Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Bende TSM, ney, ve pop dinlerim.
Eskiden yabancı müzikleri çok severdim ama artık ruhumun dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Aşkım gül kokulum ney kursuna gidiyor. Dinlemeyi sevdiğimi bildiği için ve oda sevdiğinden ilerde birlikte çalarız diyor.

yaşım 60 olsa da değişmez sanırım bu yanım:KK1: ruh halime göre değişiyor..
ama enstrümantal müzikleri seviyorum..

ney sesi çoook güzeldir.çalmayı isterdim, iyi bir nefes lazım..

konseri dinlemeye başladım, teşekkürler beynelminel :KK16: yahu benim ruhum çok yavaş sakin, yerli pop yabancı pop genelde dinleyemem, ailede dalga geçerler benimle :KK17: bu tam benlik :KK16:

Canım dilek türkanın sesi bana inanılmaz güzel geliyor. Dinlendiriyorda bence neyin sesinide çok beğenirsin.
Arşivim duruyorsa sizinle paylaşırım. aynı durum bende de var annem bana yanlış çağda doğmuşsun der.

tamam haticem de duş işini kociş eve gelince yaparım....ben evde yalnızken giremiyorum dusa....öyle bi fobim var:KK50::KK50:

cumartesi de calıstıgım için haftasonunun geldigine sevinemiyorum bile...çünkü bi pazar var kahvaltı sonrası temizlik...sonra gezmek bile istemiyo canım ertesi gün iş oldugundan:KK50::KK50:

krizimmmm ben sana gönderim tealight mum sen yeterki güzel uyu kuzum:KK16::KK16:

bu arada hangi şehirdeydin canım?:KK31::KK31:
Annemde de öyle bir fobi var. Anlıyorum ama biraz dinlenmen gerek

türkü diyarındayım canım, direk söylemeyi pek sevmem :KK17: bu sene gidici gibiyiz burdan, inşallah gönlümüzdeki şehir olur:KK16:

[video=youtube;GoZd_g4pY8s]http://www.youtube.com/watch?v=GoZd_g4pY8s[/video]

Tabi kii canımm. Sabahları mutlaka erken kalkıyorum eşim benden 1 saat önce çıkıyor evden beraber kahvaltı yapmadan göndermiyorum onu.
Yoruluyorsun kalkma desede bu onu çok mutlu ediyor onunda farkındayım.
Hep böyle olsun günlerimiz inşallahh

İnşallah o günler gelsin bende birlikte kahvaltı edip öyle işe gitmek istiyorum.
Maşşallah Canım Allah daim etsin mutluluğunuzu :nazar::nazar:

yaşım 60 olsa da değişmez sanırım bu yanım:KK1: ruh halime göre değişiyor..
ama enstrümantal müzikleri seviyorum..

ney sesi çoook güzeldir.çalmayı isterdim, iyi bir nefes lazım..

Bende de durum aynı:KK31:

Tabi kii canımm. Sabahları mutlaka erken kalkıyorum eşim benden 1 saat önce çıkıyor evden beraber kahvaltı yapmadan göndermiyorum onu.
Yoruluyorsun kalkma desede bu onu çok mutlu ediyor onunda farkındayım.
Hep böyle olsun günlerimiz inşallahh

amin inşallahhhhh :KK16::KK16::KK16::KK16:
ne güzel düşünüyorsun, eşine kalkıp kahvaltı hazırlıyorsun :KK9::KK9::KK9:

act_rest kullanıcısından alıntı
:
cumartesi de calıstıgım için haftasonunun geldigine sevinemiyorum bile...çünkü bi pazar var kahvaltı sonrası temizlik...sonra gezmek bile istemiyo canım ertesi gün iş oldugundan

eylüllllllllll ben anlıyorum da sen daha bu gencecik yaşında niye anlıyorsunnn :KK1::KK1::KK1:

Canım dilek türkanın sesi bana inanılmaz güzel geliyor. Dinlendiriyorda bence neyin sesinide çok beğenirsin.
Arşivim duruyorsa sizinle paylaşırım. aynı durum bende de var annem bana yanlış çağda doğmuşsun der.

Annemde de öyle bir fobi var. Anlıyorum ama biraz dinlenmen gerek

canım ben genelde enstrumantal dinliyorum, birkaç arkadaşım mp3'ümü almıştı ve azıcık dinleyip "ay kriz ne banel zevklerin var deyip vermişti üniversitede":KK9: ama yedi karanfil falan dinlemem, bayıyor beni. ney sesi de çok geriyor, hafakanlar basıyor, hiçbir atraksiyon yok ki sesinde, dümdüz, geriliyorum. kardeşim de ney çalıyor :KK31:
ben de banyoda uzun kalırım, bir ara arkadaşlar korkuttu, üç harfliler varmış, kısa durmak lazımmış, özellikle gece girmemek lazımmış. uzun kalınca aşık olabilirlermiş, musallat olurlarmış. kısa süre tırsmıştım ama sonra besmeleyle aynı şekle devam ettim :KK55:

amin inşallahhhhh :KK16::KK16::KK16::KK16:
ne güzel düşünüyorsun, eşine kalkıp kahvaltı hazırlıyorsun :KK9::KK9::KK9:

Benim kahvaltı alışkanlığım olmadı hiç annem babam ayrı olduğu için aile kahvaltı sahnesine alışık büyümedim.sabah annem uyandığında kahve içerdi sadece bende öyle alışmıştım.
Ama şimdi hem eşim alışsın hemde ileride çocuğumuz olduğunda oda kahvaltıya alışsın istiyorum. :KK16:

oyacım, muhasebe ofisindeyim ben:KK34: bu ara bilenler bilir beyanname üstüne beyanname dönemleri..
cumartesiler genelde full..halimiz dumann..bahara yoğun başlayıp relax gireceğiz inşallahh..:KK31:

chuky cim, ne güzel bir şey yapıyorsunn:nazar::nazar::nazar: Allah ım bereketinizi, huzurunuzu eksik etmesin..:KK16:

