zaten cok konusarak,cocukca tavırlar sergiliyo olması kötü biri oldugunu göstermiyodu kisevindim böyle düsünmene...
yooo zaten kötü biri demiyordum, ama beni geriyordu.
belki o an sinirden anlatamamış olabilirim, sizle yazışırken veya bir şey okurken sürekli soru soruyor olmaları, kendi kendine konuşması dikkatimi dağıtıyordu.
ve ben bu duruma dur diyemiyordum.
aslında sorun bendim.niye rahatsızlığımı dile getiremiyorum. tanımadk biri olsa direk söylerim, ama tanıdık olunca söyleyemiyorum
valla sen yine iyisin dobrasın....ben hiç öyle değilim....haklı olsam dahi kendimi savunamambi tek kocişe konusuyorum....çingeneleştin yine diyo o daa
valla sen yine iyisin dobrasın....ben hiç öyle değilim....haklı olsam dahi kendimi savunamambi tek kocişe konusuyorum....çingeneleştin yine diyo o daa
günaaayyydınn evli mutlu çocuksuz hatunlar
aynen bende öyleyim valla , anca kocama konuşuyorum yoksa hoşuma gitmeyen bi durum olursa sus pus oturup surat asıyorum karşımdaki kişi anlasın diye
bu arada çağlam yazıcaktım fırsat olmadı resimlerinize bayıldımm çok tatlısınızz
Günaydınovskaaaaa yazılarını okudukça özenmekten ağzımın suyunu akıtan taze gelinleeeeeerrrr
evli mutlu ve çocuklu, çocugum varrrrr
sanal bebişim var
anlamıyorlar iştedirek sen anlat
yay burçları surat ifadelerini anlarlar bu aradakendimden biliyorum çok iyi öküz altında buzak ararım
günaydınovska mı
neyine ağzın sulanıyorödüyeceğim bir ceza vermış, ona özendiysen paylaşabiliriz
aklında bulunsun bak, nikah kıydıktan sonraki gün koşun nufüs müdürlüğünekimlikleri çıkartıp, ikameti aldırın
günaaayyydınn evli mutlu çocuksuz hatunlar
aynen bende öyleyim valla , anca kocama konuşuyorum yoksa hoşuma gitmeyen bi durum olursa sus pus oturup surat asıyorum karşımdaki kişi anlasın diye
bu arada çağlam yazıcaktım fırsat olmadı resimlerinize bayıldımm çok tatlısınızz
aaa sanal bebek miii
benim de vardı eskideeen
senin de böyle küçük oyuncak bişey mi yoksa netten mi oynuyon
evet sevdiceğe msj yazdım hemen ben de yuhh ne cezası varmış yaa
cep telefonuma yükledim teyzesiiiiiiii
çok tatlıdır o amaaa
gece uyanıp miyav gibi ses çıkartıyorrr
https://play.google.com/store/apps/...esult#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm1lLnBvdS5hcHAiXQ..
işte benim yükelediğimin adresi
yaaaa sinirim tepemde adımız projeciye cıkınca her projeyi çizmemiz bekleniyoo yaaa....adam sıhhi tesisat projesi getirmiş önüme....ben tesisat projesi çizmedim ki hiçç....çizmeye çizilir de ugras durrrr....ne sıkıcı bi iştir bu yarabbimmmmm
Günaydın kızlar
adet olamadım bir haftadır yaaaaaadavul gibi tef gibi gerginim resmen.........:26:
sizler nasılsınız
Pooooooooo
Bir yıl kadar besledim büyüttüm ben bu pouu yu. Sonra sıkıldım sildim. Dakka başı acıkıyor telefon susmuyor onun banyo yemek vs ihtiyacından
Kim onlar toplanıp gelelim döveriz