- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarrr her gününüz düğün tadında geçsin inşallahhh
bloğu inceledim canım, çok güzel didaktik pragmatik samimi konular var
:26ragmatik iyi birşey mi :26:
Çağla çok güzel çıkışsınız dilerim hep böyle gülücükler içinde mutlu olursunuz birbirinizin kıymetini bilin her zaman
Ben de gün içerisinde düzenleyip size düğün fotolarımı göstereyim o zaman
bu heyecanımız hiç solmaz inşallah ya, ne güzel düğün fotoları bakıp, yemekti, kavgaydı, hediyeydi anlatıp mutlu oluyoruz
günaydınlarrr her gününüz düğün tadında geçsin inşallahhh
:26ragmatik iyi birşey mi :26:
felsefe de faydacılık mıydı....yanlıs mı hatlıyorum....dorucu gercekci gibi de kullanılıyodu sanırımm...
yanlıs mı Krizimmm? :26::26:
Benim aşkımda mesaj atıp duruyor geçen söylenmem işe yaramış anlaşılanbiryahcan, kriz, çağla, hatice, unuttuğum var mı ki?
hepinize günaydın dileklerimi sunuyorum
Çağla fotoğrafları görmeye sabırsızlanıyorum
haticeee kim aşklanmış kızz
her sabah aynı kavgamız var, ''işe gitmesen nolacak sanki'' bir kolumdan tutup çocuk gibi göndermiyor yaaa
ben işe gelmekte ısrarcı olunca da kızıyor ay 4 yaş çocuk sendorumu yaa :26:
blogum imzamın olduğu gerde yazıyor
yoksa yazmıyor mu
saol Haticemmmm
günaydın cnm.iyidir sen nasılsın?
Haticem hayırdır...bişey yok ya:26::26:
günaydın kuzum hosgeldin
geliyo geliyo
menfaatçiliğe kaymadığı sürece iyi bir şey bence
doğru hatırlıyorsun canım, faydacılık yararcılık biz lisede akımları gördükçe ben şuyum ben buyum derdim en son pragmatist ve septik olduğuma karar vermiştim
Benim aşkımda mesaj atıp duruyor geçen söylenmem işe yaramış anlaşılan
Her zamanki sorunlar birgün olmayaxak ümidiyle bekliyorum.
Neyse neşemi kaybetmeyeceğim kendime söz verdim.
Çağlam fotolar çok güzel Allah nazarlardan saklasın
ve EYluL_BAsaK hoş geldin
act_rest , beynelminel teşekkür ederimm
bu aralar benim de merak ettiğim bir şey bloglar..yemek, makyaj,dekorasyon..pek çok konuda fikir veriyor insana
oyacım meraklan inceleyeceğimm
ben cok severdim felsefe psikoloji mantık...hala da en sevdigim kitaplar psikolojik kitaplardır....
mesela Nietzsche Ağladığında - Irvin D Yalom
Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri - Irvin D Yalom
bu adamın kitaplarına hastayım desem yeridir....
pazar günü Bugünü Yaşama Arzusu'nu alcam
ben cok severdim felsefe psikoloji mantık...hala da en sevdigim kitaplar psikolojik kitaplardır....
mesela Nietzsche Ağladığında - Irvin D Yalom
Aşkın Celladı ve Diğer Psikoterapi Öyküleri - Irvin D Yalom
bu adamın kitaplarına hastayım desem yeridir....
pazar günü Bugünü Yaşama Arzusu'nu alcam
menfaatçiliğe kaymadığı sürece iyi bir şey bence
doğru hatırlıyorsun canım, faydacılık yararcılık biz lisede akımları gördükçe ben şuyum ben buyum derdim en son pragmatist ve septik olduğuma karar vermiştim
oya neden dukan diyetini seçtin gül gibi taş devri varken
act_rest , beynelminel teşekkür ederimm
bu aralar benim de merak ettiğim bir şey bloglar..yemek, makyaj,dekorasyon..pek çok konuda fikir veriyor insana
oyacım meraklan inceleyeceğimm
Arkadaşla öğlen salata yemeye yemek yememeye karar verdik şu ana kadar yarım simit, biraz ekmek, bir dilim börek ve arada kahvaltılık yedim.
Diyete başlarsam biri beni durdursun istanbuldaki herkes aç kalır yoksa
Bende dekorasyon ile ilgili birkaç yere baktım pek içime sinen bişi blamadım maalesef.
Arkadaşla öğlen salata yemeye yemek yememeye karar verdik şu ana kadar yarım simit, biraz ekmek, bir dilim börek ve arada kahvaltılık yedim.
Diyete başlarsam biri beni durdursun istanbuldaki herkes aç kalır yoksa
Bende dekorasyon ile ilgili birkaç yere baktım pek içime sinen bişi blamadım maalesef.
çok merak ettim acaba bizim felsefe derslerinde ben ne yapıyordum
kesin geometri çözüyorumdur
taş devri kitabını almayı çok istemiştim aslında
ilgi çekici bir başlığı var
dukan niye seçtim. asıl sebep daha önce yaptığım ve tek başarılı olabildiğim diyet. belki gerçekten istediğim için başarılı olmuştum
çünkü evde hala malzemelerim var.(süt tozu, splenda ve yulaf kepeği)
çünküüüü beslenmeme çok uygun. meyveyi aramam, peynir arasına ekmek koyar yerim. o kadar severim. hatta ekmeksiz bile yerim.
süt sevmezdim. ona da alıştım artık.
benimkisi o kadar yararlı bir şey değil aslında
hani kelin ilacı olsa hesabı
daha çok kendimi oyalamak için, bir de artık faceden sıkıldığım ama birşeyler paylaşmaya çok alıştığım için, uzaktaki akrabalarımla aramda köprü olsun diye (daha haberleri yok ama yakında haberleri olacak) paylaşım yapmak istiyorum
tabiki yaptıklarım ilk benim aklıma gelen şeyler değil, biryerlerde görüyorum, veya esinleniyorum da yapıyorum.
tamamen kibirden uzak olmaya çalışıyourm, umarım oluyorumdur
hatce gıızzzzz sabah mı yedin bunların hepsini
sakın diyet yapma