Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

normal ya, ben de bitse de gitsek modundaydım kına ve düğünde. sonradan düşününce kargaşası hariç o günleri tekrar yaşamak isterdim, diyorm. ama kargaşasız da düğün olmuyor işte.
insana kaygılardan gerginlikten heyecanlanmaya vakit mi kalıyor :KK19:
bir de düğün sürecinde farkettim ki,
başrol gelin damatken ve herkes onlara uymaya çalışacakken, onların nazı sitemi sineye çekilmesi gerekirken -o yoğunlk ve gerginlikten- çevre kendi kaprisinin siteminin çekilmesini istiyor, onların dediği olsun istiyor, sanki onlar evleniyor! ay bitsin de geçsin canım :KK19:

tuhaf milletiz vesselam. başka ülkeler de böyle mi acep, merak ediyorum.

:128::128::128: çok doğru..

resmen gelinle damadın son teline dokunmaya çalışıyorlar. sabır ölçer :KK14:

**

bu arada hayırlısı olur umarım kriz :KK16::KK16: haziran sana yeni umutlarla coşkularla gelir.:KK54:

**

haticemmmmmm:KK16::KK16::KK16: güzel olacak içine atma ama sonra daha kötü olur. nişanlına demek istemiyorsan da gel bize dök içini.:KK19:

müge :KK3::KK3: bişi sorcam

hani ev işleri ile ilgili senin büyük annen mi demişti bir söz yazmıstın onu bana yazar mısın tekrar :KK1:

:128::128::128: çok doğru..

resmen gelinle damadın son teline dokunmaya çalışıyorlar. sabır ölçer :KK14:

**

bu arada hayırlısı olur umarım kriz :KK16::KK16: haziran sana yeni umutlarla coşkularla gelir.:KK54:

**

haticemmmmmm:KK16::KK16::KK16: güzel olacak içine atma ama sonra daha kötü olur. nişanlına demek istemiyorsan da gel bize dök içini.:KK19:
sizi de hep bunlarla sıkmak istemiyorum canım bende bol bol dua ediyorum.
Hamd olsun her defasında da Rabbim bir çıkar yol gösteriyor.

günaydın gelincikler nasılsınız bu sabah:KK16::KK54:

Haşgeldin :KK3: Ben iyiyim sen nasılsın?

sizi de hep bunlarla sıkmak istemiyorum canım bende bol bol dua ediyorum.
Hamd olsun her defasında da Rabbim bir çıkar yol gösteriyor.

Tatlım sıkmak değil bence anlat ve rahatla sonra zaten takmayacaksın ve anlatmayacaksın. Mesela ben ilk evlendiğim sıra enlattım kızlara şimdi anlatmıyorum bile çünkü artık kaale almıyorum. Benim iki eltim var biri çok sinsi (ona karşı çok dikkatli ve temkinliyim henüz bir zararını görmedim) Diğer eltim iki çocuğu var aynı yaşlardayız benimle başa baş olmaya çalışıyor ve kıskanç bunaltıyor beni evimde ne görürse aynısını alıyor sürekli beni gaza getirme çabasında eşime karşı kv ye karşı falan ama hiç tınlamıyorum artık sınırı koydum eşim yanımda gerisi hikaye..

Ablalarının biri daha salondayken arkamdan atıp tutmaya başlamış gelinliğimin kolları açık diye yakıştıramamış ailesine "sanki onun fikrine eşimin çok ihtiyacı varmış gibi ve onu ilgilendiriyormuş gibi" ama noldu eşim vermiş ağzının payını...

kv onun bana bir zararı olmadı elinden geldiği kadar da yardım etti hiç bir şeye de karışmadı sağolsun. İstediği tek şey saygı ve güler yüz elimden geleni yaparım.

Yani tatlım şunu unutma dişarda ne dönerse dönsün eve girdiğinde kapıyı kapatıyorsun bakıyorsun yanında sadece eşin var gerisi kapının dışında sende rahat ol içine de atma sakın :KK16: :KK16:

Haşgeldin :KK3: Ben iyiyim sen nasılsın?

Tatlım sıkmak değil bence anlat ve rahatla sonra zaten takmayacaksın ve anlatmayacaksın. Mesela ben ilk evlendiğim sıra enlattım kızlara şimdi anlatmıyorum bile çünkü artık kaale almıyorum. Benim iki eltim var biri çok sinsi (ona karşı çok dikkatli ve temkinliyim henüz bir zararını görmedim) Diğer eltim iki çocuğu var aynı yaşlardayız benimle başa baş olmaya çalışıyor ve kıskanç bunaltıyor beni evimde ne görürse aynısını alıyor sürekli beni gaza getirme çabasında eşime karşı kv ye karşı falan ama hiç tınlamıyorum artık sınırı koydum eşim yanımda gerisi hikaye..

Ablalarının biri daha salondayken arkamdan atıp tutmaya başlamış gelinliğimin kolları açık diye yakıştıramamış ailesine "sanki onun fikrine eşimin çok ihtiyacı varmış gibi ve onu ilgilendiriyormuş gibi" ama noldu eşim vermiş ağzının payını...

kv onun bana bir zararı olmadı elinden geldiği kadar da yardım etti hiç bir şeye de karışmadı sağolsun. İstediği tek şey saygı ve güler yüz elimden geleni yaparım.

