç saattir telefon da bişiyler anlatıyorumm.anlatmaya çabalıyorummmm:KK30:

bu arada muhasebeciler varsa arada bilmediğim muhasebeciler gününüz kutlu olsunn:KK16:

eylül nabersin ya çeyizler falan neler aldınn görüşmeyeli meraklardayımm:KK19::KK19:

evlenince en usta aşçıları bile geçersin hatcem:KK34: insan yeterki mis gibi mutfak kokusu çeksin içine ve isteği olsun.
artık tarifleri bulmak çok kolay.biraz da zaman ayırdın mı senden iyisi yok emin ol:KK56:

ameliee mine ertuğrul un neyi güzel değil ki:KK52:
maşallah çok mütevazi ve sade bir dekorasyon anlayışı var, insanın ruhunu yormuyor. parasını bunlardan yana kullanıyor ne güzel, gösterişli eşya sevmiyorum :KK50:

iyi olur inşallah canım .....kuzum canın sıkıldığı zaman inşirah suresini oku için ferahlar:KK34::KK34::KK34::KK34: $GetAttachment.jpg
kızlar ahada benim mutfağım yalnız bizim camlar düz ve deniz manzaralı bir mutfağım olacak inşallah:KK53:

ameliee mine ertuğrul un neyi güzel değil ki:KK52:
maşallah çok mütevazi ve sade bir dekorasyon anlayışı var, insanın ruhunu yormuyor. parasını bunlardan yana kullanıyor ne güzel, gösterişli eşya sevmiyorum :KK50:

aynen canım ya herşeyine hayranım..
Banyosu bile o kadar hoşuma gidiyo ki..ilerde evim olursa bu tarzda döşemek istiyorum Allah o günleri nasip etsin bize.. :KK31:

bircan ben bununn içine dövülmüş fındık veya ceviz içi koyuyorum meyve suyu da koymuyorum öylede güzel oluyor buzluğa atmadan önce birer kürdan takıyorum serviste şık oluyor tatlım:nazar::nazar::nazar::nazar::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Canım ben dolaba koymadım ya unuttum ama umarım bir şey olmaz ev zaten soğuktu...

Hatice beceriksiz değilsin sadece bazı şeyleri yapamaya bilirsin ben evlendikten sonra çok kez yaptım bazırlarını döktüm oturdum ağladım eşim sağ olsun bu konuda çok destekçi...

Bir de arkadaşlar geçen hafta annem babam ve kardeşim geldi kısa sürede çok güzel şeyler yaptım çok da iyi oldu..

Ama eşim tarafından biri geleceği zaman ne yapsam sıkıntılı oluyor neden acaba bir türlü anlamadım?

Canım ben dolaba koymadım ya unuttum ama umarım bir şey olmaz ev zaten soğuktu...

Hatice beceriksiz değilsin sadece bazı şeyleri yapamaya bilirsin ben evlendikten sonra çok kez yaptım bazırlarını döktüm oturdum ağladım eşim sağ olsun bu konuda çok destekçi...

Bir de arkadaşlar geçen hafta annem babam ve kardeşim geldi kısa sürede çok güzel şeyler yaptım çok da iyi oldu..

Ama eşim tarafından biri geleceği zaman ne yapsam sıkıntılı oluyor neden acaba bir türlü anlamadım?

ee eş tarafı ya insan stresle birşeyler hazırlıyor ana baba olunca aşkla hazırlıyor bence fark bu ama tabi zamanla onun tarafınıda tanıdıkça sevdikce onlarada aşkla yaparsın kuzum:KK19::KK19::KK19::KK19: ayrıca ev soğuksa bişeycik olmaz eve geçer geçmez hemen dolaba atarsın servis yapıncaya kadar kalır sıkıntı olmaz hamarat gelin:KK19:

kendini çok fazla kasıyorsun da ondan canım.nasılsa benimkiler ne yapsam yerler beğenirler diye biliyorsun.
ama diğer taraftan karşı tarafın ne düşündüğü senin için önemli oluyor. oyüzden de daha güzel yapmak istediği ile
telaş ediyorsun.kimse anasının karnıdna öğrenmedi ki.pek çok kişi artık evlendikten sonra öğreniyor.

eve gideyim de Kuran okuyayım, hayra alamet değil, keşke hep okusak da işte sıkışınca sarılıyoruz :KK50: biraz rahatlarım, huzura ererim, kalbime dönerim:KK16:

X