- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
tülbentle yapmıştı sanırım .yanlış hatırlamıyorsam onu benim babaannem de yapar hala.
Sanırım ufaktan ufaktan kaçayım benimde çıkma vaktim geldi.herkese iyi akşamlar, hoş sohbetler
ben de iş odaklı olayım son saatlerimdee..memnun oldum hepinizeee
hatice süzme yoğurt değil, çökelek yapmıştım, hala yapıyorum.
yoğurt ve tereyağ yapıcam da bir hayvanı bekliyorum doğum yapıcakmış, ondan alıcam süt
ayrıca o su ısıtıcısana bir türlü yorum yapamadım. çok sevimli, ama krizin de dediği gibi litresi az. hee misafir gelince iki kerede ısıtırım dersen o ayrı
ben komple ısıtıcıyı kaldırdım.hem yer kaplıyor hmde masraflı... doğalgazı açınca hemen su geliyor. elektrik daha pahalı hem. ılık suyu ocakta ısıtmak daha tasarruflu diye düşünüyorum
Tülbentte bulamamıştı canım. Tülü iki kat yapmıştı yanılmıyorsam
lizz sen sanırım tuğçe19991, manolya91, arthea'dan sonra farklı rumuzla gelen aynı kişisin? takılmayayım diyorum da neden böyle yapıyorsun anlamış değilim? neden birden fazla üyelik, neden bana arkadaşlık teklifinde ısrar, neden yaş grubuna ve yaşam tarzına uygun yerlere takılmaman... evli değilsin, 21 yaşındasın, evlenmeyi de düşünmüyorsun sanırım, aday yok... daha güzel ve dolu vakitler geçireceğin yerler var. senin adına üzülüyorum. lütfen yaşının insanı ol, kendini yetiştirmeye çalış, bu yaşları bulamayacaksın sonra... dört beş sene sonra zaten evlilik bulacak seni, yemek muhabbetleri de...
böldüm, kusura bakmayın arkadaşlar...
hatice süzme yoğurt değil, çökelek yapmıştım, hala yapıyorum.
yoğurt ve tereyağ yapıcam da bir hayvanı bekliyorum doğum yapıcakmış, ondan alıcam süt
ayrıca o su ısıtıcısana bir türlü yorum yapamadım. çok sevimli, ama krizin de dediği gibi litresi az. hee misafir gelince iki kerede ısıtırım dersen o ayrı
ben komple ısıtıcıyı kaldırdım.hem yer kaplıyor hmde masraflı... doğalgazı açınca hemen su geliyor. elektrik daha pahalı hem. ılık suyu ocakta ısıtmak daha tasarruflu diye düşünüyorum
lizz sen sanırım tuğçe19991, manolya91, arthea'dan sonra farklı rumuzla gelen aynı kişisin? takılmayayım diyorum da neden böyle yapıyorsun anlamış değilim? neden birden fazla üyelik, neden bana arkadaşlık teklifinde ısrar, neden yaş grubuna ve yaşam tarzına uygun yerlere takılmaman... evli değilsin, 21 yaşındasın, evlenmeyi de düşünmüyorsun sanırım, aday yok... daha güzel ve dolu vakitler geçireceğin yerler var. senin adına üzülüyorum. lütfen yaşının insanı ol, kendini yetiştirmeye çalış, bu yaşları bulamayacaksın sonra... dört beş sene sonra zaten evlilik bulacak seni, yemek muhabbetleri de...
böldüm, kusura bakmayın arkadaşlar...
yok değilim ayrıca muhabbete katılmam neden gerdi sizi
ben o canım ısıtıcımı almayaydım keşke
umarım o değilsinizdir, üslubunuzu benzetsem de... sizin muhabbete katılmanız değil de aynı kişinin sürekli farklı üyelikler alıp sürekli de arkadaşlık teklifi göndermesi artık germeye başladı. değilseniz, çok üzgünüm, özürdilerim.
öyle düşünme şekerimbelki senin en gözde yardımcın olacak
biz çay çok tüketmediğimiz için çok kullanmıyoruz
zaten teyzem ısrar etmişti al lazım olur diyehalbuki kendisinde su ısıtıcısı yok
ben burada konuştuğumuz için eklemek istedim neyse önemli değil iyi sohbetler
Bırak bu ayakları artık
kader sakin ol, kendimi erkek kavgasında hissetmeye başlıcam"bırakmazsan, çıkışta görüşelim"
kader sakin ol, kendimi erkek kavgasında hissetmeye başlıcam"bırakmazsan, çıkışta görüşelim"
Solum pistir cidden