- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 37
ben dırdır yapmıyorum bayagıdırlafı sokup suratımı asıyorum
Ben çok agresifimdir.Çok çabuk sinirlenirim parlarım çok çabukta geçer.
Eşimde tam tersi çok zor sinirlenir , çok sakindir , sesini asla yükseltmez ve tartışma anında bile cümlenin sonunu hayatım diye bitirir.
İlk günden beri sabrına hayranım çünkü gerçekten benimle başa çıkmak çok sabır istiyor.
Evlendiğimizden beri daha bir sakinleştim daha çok dikkat ediyorum tepkilerime.
Çünkü eşim çok annlayışlı çok fedakar ve çok destek bana.
Üzülüyorum sinirim geçince. Çünkü elle tutulur bir şeye sinirlendiğim yok yani sabah gözümü açtığım anda bile sinirle uyanabiliyorum ben.
En büyük şansım sanırım eşim.
Dün akşam yemeği yaktım suratım asıldı sinirlendim kendime.Eşim yemek umrumda değil yüzün gülsün yeter bana dedi.
Geçen akşam bir şeye sinirlendim yine hatırlamıyorum bile estim gürledim yatak odasına gittim. 5 dk sonra yanıma geldi.
Neyin var hayatım ben bir şey mi yaptım sana dedi.
İşte o zaman ah Ceren kafana ..... diyorum kendime.
Allah onu başımdan eksik etmesin.
amin ,amin
hep böyle devam edersiniz inşallah Ceren
eşlerden birinin dengesi kurması çok önemli. bizde de sakin taraf nişanlımdediğin gibi bazen olmadık yerden asabım bozuluyor o birşey yapmadığı halde gönlümü yapmaya çalışıyor. benim de kendimi kontrol etmeyi öğrenmem lazım.
Evet canım çünkü onların da bir sınırı vardır elbet.Ve haketmiyorlar da bizim arızamızı bence
Ben çok agresifimdir.Çok çabuk sinirlenirim parlarım çok çabukta geçer.
Eşimde tam tersi çok zor sinirlenir , çok sakindir , sesini asla yükseltmez ve tartışma anında bile cümlenin sonunu hayatım diye bitirir.
İlk günden beri sabrına hayranım çünkü gerçekten benimle başa çıkmak çok sabır istiyor.
Evlendiğimizden beri daha bir sakinleştim daha çok dikkat ediyorum tepkilerime.
Çünkü eşim çok annlayışlı çok fedakar ve çok destek bana.
Üzülüyorum sinirim geçince. Çünkü elle tutulur bir şeye sinirlendiğim yok yani sabah gözümü açtığım anda bile sinirle uyanabiliyorum ben.
En büyük şansım sanırım eşim.
Dün akşam yemeği yaktım suratım asıldı sinirlendim kendime.Eşim yemek umrumda değil yüzün gülsün yeter bana dedi.
Geçen akşam bir şeye sinirlendim yine hatırlamıyorum bile estim gürledim yatak odasına gittim. 5 dk sonra yanıma geldi.
Neyin var hayatım ben bir şey mi yaptım sana dedi.
İşte o zaman ah Ceren kafana ..... diyorum kendime.
Allah onu başımdan eksik etmesin.
beni anllattın sandım
onunla ilgili olmayan şeylerde bile ona kızabiliyorum
nevresim takımları kapışıldı bugün şok oldum valla
outlet çok güzel hakikaten, ben de kalpli askılığa baktım baktım durdumalmadım tabi ki, limiti aşmamam lazımdı.
merhaba kızlar
ben geldimmm...yemek yedim ve yine kendime gelemiyorummm
Olayların idrakine çok geç varan şaşkaloz saf Hüm geldi
Aslımmmmmmm gönderdiğin şeyin açılış tarihini görünce gözüm böyle oldu
outlet çok güzel hakikaten, ben de kalpli askılığa baktım baktım durdumalmadım tabi ki, limiti aşmamam lazımdı.
merhaba kızlar
cıxxxx,ditmedim..
aynı eşime söylediğim gibi söylüyorum:
yayamazsın sen yayamazneden gitmiyorsun ki
hoşbulduk kızlar
ne yapayım kaçak arkadaşın işlerini yapmakla meşguldüm canımiyiyim şükürler olsun, daha doğrusu beynime güzel düşünceler gönderip iyi olmaya çabalıyorum.
sen nasılsın?
hüm kim ya
cıxxxx,ditmedim..