Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

engineelif senin de cok yok :KK69: zaman öyle bi gececek ki anlamayacaksın bile :KK16::KK16:
çok depresif oldum çok varki dahaa:KK5::KK5::KK5::
İnşallah aşkla konuştuk öyle olacak bizim herşeyimle birlikte yapacağız :KK16:

nasılsın bakalım?

iyiyim datlım sen nasılsın bakim herkes yepyeni evli benm daha çok var birde sevdicekte uzakta olunca depresif takılmaya karar verdim bende:KK19::KK19:

Cacık da iyi fikir :KK1: döner + pilav + cacık yapıyım aslında :KK60:
evde dağğğğ gibi ütü var :KK50:

döner+pilav yanına cacık gitmez bence..salata daha güzel olur sankim :KK31::KK31:

ütüye gelince....biriktirmemeye calıs canım....kocacın yanına kur her hafta sonu tütü masasını hem tv izle hem sohbet et
bi bakmışsın bitmişşşş:KK9::KK9::KK9::KK34::KK34::KK34:

ben böle yapmıyorum artık ütü yapmayı severim geçiyorum çocuk odasına acıyorum müzeiğimi alıyorum cayımı hemencik ütülüyorum...gömlek ütülemede uzamn oldum zaten bi dk sürmüyor bi gömlek :KK52::KK52::KK53::KK53:

bende dün islim kebabı yaptım :KK1: gidince sosunu ve pilavını yapacağım. :KK69: :KK69::KK16:

ütüye gelince ben haftalık ütülüyorum ama uzun sürüyor sanırım artık 2 ye bölcem :KK1: belim kopuyor ya.

çağloşşş bende hemencecik yapıyorum :KK16: ütüm süpersonik :KK69: çok memnunum

çok yok ki ... bak şu 2 ay geçsin neler olacak :KK54::KK54: su gibi geçecek zaman :KK34::KK19::KK19::KK19:

bende dün islim kebabı yaptım :KK1: gidince sosunu ve pilavını yapacağım. :KK69: :KK69::KK16:

ütüye gelince ben haftalık ütülüyorum ama uzun sürüyor sanırım artık 2 ye bölcem :KK1: belim kopuyor ya.

çağloşşş bende hemencecik yapıyorum :KK16: ütüm süpersonik :KK69: çok memnunum

Öylemi dersin kuzu sevdicek uzakta ya sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ya bir garip oldum bize 5 sene olacak önümüzde ki ay o yüzden sıkıldım sanırım uzak olmaktan:KK5::KK5: kuzuk ütün phılıps mı ne aldın ben daha almadım da fikrim olsunn ben azur düşünüyorum şu ara ama

Öylemi dersin kuzu sevdicek uzakta ya sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ya bir garip oldum bize 5 sene olacak önümüzde ki ay o yüzden sıkıldım sanırım uzak olmaktan:KK5::KK5: kuzuk ütün phılıps mı ne aldın ben daha almadım da fikrim olsunn ben azur düşünüyorum şu ara ama

philips azur :KK31::KK31::KK31: şiddetle tavsiye ederim...

süre uzun oldugu icin zaman gecmiyor gibi geliyorduer sana canım benim ya :KK19::KK19: ama geçecek ki :KK16::KK16:
bak bana evleneli ne kadar olmuş :KK60: bana hala tuhaf geliyor.
zaman gecip gidiyor anlamıyorsun bile.:KK69:

Cacık da iyi fikir :KK1: döner + pilav + cacık yapıyım aslında :KK60:
evde dağğğğ gibi ütü var :KK50:

Biz daha ütü almadık:KK9::KK9:
Dolayısıyla yapmadııımmmm:KK9::KK9:

Biz döenri daha 2 gün önce yedik bugün pizzayı pişirem bareeee:KK60::KK60:

ha ha haaaaa :KK1: bizim dolapta hazır döner var.Döner,pilav, semizotu salatası olucak sanıyorum :KK1:

Semiz otu salatası da ne yahuu:KK9::KK9:

taze fasulye+pilav+cacık düşünüyorum:KK1::KK1:

Taze fasulye yemiyooo:KK53:
Gerçi bende ne yaparım yaaa:KK9:

kızlar ne konuşuyorsunuz, saat 4 olmuş ya :KK53: bana anlatın diyecektim ama giderim birazdan, uzaktan takipte kalayım bari :44:

eliffffffff :KK52::KK52::KK52::KK52: artık diğer bir işin nette yemek taqrfileri :KK9::KK9:

semiz otu salatası şöyle ki; semiz otunu kesiyoruz .... bir yerde de yoğurt ve ezdiğimiz sarımsakları karıstırıyoruz hafif tuz ile. sonra semiz otu ile karıstır..

çok güzel bir salata oluyor.

:KK55::KK55::KK55:

yani bu topiğin yanlış bilmiyorsam en kıdemlisi benim ama en profesyonel ev hanımı çağla gibi. ayıp bana ya, sizlere deneyimlerimden bahsedeceğime, çağlanın deneyimlerini öğrenmeye çalışıyorum :KK9:

elif artık evlisin ve imza etiketini değiştirme vaktin gelmiş, sayacak gün kalmamış zira :KK9::KK17:

kızlar semizotu salatasının içine dövülmüş cevizde koyun çok güzel oluyo :KK56:

eliffffffff :KK52::KK52::KK52::KK52: artık diğer bir işin nette yemek taqrfileri :KK9::KK9:

semiz otu salatası şöyle ki; semiz otunu kesiyoruz .... bir yerde de yoğurt ve ezdiğimiz sarımsakları karıstırıyoruz hafif tuz ile. sonra semiz otu ile karıstır..

çok güzel bir salata oluyor.

:KK55::KK55::KK55:

Semiz otu hangisi ki desem şok olur musuuuunnn?:KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52:

elif artık evlisin ve imza etiketini değiştirme vaktin gelmiş, sayacak gün kalmamış zira :KK9::KK17:

Ayy unutmuşum bne onu yaaa:KK9:

X