Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Benim kahvaltı alışkanlığım olmadı hiç annem babam ayrı olduğu için aile kahvaltı sahnesine alışık büyümedim.sabah annem uyandığında kahve içerdi sadece bende öyle alışmıştım.
Ama şimdi hem eşim alışsın hemde ileride çocuğumuz olduğunda oda kahvaltıya alışsın istiyorum. :KK16:

Bizim kahvaltı alışkanlığımız yok malesef ben kendime sandvinç hazırlıyorum eşime de hazırlayım dedim istemedi uğraşma diye ama bir an önce uyku düzenini kurup kahvaltı alışkanlığına geçmemiz lazım zire pastaneden poğaçalar börekler eşimin göbiş aldı başını gidiyor :KK9: :KK9: Artı her sabah pastaneye vereceği parayı kahvaltılık alıp evde yapmak daha mantıklı :KK9:

şoklama yaptım ki... yeşilliği gitmesin diye cok az soda döktüm hatta. yeşilliği gitmedi ama döküldü patır patır :84::84:

chucky sen gıdacıydın sanırım var mı bir püf noktası ? kafayı taktım ona :KK53:

Canım brokoli yeni alınmışmıydı buzluktan mı çıkarttın ?

Al benden de bir o kadar
bana bildirilmemiş toplantıya neden hazırlanmadık diye sitemleri işitiyordum, fırçamı yiyordum az önce.
Bende iki tarafa bilgi veren bir mail yazdım detaylı şimdi sakince oturup kim neyi savunacak diye bekliyorum.
İşler, bencil insanlar ve gereksiz tartışmalardan yoruldum. Lakin bugün takmayacağım. Savunmam yazılı olsun hemde iki tarafında söyleyecekleri resmi olsun bende izleyeyim.

Kardeşimde senin gibi yüksek sesle dinledim mi abla camdan kendimi aşağı atasım var nolur değiş içim daralıyor diyor.:KK53:
Bir ara o muhabbeti banada yapmışlardı 2 gün 3. gündeyse yine banyo sefası:KK34:

Ben de işe gelmeyen müdürümün telefon ile yağdırdığı emirleri yerine getirmeye çalışıyorum gıcık oluyorum başkasına sinirlenip sinirini başkasından çıkaran insanlara :KK43:((

Bizim kahvaltı alışkanlığımız yok malesef ben kendime sandvinç hazırlıyorum eşime de hazırlayım dedim istemedi uğraşma diye ama bir an önce uyku düzenini kurup kahvaltı alışkanlığına geçmemiz lazım zire pastaneden poğaçalar börekler eşimin göbiş aldı başını gidiyor :KK9: :KK9: Artı her sabah pastaneye vereceği parayı kahvaltılık alıp evde yapmak daha mantıklı :KK9:

Ve en sağlıklısı canım. Sende başla bir an önce

dolaptaydı ..buzluk kısmında değil ama ...1 saate yakın da tezgahta beklettim. :44::44:

Pişirme süren normal hatta 3 dakika yeterli aslında.Tek ayrıntısı brokoliyi kaynar suya atman gerek.Yani tencereye su koyup brokoliyle beraber haşlanmicak.Kaynar suda 3 dk ocakta kalacak.

Pişirme süren normal hatta 3 dakika yeterli aslında.Tek ayrıntısı brokoliyi kaynar suya atman gerek.Yani tencereye su koyup brokoliyle beraber haşlanmicak.Kaynar suda 3 dk ocakta kalacak.

mesela su brokolilerin boyunu gececek mi..:44::44::44:

tamam teşekkür ederim..:KK31:

:KK53::KK53::KK53: ben niye öyle bilmiyorum kiiiii:KK53::KK53::KK53:
karnıbahar suyla birlikte dimi ama :44::44:

bir de brokoliyi sanki çok az suyla yapıyorlardı da kapak kapatıyorlardı, buharla pişşin diye. doğru mu :44:

:KK53::KK53::KK53: ben niye öyle bilmiyorum kiiiii:KK53::KK53::KK53:
karnıbahar suyla birlikte dimi ama :44::44:

bir de brokoliyi sanki çok az suyla yapıyorlardı da kapak kapatıyorlardı, buharla pişşin diye. doğru mu :44:

Ne kadar brokoli haşyalacağına bağlı ya sırf buharla pişer ya da dolu suyla. Kaynayan suya atılır ki 3 dk dan fazla kalmasın diye vitanimi yüzünden.
Karnıbahar suyla beraber haşlanır.

Ne kadar brokoli haşyalacağına bağlı ya sırf buharla pişer ya da dolu suyla. Kaynayan suya atılır ki 3 dk dan fazla kalmasın diye vitanimi yüzünden.
Karnıbahar suyla beraber haşlanır.

teşekkürler :KK42::KK42::KK42:

eve gidip tekrar deneyeyim akşama :KK1::KK1::KK1: :KK23: bizimkiler fenalık geçirmezse :KK1: gerçi seviyorlar:KK16:

beynelminel bu konseri indirebilir miyim ben mp3 olarak, biliyor musun nasıl yapılacağını?

ben karnıbaharı yıkayıp tencereye koyuyorum 1 su bardagı su koyup haslamaya bırakıyorum kaynayınca kapatıyorum buharıyla pişiyo...gayet de güzel oluyo valla...

ama brokoliye kaynar su döküyorum 3-5 dk ocakta tutup indiriuorum....soguk suyla soklama falan da yapmıyorum tane tane kalıyo....arada bi sapına catal batırıyorum ama brokolinin :KK9::KK9:

ya bizim evde hala askılık yok :26:
yani montlar falan ortada duruyo , portmanto gibi bişeyde yok sinir oluyorum :44: ne yapsam ki.. :44:

yani montlar falan ortada duruyo , portmanto gibi bişeyde yok sinir oluyorum :44: ne yapsam ki.. :44:

valla mügem vestiyer oldugu halde yetmiyodu bize...gecen gün kapı arkası askısı aldık yatak odasına astık...en azından pantolonu cıkarıp asıyo ertesi gün giyecekse falan...koçtaş dan aldık ucuzdu da...çok şık...çeşitleri de var...en pahalısı 24 gibi bişeydi yanılmıyosam...biz 10 a aldık ahsap görünümlü...:KK34::KK34:

ev kiraysa şu ayaklı tipik askılıklardan alabilirsin bence:44: sizinse güzel dolaplı bir şey alabilirsiniz.
bu arada homend'in konuşan çaycısının kırmızı çıkmış :KK31:

X