Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

hatice , özge geliceksiniz tabiiiiii, zaman size su gibi akıp gececekkkk

Oya herşey kesinleşti ve zaman azalıyor ya kalbim sevinçten uçup gidecek bir kuş gibi çarpıyor ve korkudan nefesim kesiliyor ben ne kadar dengesizim aşka kavuşmak mı istiyorum yoksa ondan kaçmak mı hala emin değilim. Yokken onu çook özlüyorum ama kavuştuğumuzda yapamayacağım diye korkuyorum.

neyi yapamamaktan korkuyorsun beynelminel?

niye korkuyor peki?
tam olarak neyin olmasından korkuyorsun beynelminel? nişanlınla ilişkiniz nasıl, neler konuşuyorsunuz, nişanlına kendini rahat ifade edebiliyor musun, onun tarafından eleştiriye maruz kalıyor musun, seni onaylamadığını düşünüyor musun, sv ?

kızlar bu arada aksam ıspanaklı pasta yaptım....önce ıspanaklı kek yaptımmm 2 tane muffın kalınıba da kek koydum.....

kalıptaki kek pişi,nde ikiye böldüm araya muzlu puding koydum kapadım...üstüne de krem santi....en üste de muffın kalıbındaki kelkleri parcaladım,ufaladım onları döktümmm...yemyesilll cok güzelll oldu yaaaa...

Beynelminel korkunun üzerine gitmelisin kendini cesaretlendirmen gerek konuşa bilirsin evlendikten sonra da sorun yaşamayacaksın korkma ama ve aklında korkuyu geçirme..

kadınların erkekleri evliliğe ikna ettikleri şeyi :18:

erkeklerinde o iş için evlendikleri şeyi :18:

of o söz böyle değildi tabiki de şeyler girince bulandı

ne itici bir söz, kim söylemiş bunu? cinsellikten dolayı mı erkekler ikna oluyormuş ve o iş için evleniyorlarmış?
onlar insan
geçen cem yılmaz a gittik. eşime sordum hakikaten böyle mi erkekler? kısmen doğru dedi, tamamen demedi :44:

Ben ilk kez bir erkekle bu kadar yakınlaşıyorum.
Elini tuttuğumda ve 2 kez öpüştüğümüzde nefesim kesilmişti.
Ben bu aşamada bile bu kadar kötü oluyorsam diğer safalara gelemem diye korkuyorum.
Aşkla şu ana kadar pek sıkıntımız olmadı iyi anlaşıyoruz ama zaman geçip yaklaşma\ yakınlaşma sürecine girdiğimden beri iyice kasılmaya sıkılmaya başladım.
Vaji. olacağım korkusu ve ilk gece ile anlatılan hikayeler, doğum olayı vs. iyice beni korkuttu. Aşk bu konularda utanıp çekiniyorum diyede üstüme gelmiyor nasıl olcak offf.

Abbowww ben bu topiği de takip ediyodum ama az sayfa yazılıyo diye dün akşam bakmamıştım şimdi bide ne göreyim coşmuş burası da resmen yaa nasıl okuycam ben şimdi Oyaammm bi özettt geçseneee

hani resimmm ellerine sağlıkk canım..

oldukça farklı olmalı..ben farklı tatların buluşmasını seviyorum..

Ellerine sağlık....

Fotografını görmek isterim.Ispanaklı kek bir kez yedim ama pek beğenememiştim.Belki bu şekilde tükete bilirim.

Beynelminel korkunun üzerine gitmelisin kendini cesaretlendirmen gerek konuşa bilirsin evlendikten sonra da sorun yaşamayacaksın korkma ama ve aklında korkuyu geçirme..

Konuşacağım bu akşam öyle umuyorum.

bu kadar kötü dediğin nefesin kesilmesi di mi? bence kötü değil aslında, heyecan emaresi insanlar heyecanlanmak için ne atraksiyon peşine giriyorlar, sende bu hemencecik oluyormuş işte.
vaji olursan nolur hem? hayatın sonu değil ki ve tedavisi çok çabuk ilerleyen bir sorun
yine de ortada fol yok yumurta yok, beynini bu düşünceye alıştırma. olumlu düşün, kendi kendine yapacağını söyle, "ya yapamazsam" düşüncesi geldiğinde tersini düşün "ya yaparsam". ikisi de bir ihtimal sonuçta di mi
bugün de umarım nişanlınla bebek meselesini konuşursun, hatta istersen yarın soralım sana, ödevin olsun, olur mu belki bu seni daha cesaretli kılar :44:

evet yaaa, çok sinir bir laf
bizimki söyledi bana geçen gün. yani benim fikrim değil öyle söylüyorlar falan diyor birde
erkek değilmiler işte

Abbowww ben bu topiği de takip ediyodum ama az sayfa yazılıyo diye dün akşam bakmamıştım şimdi bide ne göreyim coşmuş burası da resmen yaa nasıl okuycam ben şimdi Oyaammm bi özettt geçseneee

geçeyim yavrum
hemen hazırlıyorum

lütfen beni kıskandırık yapma
bende mi yapsam

kırızsavar sen psikolog muydun?

arada deneyimli arakdaşlar var ama ben şöyle fikrimi beyan edeceğim;
ben de bir ara vaji topiğine bakıyordum.oradaki kızlar bence buraya gelme dediler.ister istemez anlatılanlardan etkilendim.
bundan uzak durdum sonrasında..doğum hikayeleri, anlatılanlar..bunlardan da uzak durmak gerek..bilmedik her şey merak uyandırıyor farkındayım.
ama bizi rahatsız ediyorsa o noktada merak sınırlandırılmalı bana kalırsa..herkes kendi açısından yaşıyor..artık doğumu kolaylaştıran pek çok etmen var.
ve herkesin bünyesi , ağrı eşiği aynı değil.bırak onları o an insanın psikolojisi bile doğumu zor ay da kolay yapabilir..

o an içinse şuan sadece konuşmanız seni daha çok rahatlatır..o zamanın negatif yanlarını düşünmemeye çalış.gerçekten çok güzel bir anı,çok özel bir an olarak
hayal et.daha güzel nasıl yapabiliri(z)m diye düşün..mutlaka biliyorsun ama o anın kolaylaşmasını sağlayan pek çok etmen var.bunlar seni rahatlatacaktır.

haticem en son 1 kere öpüşmüştünüz 2. ne zaman oldu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…