Benim kahvaltı alışkanlığım olmadı hiç annem babam ayrı olduğu için aile kahvaltı sahnesine alışık büyümedim.sabah annem uyandığında kahve içerdi sadece bende öyle alışmıştım.
Ama şimdi hem eşim alışsın hemde ileride çocuğumuz olduğunda oda kahvaltıya alışsın istiyorum. :KK16:

kahvaltı çok güzel bir alışkanlık, tebrikler canım :KK16:
haftaiçi kahvaltımızı eşim hazırlıyor genelde. ve onun keşfettiği bir şey var, diğer topikte paylaşmıştım, sizlere de söyleyeyim. çok sevdik çünkü :KK52:
lavaşı alıyoruz, ikiye katlıyoruz, kaşar ve pastırma koyup tost makinesinde tost yapıyoruz:KK31:

madem ki yeminimiz var, madem aşk mukadder, işte geldim... ne çok dinlerdim... mest oldum :116::116:

günaydın :KK3::KK3::KK3:

images
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

düşüncen çok güzel, inşallah daim olur :KK16:
bizde de annem hiç hazırlamazdı :KK1::KK1::KK1:
sahurlarımızı bile babam hazırlardı, sonra bana devrolmuştu. o yüzden bizimde hiç kahvaltı alışkanlığımız yok :KK31:

kızlar taze taze sorum olcak :44::44:

ya ben brokoli haşladım ne biçim oldu ya :KK5: bi tutturamıyorum onu..5 dk hasladım.. üstleri diri altları dökülmüş yine bir püf noktası yok mu bunun :18::18:

kahvaltı çok güzel bir alışkanlık, tebrikler canım :KK16:
haftaiçi kahvaltımızı eşim hazırlıyor genelde. ve onun keşfettiği bir şey var, diğer topikte paylaşmıştım, sizlere de söyleyeyim. çok sevdik çünkü :KK52:
lavaşı alıyoruz, ikiye katlıyoruz, kaşar ve pastırma koyup tost makinesinde tost yapıyoruz:KK31:

madem ki yeminimiz var, madem aşk mukadder, işte geldim... ne çok dinlerdim... mest oldum :116::116:

İyi fikirmişş bende deneyeceğim bunu :KK56:

Günaydınnn iyiyim ama çok yoğunumm :KK9:
Al benden de bir o kadar
bana bildirilmemiş toplantıya neden hazırlanmadık diye sitemleri işitiyordum, fırçamı yiyordum az önce.
Bende iki tarafa bilgi veren bir mail yazdım detaylı şimdi sakince oturup kim neyi savunacak diye bekliyorum.
İşler, bencil insanlar ve gereksiz tartışmalardan yoruldum. Lakin bugün takmayacağım. Savunmam yazılı olsun hemde iki tarafında söyleyecekleri resmi olsun bende izleyeyim.

canım ben genelde enstrumantal dinliyorum, birkaç arkadaşım mp3'ümü almıştı ve azıcık dinleyip "ay kriz ne banel zevklerin var deyip vermişti üniversitede":KK9: ama yedi karanfil falan dinlemem, bayıyor beni. ney sesi de çok geriyor, hafakanlar basıyor, hiçbir atraksiyon yok ki sesinde, dümdüz, geriliyorum. kardeşim de ney çalıyor :KK31:
ben de banyoda uzun kalırım, bir ara arkadaşlar korkuttu, üç harfliler varmış, kısa durmak lazımmış, özellikle gece girmemek lazımmış. uzun kalınca aşık olabilirlermiş, musallat olurlarmış. kısa süre tırsmıştım ama sonra besmeleyle aynı şekle devam ettim :KK55:

Kardeşimde senin gibi yüksek sesle dinledim mi abla camdan kendimi aşağı atasım var nolur değiş içim daralıyor diyor.:KK53:
Bir ara o muhabbeti banada yapmışlardı 2 gün 3. gündeyse yine banyo sefası:KK34:

kızlar taze taze sorum olcak :44::44:

ya ben brokoli haşladım ne biçim oldu ya :KK5: bi tutturamıyorum onu..5 dk hasladım.. üstleri diri altları dökülmüş yine bir püf noktası yok mu bunun :18::18:

Soğuk suyla şokla hatta suyun içinde buz olsun daha iyi oluyor

İyi fikirmişş bende deneyeceğim bunu :KK56:

hem de pastırma salam sucuk sosisten daha sağlıklı di mi arkadaşlar :26: onlar da soya varmış, eşlerinize ve kendinize yedirmeyin, kısırlık yapıyormuş, Ahmet amcam demişti.
donuk pudra brokoli hiç yemedim de yapmadım da :KK17:
dün portakal ağacı kitabından hasanpaşa köfte yaptım, eşim bayıldı:KK31: bskn, hem de snein dediğin gibi kıymayı buzdolabında çözdürdüm önceden çıkartıp :KK17:

Soğuk suyla şokla hatta suyun içinde buz olsun daha iyi oluyor

şoklama yaptım ki... yeşilliği gitmesin diye cok az soda döktüm hatta. yeşilliği gitmedi ama döküldü patır patır :84::84:

chucky sen gıdacıydın sanırım var mı bir püf noktası ? kafayı taktım ona :KK53:

X