Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

çağlam korkma ,endişe etme.. evhamlanma.. :KK34:

meyve tüketmeyi sevsen de dengele kuzum.. asidik ve alkali oranlarını...

greyfurtu tam tüketme mesela.:KK31:

onun dısında wc'ye ben de cok cıkarım ki :KK1::KK1::KK1:

belki de hakkaten yorgunluktan ve belki kan degerlerimle alakalı....haftaya gidip görcez artık.....rahat olcam artık da kendime nasıl gelcem bi an önce asıl sorun bu....:KK53:

yaa ama öle bişi olamaz kiii.....hap kullanıyorummmmmm:KK43::KK43::KK43:

neyse bugün gidip alayım bari bi test...bu kadar erken böle bişi olmaz,belirtiler olusmaz sanmıyorum ama içim rahatlasın bari:KK50:

Çağla B12 eksikliğinde söylediğin tüm etkiler gözükür.
Benim aşkımda var iğne olmak zorundaydı son iğnesinide yaptırdık inşallah bir daha gerek kalmaz.
Hamilelik olayına gelince emin olamazsın d.k hapını bir gün bile eksik alsan bir ay içinde işinde korunması gerekir demişti biri bizim topikten hatırla

çağla bebiş bunları yazdı :44::

*kan şekeri için kesme şeker
*göz kararması için çömelme ve ayakların yukarı kaldırılması

Çağla B12 eksikliğinde söylediğin tüm etkiler gözükür.
Benim aşkımda var iğne olmak zorundaydı son iğnesinide yaptırdık inşallah bir daha gerek kalmaz.
Hamilelik olayına gelince emin olamazsın d.k hapını bir gün bile eksik alsan bir ay içinde işinde korunması gerekir demişti biri bizim topikten hatırla

hatırlıyorum canım...ben 2 kez unuttum...ama gec de olsa aldım...ek bi korunma gerekiyo böle bi durumda biliyorum o da olmadı fakat sanmıyorum ben...olsa bile bu kadar erken belirtisi olusmaz....:KK20::KK20:

çağla bebiş bunları yazdı :44::

*kan şekeri için kesme şeker
*göz kararması için çömelme ve ayakların yukarı kaldırılması

cok cok teşekkür ederim canım:KK16:

canım imkansız gibi bişey.dogum kontrol hapı kullanıyorum....imkansız ama belirtileri böle olunca insan tırsmıyo değil yani:KK9::KK9::KK9:

bence çağlam tahlil yaptırana kadar bi test al için rahat etsin.
Hap unutmayla alakalı sorun olacağını sanmıyorum ama yinede önlem almak lazım.
bol meyvayla vitamin alıyorsun çünkü..En kısa zamanda haberdar et bizi :KK52:

bence çağlam tahlil yaptırana kadar bi test al için rahat etsin.
Hap unutmayla alakalı sorun olacağını sanmıyorum ama yinede önlem almak lazım.
bol meyvayla vitamin alıyorsun çünkü..En kısa zamanda haberdar et bizi :KK52:

o zaman birazdan cıkınca testi alıyorum ve eve gider gitmez sizi haberdar ediyorum...ekşın yaratalım biraz dimi Mügem..:KK60::KK60::KK60:

ne güzel de gülüyorum...bi de Allahım verirmiş bi bek...al buyur gül gülebiliyosan der sonraaa...anammmmm:KK1::KK1::KK1::18::18::18::18:

Ay bebek olmasını istemem biraz evliliğin tadını çıkar ay bana noluyorsa teyze olmayasım geldi şimdilik.
Yok ama aklında şüphe olmasındansa emin olmak her zaman daha iyidir.
Gece girip bakacağım çağla:KK53:

canım imkansız gibi bişey.dogum kontrol hapı kullanıyorum....imkansız ama belirtileri böle olunca insan tırsmıyo değil yani:KK9::KK9::KK9:

o zaman birazdan cıkınca testi alıyorum ve eve gider gitmez sizi haberdar ediyorum...ekşın yaratalım biraz dimi Mügem..:KK60::KK60::KK60:

ne güzel de gülüyorum...bi de Allahım verirmiş bi bek...al buyur gül gülebiliyosan der sonraaa...anammmmm:KK1::KK1::KK1::18::18::18::18:

aynen kuzum :KK52:
olucaksa olur tabi önüne geçilmez , bebiş severiz bizde :KK53:

Ay bebek olmasını istemem biraz evliliğin tadını çıkar ay bana noluyorsa teyze olmayasım geldi şimdilik.
Yok ama aklında şüphe olmasındansa emin olmak her zaman daha iyidir.
Gece girip bakacağım çağla:KK53:

ben anne olmaya hazırım gibi ama hemen istemiyorum....tadını cıkaralım yaaa..evliliğimiz otursun bi rayına...borcumuzu ödeyelim...bi rahata cıkalım....olsun tabi...cok değil en fazla bisene istemiyorum zaten...ama hayırlısı be Haticem:KK34::KK34:

aynen kuzum :KK52:
olucaksa olur tabi önüne geçilmez , bebiş severiz bizde :KK53:

sevmezseniz sorarım size ama....gelip seveceksiniz:KK9::KK9::KK9:şaka bi yana....azcık beklesin annesinin bitanesi...istemiyo değilim....onu rahatca büyütebilmek için azcık zaman sadeceee:KK16::KK16::KK16:ayy duygulandım yaaa:KK43::KK43:

