Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ben dırdır yapmıyorum bayagıdır lafı sokup suratımı asıyorum

Ben çok agresifimdir.Çok çabuk sinirlenirim parlarım çok çabukta geçer.
Eşimde tam tersi çok zor sinirlenir , çok sakindir , sesini asla yükseltmez ve tartışma anında bile cümlenin sonunu hayatım diye bitirir.
İlk günden beri sabrına hayranım çünkü gerçekten benimle başa çıkmak çok sabır istiyor.
Evlendiğimizden beri daha bir sakinleştim daha çok dikkat ediyorum tepkilerime.
Çünkü eşim çok annlayışlı çok fedakar ve çok destek bana.
Üzülüyorum sinirim geçince. Çünkü elle tutulur bir şeye sinirlendiğim yok yani sabah gözümü açtığım anda bile sinirle uyanabiliyorum ben.
En büyük şansım sanırım eşim.
Dün akşam yemeği yaktım suratım asıldı sinirlendim kendime.Eşim yemek umrumda değil yüzün gülsün yeter bana dedi.
Geçen akşam bir şeye sinirlendim yine hatırlamıyorum bile estim gürledim yatak odasına gittim. 5 dk sonra yanıma geldi.
Neyin var hayatım ben bir şey mi yaptım sana dedi.
İşte o zaman ah Ceren kafana ..... diyorum kendime.
Allah onu başımdan eksik etmesin.

amin ,amin

hep böyle devam edersiniz inşallah Ceren

eşlerden birinin dengesi kurması çok önemli. bizde de sakin taraf nişanlım dediğin gibi bazen olmadık yerden asabım bozuluyor o birşey yapmadığı halde gönlümü yapmaya çalışıyor. benim de kendimi kontrol etmeyi öğrenmem lazım.

Evet canım çünkü onların da bir sınırı vardır elbet.Ve haketmiyorlar da bizim arızamızı bence

beni anllattın sandım

onunla ilgili olmayan şeylerde bile ona kızabiliyorum

Olayların idrakine çok geç varan şaşkaloz saf Hüm geldi

Aslımmmmmmm gönderdiğin şeyin açılış tarihini görünce gözüm böyle oldu

Olayların idrakine çok geç varan şaşkaloz saf Hüm geldi

Aslımmmmmmm gönderdiğin şeyin açılış tarihini görünce gözüm böyle oldu

Hümmm hos geldin kuzummm.nasılsın?

outlet çok güzel hakikaten, ben de kalpli askılığa baktım baktım durdum almadım tabi ki, limiti aşmamam lazımdı.

merhaba kızlar

Krizcannn nerelerdesin datlummmhosgeldin nasılsın?

hoşbulduk kızlar
ne yapayım kaçak arkadaşın işlerini yapmakla meşguldüm canım iyiyim şükürler olsun, daha doğrusu beynime güzel düşünceler gönderip iyi olmaya çabalıyorum.
sen nasılsın?
hüm kim ya

aynı eşime söylediğim gibi söylüyorum:
yayamazsın sen yayamaz neden gitmiyorsun ki

hüm diger topikten arkadasım....(tahmini ve kesin 2013 gelincikleri'nden)

valla kuzum iyiydim bende yemek yiyene kadar...sanırım kan sekerimle alakalı bi durum bu...öle tahmin ediyorum...işler yogundu ama biraz da üsengeclik benimki...cok yakın halbuki saglık ocagı...neyseee yarın sabah giderim belkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…