Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

amaninnn teyze oluyoruzzzz :KK52: :KK9:
şaka bi yana Allah istediğiniz zaman nasip etsin çağlam benim :KK16: gece gelip bakıcam ben de test sonucunaaa :KK52:

eceeeeem özledim seni kuzum benim
diğer topikten de devam ediyoz buraya da geliyoz
bize her yer 2013 gelinleri :KK9:

Ecişimmmmmmm hosgeldin kuzummmm...çok özledim yaaa:KK16::KK16::KK16:

sende korkutma beniiiii:KK20::KK20::KK20::KK9::KK9::KK9:

bende özledim bebeğimmm

korkma korkma takılıorum sana :KK16: :KK16:

ayy hayır çağla hayır güçlü ol :KK52:
duygulanmak yok :KK23: hiç iyiye alamet değil bunlar :KK53:
şaka bi yana bende o kadar çok istiyorum ama en az 2 sene maddi durumları düzeltene kadar olmamalı..

kediiiimm :KK52: gözlerimiz yollarda kaldı nerelerdesin yaa :KK23:
bende onu duydum ama hapın kutusunda kullanılmaya başlandıktan sonra etkisi başlar yazıyodu özellikle okudum bende

buralardayım güzel gelinnnn :nazar: :nazar:

ayy kutusunda öyle yazıyorsa iyi bari
ben 2-3 ay kala kullanmaya başlayayım diyordum :KK1: :KK1:

çağlammmm iyi akşamlar yavrum :KK16: :KK16:

noluyooorrr yaaa :KK19:
kim bebiş yapıyor :KK19:
ayyyy iyiki bir iki saat gözümü ayırdım :KK19:
yaa çağlaaa dün ben dedim diye etkilenmiş olmayasın :18::18: ayyy valla vicdan yaptım :18::18::18::18:

offff ben buakşam uyuyamam şimdi :18::18::18::18::18:

amaninnn teyze oluyoruzzzz :KK52: :KK9:
şaka bi yana Allah istediğiniz zaman nasip etsin çağlam benim :KK16: gece gelip bakıcam ben de test sonucunaaa :KK52:

eceeeeem özledim seni kuzum benim
diğer topikten de devam ediyoz buraya da geliyoz
bize her yer 2013 gelinleri :KK9:

Saol özgemm.Allah hepimize istediğimiz zaman nasip etsin inş.yok bişi teyze olmana var daha:KK16::KK16:

ayy Çağlam az daha hamile olduğuna inanıcaktın galiba:KK53:

içimden vayy be dedim:21: buralarda gün sayarken şimdi amanın acıbağ hamile miyim cümlesini kurabiliyorsun artık yada akşama yemek yapiciim falan:KK31: :nazar::nazar::nazar: bunlar bile hayalken artık canlandı gerçek oldu:nazar:

Allahımm darısı başımaaa:KK9::KK9::KK9:

Günaydın kızlar

Çağlam akşam yazamadım ama inan çok sevindim.
Yeğenimize söyle borçlar azalmış anne babası sabırsızlıkla beklerken teşrif etsin.
Bir sürü teyzesi var bol bol sevilecek hiç korkmasın.

Günaydın canlarımmm....nasılsınız?:KK16::KK16:ben bomba gibiyim diyemicem ama iyiyim yine de...en azından hafifledim dünkü olaydan sonra:KK34::KK34:

ayy Çağlam az daha hamile olduğuna inanıcaktın galiba:KK53:

içimden vayy be dedim:21: buralarda gün sayarken şimdi amanın acıbağ hamile miyim cümlesini kurabiliyorsun artık yada akşama yemek yapiciim falan:KK31: :nazar::nazar::nazar: bunlar bile hayalken artık canlandı gerçek oldu:nazar:

Allahımm darısı başımaaa:KK9::KK9::KK9:

Amin Kıymetim amin...seninki de ögrenildi ya....cok gecmez bas göz ediveririz sizi de:KK1::KK1::KK1:

Günaydın kızlar

Çağlam akşam yazamadım ama inan çok sevindim.
Yeğenimize söyle borçlar azalmış anne babası sabırsızlıkla beklerken teşrif etsin.
Bir sürü teyzesi var bol bol sevilecek hiç korkmasın.

kuzum günaydın....çok teşekkür ederim Haticemmmm.....Allah hepimize istedigimiz zaman da nasip etsin kızların da dediği gibi....:KK16::KK16:

Yahu kıymetin yeni nickine alışamadım bir türlü bana hep yabancı gibi geliyor:KK50:

Kıtmetiminde bu şekilde korkularını mutluluğunu paylaşacağımız günler yakındır inşallah.:KK16:

Nasıl rahatladım anlatamam nedense kendimin gibi düşünüyorum sizi ailem gibi görüyorum ondan herhalde:KK34:

Günaydın :KK3::KK3::KK3::KK3:
heyy iyi olun toparlayın kendinizi.
birazdan sekreterimiz gelir ona okutayım sayfamızı :KK34: ekran açık dursun :KK33:

(Allah'ım içimi biliyorsun, valla şaka yapıyorum. cuma cuma çarpılmak istemem. Amin)

X