Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın Mügem,ballı kurabiyemmmmm:KK16::KK16::KK16:

kuzum sudan sebepler...pantolon almıstık haftasonu...uzundu...onu terziye verdik...o 2 cm kestrcekti ben cok olur 1 dedim...neyse dün aldım yine uzun olmusss...bi daha benim işime karısma falan dedi....sinirlendi baya bi....bende iyi karısmam dedim...bi daha kestiririm dedim...paran cok tabi dedi...bende sinir oluyorum bu lafa...biraz pinti benimki pinti değil de tutumlu güyaaa...benim de elim bol...ota ...para vermem ama sacma sapan seyler için de kısamam kendimi...neyse o lafa sinirlendim işte paran cok tabi diyince ,sölemesen içinde kalsa o laf ölürdün dimi dedim...sonrası ssessizlik....küsüzzz:KK19::KK19:

Keşke etmeseymiş o lafı kuzum :44: Ama sıkma sen canını , hep diyolar ya evliliğin tuzu biberi diye arada olması lazım böyle şeylerin. :KK37:
önemli olan böyle ufak tefek şeyler olsun :KK34:

aynen canım bende iyi olmaya calısyorum cok halsizim bu ara hayırlısı...tüm kemiklerim agrıyo yaa:KK30::KK30:

günaydınnnn..hosgeldinnn:KK34:

özür diler mi bilmem ama hiçbişey olmamıs gibi davranmak huyuduır....:KK9::KK9:benden de aynısı bekler ama yemez...onun gibi olamam ben....hata bana yapılıyo tabi ona değil:KK20:

Hoşbuldummm :KK16:

Tabi ki eşinin bu huyunu bilmeden söylemiştim ama sen kızdığın noktayı akşam kendisine belirt bir dahaki sefere daha dikkatli olacaktır... Biz de de bazen aynı sıkıntılar oluyor maalesef :)))

Keşke etmeseymiş o lafı kuzum :44: Ama sıkma sen canını , hep diyolar ya evliliğin tuzu biberi diye arada olması lazım böyle şeylerin. :KK37:
önemli olan böyle ufak tefek şeyler olsun :KK34:

orası öle kuzum...Allah beterinden korusun....kavga sonrası güzel olur belkiiii...hehehe:KK34::KK34::KK34::KK34::KK60::KK60::KK60:

Hoşbuldummm :KK16:

Tabi ki eşinin bu huyunu bilmeden söylemiştim ama sen kızdığın noktayı akşam kendisine belirt bir dahaki sefere daha dikkatli olacaktır... Biz de de bazen aynı sıkıntılar oluyor maalesef :)))

o benim neye kızdıgımı cok iyi biliyo zaten canım...işine gelmiyo her erkek gibi:KK34::KK34::KK34:

erkekler ahh erkekler...işlerine karışılmasın isterler ama bir yandan da her şeyi karım idare etsin derler.:KK9:
karışsan bir türlü karışmasan başka türlü yani..

akşama geçer,ufak birbuse ile..:KK19: ama soğutmadan güzel bir dille konuşmak lazım hoşlanmadığımız durumları da.

erkekler ahh erkekler...işlerine karışılmasın isterler ama bir yandan da her şeyi karım idare etsin derler.:KK9:

akşama geçer,ufak birbuse ile..:KK19: ama soğutmadan güzel bir dille konuşmak lazım hoşlanmadığımız durumları da.

Başak konu ne ben fransız kaldım sanırım:44:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?:KK31:

Günaydın Haticem...iyiyim ben sen nasılsın kuzum?:KK16::KK16:

aynen Eylülcüm cok haklısın...mesela bi konuda bana danısır ama kendi kararını uygulayacaktır...ben söyle yap derim yok ya böyle yapim der.... e o zamn niye soruyosun be adam...gecer gecer...o küs kalabilen biri değil...ben daha kötüyüm bu konudaaa...:KK1::KK1:

yeni üyelikten sonra ben bu topiği unutmuşum :KK53:
122 gün sonra aranıza gelicemmm bekleyin beni :KK53:

