Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Kızlar çok pardon
Filmlerde ev lanetlenmiş olur ya , onun gibi birşey
Kendi topiğimizin lanetini peşimizde getirmişiz maalesef

Neyin peşinde olduğunu çözemediğimiz biri
Türlü türlü nicklerle gelip muhabbetimize dahil oluyordu
Açıkça sordum tamam saklanmıyorum bu sefer dedi
Sonra da tekrarladı durdu eski tavırlarını
Biz de haliyle konuşmak istemiyoruz kendisiyle
Sebep nedir bilinmez ısrarla yeni üyelik alıp eklemeye devam ediyor
Deve kuşu misali kafasını kuma ( yeni nicke ) gömünce de saklandım sanıyor

Durum bu yani
Sizlerle ya da topiğinizle alakalı değil
Peşimize takılan kişicikle alakalı

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim düğünüm 17 kasım 2012 de oldu bende yeni gelin sayılırımm DD avatarımdakide ben memnun oldumm şimdiden

kimseden korkum yok benim

üzülme eğer öyle bir lanet varsa biz taşıdık buraya
bizim diğer topikte görmüştüm ilk:26:
tanımayınca kafam karışmıyor değil :44:
acaba doğru mu yanlış mı konusunda:44: sessizce izliyoruz şimdilik

sunagokan
merhaba kızlar benim düğünüm 17 kasım 2012 de oldu bende yeni gelin sayılırımm DD avatarımdakide ben memnun oldumm şimdiden

sende hoşgeldin
bende 1 aralık 2012 geliniyim

tazaecik gelinleriz

Pardon
Ya nasıl anlatsam derdimi
Hani kimisi yemeğin üstüne mutlaka çay içer
Kimisi mutlaka tatlı

Benim için de öyle birşey işte bu cips şeysi

Cips cips dediniz ben de alış veriş listesi yapıyordum okurken bir baktım peynir yerine cips yazmışım bilin altı tabi benim suçuk yok

Bu kadar olur ya ben de fena takığım hiç de eklemedim listeme :)))))

Ocakta ısıtmek en mantıklısı elektrikten tasarruf bence ben çaycı aldım ama kullanmıyorum süslük duruyor

Bırak bu ayakları artık

Bayılıyorum sana ya

akşam çıktım yine ekşınlanmış buralar..

günaydınlar hanımlarr hayırlı günler herkeseee

günaydın canlarım benimmmm...nasılsınız....sabah sabah ilk kavgamızı ettik bizz.....uyuz oldummm geldimmm

Günaydın Kızlarrr

Bunlar tatlı atışmalar canım akşam eve gidince gör bak nasıl sımsıkı sarılıp özür dileyecek....

sen de hoşgeldinn act_rest iyiyim ,ayılmaya çalışıyorumm..sen nasılsın?

aynen canım bende iyi olmaya calısyorum cok halsizim bu ara hayırlısı...tüm kemiklerim agrıyo yaa

Günaydın Kızlarrr

Bunlar tatlı atışmalar canım akşam eve gidince gör bak nasıl sımsıkı sarılıp özür dileyecek....

günaydınnnn..hosgeldinnn

özür diler mi bilmem ama hiçbişey olmamıs gibi davranmak huyuduır....benden de aynısı bekler ama yemez...onun gibi olamam ben....hata bana yapılıyo tabi ona değil

Günaydın kuzum hayırdır sabah sabah :26:

Günaydın Mügem,ballı kurabiyemmmmm

kuzum sudan sebepler...pantolon almıstık haftasonu...uzundu...onu terziye verdik...o 2 cm kestrcekti ben cok olur 1 dedim...neyse dün aldım yine uzun olmusss...bi daha benim işime karısma falan dedi....sinirlendi baya bi....bende iyi karısmam dedim...bi daha kestiririm dedim...paran cok tabi dedi...bende sinir oluyorum bu lafa...biraz pinti benimki pinti değil de tutumlu güyaaa...benim de elim bol...ota ...para vermem ama sacma sapan seyler için de kısamam kendimi...neyse o lafa sinirlendim işte paran cok tabi diyince ,sölemesen içinde kalsa o laf ölürdün dimi dedim...sonrası ssessizlik....küsüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…