Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ayy resim gerçekten çok komik

Canım ben kendimi şartlandırdım da ondan yapıyorum tabi her akşam değil bazı akşamlar yemek bile yapamıyorum yumurta pişiriyoruz ona bakarsan..

günaydın hatunlar

kızlar eşleriniz başkasının yanında sizden bahsederken ne diye tanımlıyor sizi? bizimki "bizim hatun" diye söze başlıyor

Kriz bu soruyu cevaplamam ne kadar doğru bilemiyorum ama nişanlım hanımım veya eşim diye başlıyor söze

son 11
bizim de gelecek haftaya kadar eşimin tercih sonuçları açıklanacak, heyecan dorukta, hayırlısı olur inşallah.
çok heyecanlı günler :18:

Hatice iyiyim canım sen nasılsın?
Dün dilamikle telefonda 40 dakika konuştuk beni kendime getirdi.
Çok şükür iyiyim takmamaya çalışıyorum.
son 11
bizim de gelecek haftaya kadar eşimin tercih sonuçları açıklanacak, heyecan dorukta, hayırlısı olur inşallah.
çok heyecanlı günler :18:

Bende hala bir başkasının gibi hiç bir his yok.Aslında şöyle korkular hat safhada heyecandan ise eser yok gibi birşey belki kına gecesi idrak ederim evlenenin benim olduğunu

normal ya, ben de bitse de gitsek modundaydım kına ve düğünde. sonradan düşününce kargaşası hariç o günleri tekrar yaşamak isterdim, diyorm. ama kargaşasız da düğün olmuyor işte.
insana kaygılardan gerginlikten heyecanlanmaya vakit mi kalıyor
bir de düğün sürecinde farkettim ki,
başrol gelin damatken ve herkes onlara uymaya çalışacakken, onların nazı sitemi sineye çekilmesi gerekirken -o yoğunlk ve gerginlikten- çevre kendi kaprisinin siteminin çekilmesini istiyor, onların dediği olsun istiyor, sanki onlar evleniyor! ay bitsin de geçsin canım

tuhaf milletiz vesselam. başka ülkeler de böyle mi acep, merak ediyorum.

Bende çok merak ediyorum. Nişanlımla dün konuştuk. Aslında bana biraz kızdı kendime bu aralar dikkat etmiyorum, üzüntülerimi hep kendime saklıyorum diye.Düşününce hakikaten bu günün başrolünü oynayan biz ailelerin nazıyla uğraşıyoruz. Elalem ne ner kaygısından kendimizi unuttuk resmen.Korkum oki biz bunları bitirdikçe yenilerinin daha büyük ve çözülemeyecek olması. Neyseki 11 gün sonra bitecek bunlar inşallah. Baya baya sıkılmıştım iyi geldiniz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…