- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
bircan ya ben hala ve hala oturtamadım. işten geliyorum, çenem açılıyor eşime anlatıyorum anlatıyrum. sonra aa yemek yiyecektik, diyorum. yemek yapıyorum, sonra toparla mutfağı. aa ben yoruldum ya da hobilerimle uğraşmak, boş boş oturmanın keyfini yaşamak derdine düşüyorum. ama artık kafama dank etti. yavaş yavaş toparlıyorum ama böyle de mutlu değilim :44:
erkekler böyle, çocuk yetiştirme pratiği yapmak için göndermiş Allah erkekleri galiba
Eki Görüntüle 710387
hoşçakalın kızlar
günaydın hatunlar
kızlar eşleriniz başkasının yanında sizden bahsederken ne diye tanımlıyor sizi? bizimki "bizim hatun" diye söze başlıyor
günaydın hatunlar
kızlar eşleriniz başkasının yanında sizden bahsederken ne diye tanımlıyor sizi? bizimki "bizim hatun" diye söze başlıyor
Dün dilamikle telefonda 40 dakika konuştuk beni kendime getirdi.Hatice iyiyim canım sen nasılsın?
son 11
bizim de gelecek haftaya kadar eşimin tercih sonuçları açıklanacak, heyecan dorukta, hayırlısı olur inşallah.
çok heyecanlı günler :18:
son 11
bizim de gelecek haftaya kadar eşimin tercih sonuçları açıklanacak, heyecan dorukta, hayırlısı olur inşallah.
çok heyecanlı günler :18:
normal ya, ben de bitse de gitsek modundaydım kına ve düğünde. sonradan düşününce kargaşası hariç o günleri tekrar yaşamak isterdim, diyorm. ama kargaşasız da düğün olmuyor işte.
insana kaygılardan gerginlikten heyecanlanmaya vakit mi kalıyor
bir de düğün sürecinde farkettim ki,
başrol gelin damatken ve herkes onlara uymaya çalışacakken, onların nazı sitemi sineye çekilmesi gerekirken -o yoğunlk ve gerginlikten- çevre kendi kaprisinin siteminin çekilmesini istiyor, onların dediği olsun istiyor, sanki onlar evleniyor! ay bitsin de geçsin canım
tuhaf milletiz vesselam. başka ülkeler de böyle mi acep, merak ediyorum.
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız canım ya...