Başak konu ne ben fransız kaldım sanırım:44:

act_rest akşam eşiyle ufacıktan biraz atışmış..yeni evlilerin taze nazlanmaları bibirlerine:KK31:

aynen Eylülcüm cok haklısın...mesela bi konuda bana danısır ama kendi kararını uygulayacaktır...ben söyle yap derim yok ya böyle yapim der.... e o zamn niye soruyosun be adam...gecer gecer...o küs kalabilen biri değil...ben daha kötüyüm bu konudaaa...:KK1::KK1:

ohh en güzeli biliyor musun..en kısası 5 dk sürsün..:KK9: bazıları günlerce küs kalabiliyor ama o kadar inat ve gurur eşler arasında
hiç bir şeyi çözmüyor bana göre..karşılıklı hatalarımızı anlayıp yapıcı olmak en güzelii:KK19:

95 gün sonra bende bu topikten biri olacağım:KK76:

Süperim aşkla inşallah fotoları almaya gideceğiz. İnşallah iyi olacağım.
Dün konuşmuştuk ya hala biz çocuk ve korunma mevzusunu konuşamadık benim utangaçlığım yüzünden
inşallah bugün onuda halledersem koca bir yükü omuzlarımdan atmış olacağım diye umuyorum tüm kendimi gaza getirdim ama buluşamadık.:KK50:

Küsme konusunda bende kötüyüm. aşk bu konuda biraz daha sakin olmamı istiyor. İlk başlarda ben her kızdığımda ayrıolma kararı alıyordum oda bu fevriliğimden korkuyor açıkcası

Son düzenleme:

sabırsızlıkla bekliyoruz hepinizi kızıl elmam :KK16::KK16::KK16:

Günaydın herkeseee :KK16::KK16:

Günaydın Başkanım hosgeldinnn:KK1::KK1:

act_rest akşam eşiyle ufacıktan biraz atışmış..yeni evlilerin taze nazlanmaları bibirlerine:KK31:

ohh en güzeli biliyor musun..en kısası 5 dk sürsün..:KK9: bazıları günlerce küs kalabiliyor ama o kadar inat ve gurur eşler arasında
hiç bir şeyi çözmüyor bana göre..karşılıklı hatalarımızı anlayıp yapıcı olmak en güzelii:KK19:

kesinlikle haklısın canım....elimden geleni yapıyorum bu konudaaa:KK34::KK34:

kuzum sudan sebepler...pantolon almıstık haftasonu...uzundu...onu terziye verdik...o 2 cm kestrcekti ben cok olur 1 dedim...neyse dün aldım yine uzun olmusss...bi daha benim işime karısma falan dedi....sinirlendi baya bi....bende iyi karısmam dedim...bi daha kestiririm dedim...paran cok tabi dedi...bende sinir oluyorum bu lafa...biraz pinti benimki pinti değil de tutumlu güyaaa...benim de elim bol...ota ...para vermem ama sacma sapan seyler için de kısamam kendimi...neyse o lafa sinirlendim işte paran cok tabi diyince ,sölemesen içinde kalsa o laf ölürdün dimi dedim...sonrası ssessizlik....küsüzzz:KK19::KK19:

böyle şeyler olmasa biz nasıl trip atıcaz amaaaa :KK17:

bundan sonra sende benim gibi onun seçimlerine ''sen bilirsin'' demekle yetineceksin anlaşılan :KK31:
hoş bu seferde niye fikir beyan etmedin deniliyor :KK9::KK9::KK9:

biz kadınlar mı anlaşılmazız yoksa erkekler mi anlamış değilim :KK19::KK19:

95 gün sonra bende bu topikten biri olacağım:KK76:

Süperim aşkla inşallah fotoları almaya gideceğiz. İnşallah iyi olacağım.
Dün konuşmuştuk ya hala biz çocuk ve korunma mevzusunu konuşamadık benim utangaçlığım yüzünden
inşallah bugün onuda halledersem koca bir yükü omuzlarımdan atmış olacağım diye umuyorum tüm kendimi gaza getirdim ama buluşamadık.:KK50:

kız bunda utanacak ne var...ben mi cok yüzsüzüm bilmiyorum ama rahat ol bence kocan olacak o adam....evliliğiniz etkilenir sonra böle devam edersen.....şimdi alttan alır da evlennince utangaclık falan dinlemez söliyim kuzum...alısmaya calısss:KK34::KK34:

