Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

lizz sen sanırım tuğçe19991, manolya91, arthea'dan sonra farklı rumuzla gelen aynı kişisin? takılmayayım diyorum da neden böyle yapıyorsun anlamış değilim? neden birden fazla üyelik, neden bana arkadaşlık teklifinde ısrar, neden yaş grubuna ve yaşam tarzına uygun yerlere takılmaman... evli değilsin, 21 yaşındasın, evlenmeyi de düşünmüyorsun sanırım, aday yok... daha güzel ve dolu vakitler geçireceğin yerler var. senin adına üzülüyorum. lütfen yaşının insanı ol, kendini yetiştirmeye çalış, bu yaşları bulamayacaksın sonra... dört beş sene sonra zaten evlilik bulacak seni, yemek muhabbetleri de...

böldüm, kusura bakmayın arkadaşlar...

Son düzenleme:
hatice süzme yoğurt değil, çökelek yapmıştım, hala yapıyorum.
yoğurt ve tereyağ yapıcam da bir hayvanı bekliyorum doğum yapıcakmış, ondan alıcam süt

ayrıca o su ısıtıcısana bir türlü yorum yapamadım. çok sevimli, ama krizin de dediği gibi litresi az. hee misafir gelince iki kerede ısıtırım dersen o ayrı
ben komple ısıtıcıyı kaldırdım.hem yer kaplıyor hmde masraflı... doğalgazı açınca hemen su geliyor. elektrik daha pahalı hem. ılık suyu ocakta ısıtmak daha tasarruflu diye düşünüyorum

herkese iyi akşamlar, hoş sohbetler
ben de iş odaklı olayım son saatlerimdee..memnun oldum hepinizeee

herkese iyi akşamlar, hoş sohbetler
ben de iş odaklı olayım son saatlerimdee..memnun oldum hepinizeee
Sanırım ufaktan ufaktan kaçayım benimde çıkma vaktim geldi.
İyi akşamlar

Sonradan aklıma geldi ses etmeyeyim dedim.

yok değilim ayrıca muhabbete katılmam neden gerdi sizi

ben o canım ısıtıcımı almayaydım keşke

Bana da öyle geldi
Ve son konuşmamı hatırlıyorsunuz, ne yaparsan yap ama öte de oyna dedim
Hala gelmiş beni eklemiş
Hiç bir mantığa sığmayan tavırlar sergileyen insanları listeme eklemek adetim değildir

yok değilim ayrıca muhabbete katılmam neden gerdi sizi

umarım o değilsinizdir, üslubunuzu benzetsem de... sizin muhabbete katılmanız değil de aynı kişinin sürekli farklı üyelikler alıp sürekli de arkadaşlık teklifi göndermesi artık germeye başladı. değilseniz, çok üzgünüm, özürdilerim.

ben o canım ısıtıcımı almayaydım keşke

öyle düşünme şekerim belki senin en gözde yardımcın olacak
biz çay çok tüketmediğimiz için çok kullanmıyoruz
zaten teyzem ısrar etmişti al lazım olur diye halbuki kendisinde su ısıtıcısı yok

ben burada konuştuğumuz için eklemek istedim neyse önemli değil iyi sohbetler

çay su niyetine gidiyor

veeee sıradaki şarkım ; başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin, ya gel bana sahici sahici. yada anca gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…