Selam kızlarr :KK17: :KK17:
kaç zamandır fuar o bu koşturmaca var hep

msn yi de açamıorum skype geçti o da açılmıyor :26: :26:neden bilmiorum

diğer topiktekilerin hepsi yabancıyfı :KK53:
bende siz burdasınız diye buraya geldim :KK17: :KK17:

çağlammm kuzummmm
hap kullanıyorsun ama hapa sen daha çok yeni başladın
hapın tam olarak fayda etmesi için 2 ay geçmesi lazım diyorlar :26: :26:
yanlışta duymuş olabilirim ama

msn yi de açamıorum skype geçti o da açılmıyor :26: :26:neden bilmiorum

çağlammm kuzummmm

Ecişimmmmmmm hosgeldin kuzummmm...çok özledim yaaa:KK16::KK16::KK16:

sende korkutma beniiiii:KK20::KK20::KK20::KK9::KK9::KK9:

ben anne olmaya hazırım gibi ama hemen istemiyorum....tadını cıkaralım yaaa..evliliğimiz otursun bi rayına...borcumuzu ödeyelim...bi rahata cıkalım....olsun tabi...cok değil en fazla bisene istemiyorum zaten...ama hayırlısı be Haticem:KK34::KK34:

sevmezseniz sorarım size ama....gelip seveceksiniz:KK9::KK9::KK9:şaka bi yana....azcık beklesin annesinin bitanesi...istemiyo değilim....onu rahatca büyütebilmek için azcık zaman sadeceee:KK16::KK16::KK16:ayy duygulandım yaaa:KK43::KK43:

ayy hayır çağla hayır güçlü ol :KK52:
duygulanmak yok :KK23: hiç iyiye alamet değil bunlar :KK53:
şaka bi yana bende o kadar çok istiyorum ama en az 2 sene maddi durumları düzeltene kadar olmamalı..

çağlammm kuzummmm

kediiiimm :KK52: gözlerimiz yollarda kaldı nerelerdesin yaa :KK23:
bende onu duydum ama hapın kutusunda kullanılmaya başlandıktan sonra etkisi başlar yazıyodu özellikle okudum bende

Çağlam olursa bebişimizi severiz merak etme ben zaten iyi bir anne olacağına inanıyorum.
Sadece evliliğin oturması için biraz zaman geçmesi çiftlerin evliliğe adpte olması gerektiğini düşünüyorum.Birde mali bir boyutu var bunun ama olursada minnacık bir çağla kuzusu severiz.:KK31:
Taze gelinimiz, duygulandı mı kıyamam ben:KK19::KK54: yeriz biz o pıtırcığı beeeee

ayy hayır çağla hayır güçlü ol :KK52:
duygulanmak yok :KK23: hiç iyiye alamet değil bunlar :KK53:
şaka bi yana bende o kadar çok istiyorum ama en az 2 sene maddi durumları düzeltene kadar olmamalı..

iyiye alamet değil derken:KK53::KK53:hayırlısı artık..kv dün diyoki şimdi istemiyosun ama olursa falan aldırma....ne diyosun anne ya dedim...nasıl aldırırım...aman yarabbim Allah korusunnn...:KK20::KK20:(haberi yok bu arada bişey konsumadım konusmam da):KK19::KK19:

Çağlam olursa bebişimizi severiz merak etme ben zaten iyi bir anne olacağına inanıyorum.
Sadece evliliğin oturması için biraz zaman geçmesi çiftlerin evliliğe adpte olması gerektiğini düşünüyorum.Birde mali bir boyutu var bunun ama olursada minnacık bir çağla kuzusu severiz.:KK31:
Taze gelinimiz, duygulandı mı kıyamam ben:KK19::KK54: yeriz biz o pıtırcığı beeeee

çok saol HAticem iyiki varsınızzz:KK16::KK16::KK16:

iyiye alamet değil derken:KK53::KK53:hayırlısı artık..kv dün diyoki şimdi istemiyosun ama olursa falan aldırma....ne diyosun anne ya dedim...nasıl aldırırım...aman yarabbim Allah korusunnn...:KK20::KK20:(haberi yok bu arada bişey konsumadım konusmam da):KK19::KK19:

çok saol HAticem iyiki varsınızzz:KK16::KK16::KK16:

Sizde canım sayenizde aşkla konuşmuşum.
HAla rüyadayım gibi geliyor :KK16:

Son düzenleme:
Sizde canım sayenizde aşkla konuşmuşum.
HAla rüyadayım gibi geliyor :KK16:

diğer topikte okudum haticemm çok sevindim bu senin için çok iyi bi adım bence :KK31:
nişanlında çok anlayışlıymış bak ne güzel işte , çok şanslısın alıştır kendini bence :KK34:

beynelminel, birbirinize aşkınız, anlayışınız, saygınız daim ve bol olsun :KK9::KK9::KK9:

hoşçakalın kızlar, ben de çıkayım artık. ev bakıp duruyordum nette.
bence sahibinden.comda mutfağın da yüzölçümü yazılmalı:KK19:

:KK55::KK55::KK55:

X