böyle şeyler olmasa biz nasıl trip atıcaz amaaaa :KK17:

bundan sonra sende benim gibi onun seçimlerine ''sen bilirsin'' demekle yetineceksin anlaşılan :KK31:
hoş bu seferde niye fikir beyan etmedin deniliyor :KK9::KK9::KK9:

biz kadınlar mı anlaşılmazız yoksa erkekler mi anlamış değilim :KK19::KK19:

valla su durumda ben bizde sorun göremiyorum Oyam...ama dedigin gibi bundan sonra bişey danıstıgında sen bilirsinden baska bişey işitmeyecek...:KK20::KK20:

günaydın kızlar :)
akşam konuşun canım, o beni biliyor mantığı doğru bir mantık değil. tahminlerle yaşıyoruz, dile getirmiyoruz, sonra da daha fazla sıkıntı patlak veriyor. bir de sakin kafayla sakince oturarak söylemeyince, tartışma anında dile getirdiğin memnuniyetsizliğin işe yaramıyor, duymuyoruz çünkü birbirimizi. akşam konuşur, ben snein parayla ilgili şu konuşmalarından rahatsızım vs dersen bence daha dikkatli olur canım.
ilk tartışmanız hayırlı olsun, olur böyle vakalar :KK9:
ki zaten sen de kırılmışa benzemiyorsun, daha çok trip moddasın, bu hayra alamet :KK9::KK16:

Günaydın herkeseee :KK16::KK16:

günaydın oya hoş geldin

Bilmiyorum o aşamalara gelince sizden tavsiye alacağım inşallah

kız bunda utanacak ne var...ben mi cok yüzsüzüm bilmiyorum ama rahat ol bence kocan olacak o adam....evliliğiniz etkilenir sonra böle devam edersen.....şimdi alttan alır da evlennince utangaclık falan dinlemez söliyim kuzum...alısmaya calısss:KK34::KK34:

Valla benim korkumda o bazen haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimde değil:26:

beynelminelciiğim, ben de henüz evli değilim..naçizane bildiğim ölçüde yorum yapıyorum..:KK17:
şuan aynı kategoride benden ileri seviyedesin:KK31:

korunma ve çocuk mevzuunu konuşmaktan utanma..insan gerçekten daha bir farklı hissediyor kendini..
biz bu konularla ilgili her şeyi konuşuyoruz.ne kadar zaman sonra ( bunun belli bir zamanı olmaz ama en azından kendimizi hazır hissetmemiz önemli)
çocuk istiyoruz, gücümüz yeterse kaç tane olsun isteriz..vs. gibi.

günaydın kızlar :)
akşam konuşun canım, o beni biliyor mantığı doğru bir mantık değil. tahminlerle yaşıyoruz, dile getirmiyoruz, sonra da daha fazla sıkıntı patlak veriyor. bir de sakin kafayla sakince oturarak söylemeyince, tartışma anında dile getirdiğin memnuniyetsizliğin işe yaramıyor, duymuyoruz çünkü birbirimizi. akşam konuşur, ben snein parayla ilgili şu konuşmalarından rahatsızım vs dersen bence daha dikkatli olur canım.
ilk tartışmanız hayırlı olsun, olur böyle vakalar :KK9:
ki zaten sen de kırılmışa benzemiyorsun, daha çok trip moddasın, bu hayra alamet :KK9::KK16:

kuzum sevgiliyken de bu tarz seyler yasadıgımız için biliyo dedim beni m huyuumu...yoksa dediğin gibi genelde dile getiririm rahatsız oldugum seyi ve olması gerekeni dogru bi dille anlatmaya calısırım...sürekli dile getiriyorum rahatsızlıgımı para konusundaa hatta takılıyoruz birbirimize bazen...ama yok evde öyle görmüşşş...kaynanamda 5 sene öncesinin bayram sekeri bulunur...böyle bi ailede olunca hak vermiyo değilim kocişimee...:KK1::KK1:

Valla benim korkumda o bazen haksızlık yaptığımı düşünüyorum ama elimde değil:26:

elinde olsun o zaman haticem...bi bal göz edeydik seni kazasız belasız...valla rahatlıcam haticem yaaa:KK9::KK9::KK9:

X