Yani tatlım şunu unutma dişarda ne dönerse dönsün eve girdiğinde kapıyı kapatıyorsun bakıyorsun yanında sadece eşin var gerisi kapının dışında sende rahat ol içine de atma sakın :KK16: :KK16:
İnşallah dediğiniz gibi olur.:nazar:

biraz hastayım kızlar sizlerin iyi olmasınıza sevindim:KK16:
beynelminel cnm sıkma bu kadar kendini bende çok taktım çok sıkıldım bir ayda 5 kilo verdim giden senden gidiyor sen taktığınla kalıyorsun başkaları kapatıyor kapısını oh rahat rahat dertsiz tasasız yaşıyorlar üzme kendini bu kadar herşey olacağına varır ben o kadar sıkıldım ki inan değmiyor insanlar değişmiyor çünkü arkandan başka konuşanlar yüzüne başka konuşuyor sırtını dönüp yok sayamıyorsun yine oturup aynı sofrada yemek yiyorsun sohbet ediyorsun :KK31: evlendiğindede nasıl olacak diye düşünme saniye sonramızı bilemiyoruz allah'ın izniyle herşey güzel olacak:KK16::KK54:

Kimse yok ben varım :KK16: Yemeğe çıktılar galiba

Canım doktor kontrolün nasıl geçti..

iyiydi canım...bi sıkıntı yok cok şükür...tahlil sonuçlarını bekliyorum bakalım...arayacaklar çıkınca...inş onlarda temiz cıkar:KK31:

çağla hoşgeldin :KK16:
solitary dün gelin mevlüdü sormuştu, ben de seni beklememizi söyledim. anlat bakalım sen nasıl yapmıştın?
nasılsın bu arada, neler yapıyorsun?

hosbuldum canım iyiyim valla...yoğunum çalışıyorum....:126::126::126:sen nasılsın?

gelin mevlüdü...ımmm hemen anlatayım....ben düğünden bi hafta sonra yapabildim balayından geldik işte 2 gün sonra falan...evde kek poaca türü seyler hazırladım.....bizim taraftan 10 kişi kv tarafından 16 kişi falan geldiii:KK53:tabi bide bayan hoca geldi....o da eşimin süt annesi....neyse okudular bol bol....hatta kv uzatın demiş...Allah günah yazmasın bi saatte biten dua 2,5 saat sürdü....millet gidicez artık yeter dedi....normalde gelin mevlüdünü düğünün ertesi günü yaparlar....ama ben ona karsıyım....gelin gelinliğini giyer....süslenir püslenir öyle oturur....ama bana normal gelmiyo bu...

bu arada gelin mevllüdümü anlettım ama asıl merak edilen başka bişey miydi?aydınlatmak isterim yani?:KK34:

biraz hastayım kızlar sizlerin iyi olmasınıza sevindim:KK16:
beynelminel cnm sıkma bu kadar kendini bende çok taktım çok sıkıldım bir ayda 5 kilo verdim giden senden gidiyor sen taktığınla kalıyorsun başkaları kapatıyor kapısını oh rahat rahat dertsiz tasasız yaşıyorlar üzme kendini bu kadar herşey olacağına varır ben o kadar sıkıldım ki inan değmiyor insanlar değişmiyor çünkü arkandan başka konuşanlar yüzüne başka konuşuyor sırtını dönüp yok sayamıyorsun yine oturup aynı sofrada yemek yiyorsun sohbet ediyorsun :KK31: evlendiğindede nasıl olacak diye düşünme saniye sonramızı bilemiyoruz allah'ın izniyle herşey güzel olacak:KK16::KK54:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine:KK16:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine:KK16:

teşekkür ederim cnm hem geçmiş olsun dileğin için hemde gelin mevlüdünü anlattığın için bakalım bu hafta sonu kayın validemle konuşayım hiç mevzusu geçmedi onlarda var mı böyle bişi hiç bilmiyorum ama ben kesin istiyorum evimde hem kuran okunsun hemde evime gelmek isteyenleri bir kerede ağırlarım çalıştığım için bir daha ağırlayamam heralde kimseyi kolay kolay:KK31:

teşekkür ederim cnm hem geçmiş olsun dileğin için hemde gelin mevlüdünü anlattığın için bakalım bu hafta sonu kayın validemle konuşayım hiç mevzusu geçmedi onlarda var mı böyle bişi hiç bilmiyorum ama ben kesin istiyorum evimde hem kuran okunsun hemde evime gelmek isteyenleri bir kerede ağırlarım çalıştığım için bir daha ağırlayamam heralde kimseyi kolay kolay:KK31:

evet canım mantıklı düşünmüşsün...eger kendin yapamazsan hazırlayamazsan hazır da alabilirsin yani...çalışan biriysen zaten kimse ayıplamaz.....ayıplasa da takmam ben zaten de:KK1:ama evinde kuran okunması en önemlisi...ne kadar kendimiz okusakta hep bir ağızdan o duaların okunması bambaska:KK34::KK34:

X