Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Elifcim güzel fakat ben bu konularda biraz geride tutarım kendimi...

mesela sevdiğin sana bunun kadar özel birşey hazırladı mı ?:KK34:

erkğin bu konularda bayanlardan bir adım önde olması gerekir bana göre.:44:

elifcim sizin özelinizi sen bilirsin bence değişik şeyler bul ben ve eşim butür şeyleri sevmediğimizden yardımcı olamıyacam amabence en güzel hediye içten gelen bir öpücük güzel söz bunlar daha anlamlı bence:KK34:

kızlar o bana çok daha fazla özelve güzel şeyler yaşattı bende son bekar doğum günü güzel geçsin dedim araştırıyrum hala işte bakalım ne olur...Aslıııı resimlerini görmek istyorum

yok incinmedim, ben zorladım zaten söyle diye. bizimki de yardım ediyor da yetersiz kalıyor ya. bir de yine sen aktörsün, yine gelip "bunu ne yapayım, bunu nereye koyayım, şimdi ne iş yapayım" vs diye soruyor ya, ben yine sorumluluğun bende olduğunu hatırlayıp geriliyorum :KK50:

geçen bulaşıkları dizerken galeyana gelip "şimdiye kadar hiç bulaşıkları dizmedin ama anne evinde dizdiğini gördüm" deyiverdinm (hayatımın hatası:KK9:). bizim hazır cevap, üzgün bir ifadeyle "biz erkeklerin makus talihi, bu muhabbet hep dönecektir annemde ve sende. annem de burda yaptığım işleri görse oğlum evde hiç dokunmazdın bu işlere derdi" dedi. ben de "aaa ben böyle hiç düşünmemiştim, haklısın" deyip artık hiç konuşmuyorum bu konuda :KK9: aman siz de dikkatli olun. adam haklı. kendi evinde de anne evinde yapmadığı bir sürü yapıyor.

canım sonrasında parlayana kadar kavurdum ama işe yaramadı :KK50:

a cnm yaşa sen emi güldürdün beni valla bizim adamlar hazır cevap işimiz zor:KK9: benimkide çok titiz tuvaleti banyoyu bana temizletmiyor bir kıyafetini bir daha giymiyor bu kadar olduğunu bilmiyordum ne yapacam hiç bilmiyorum bide sabah kalkınca kıyafetim hazır mı diye soruyor afallıyorum sabahım 6sında ben mi hazırlanayım onu mu hazırlıyayım bilemedim:KK50:

sağolun kuzularım yorumlarınız benim için önemli:KK19::KK19:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
aynen cnm ya bazen düşünüyorum 8 günde yorulduysam bir ömür boyu ne yapacam diye:KK9: bende kadın çağırırım diyordum aynen fikrimi değiştirdim eşyalarıma başkasını dokundurmam diyorum şimdide:KK9::KK9:

kızlar bide benim saç dökülmesi sorunum var saçlarım çok dökülüyor ne yapmam lazım:KK31:

ya benim de saçlarım fırça gibi :KK25::KK25::KK25: sopaya bağlasalar süpürge olcak yani :KK60:

nemlendiriciler kremler işe yaramadı hala kullanıyorum.. sanırım ilçenin suyundan kaynaklı:KK31:

senin dökülmen için de bilgim yok. çam terabenti iyi sanırım ama emin değilim.:KK31:

ben bitki sandığından sülfatsız parabensiz şampuan aldım, işe yararsa söylerim canım :KK8:

aa cnm çok sevinirim heryerde saçlarım var toplamaktan süpürge tutmaktan bıktım yerler parke olduğundan küçük halı aldım hep parkelerin üstünde onları görmekten bıktım:KK31: özelden yazarsan sevinirim çünkü göremeyebilirim

a cnm yaşa sen emi güldürdün beni valla bizim adamlar hazır cevap işimiz zor:KK9: benimkide çok titiz tuvaleti banyoyu bana temizletmiyor bir kıyafetini bir daha giymiyor bu kadar olduğunu bilmiyordum ne yapacam hiç bilmiyorum bide sabah kalkınca kıyafetim hazır mı diye soruyor afallıyorum sabahım 6sında ben mi hazırlanayım onu mu hazırlıyayım bilemedim:KK50:

dolabından kendisi alsın :44::44: sürekli senden isterse zor.
:KK14:

ben eşyalarını koydugum dolabı ve çekmeceleri söyledim ama çamaşır çorap şurda şu şurda diye.. sonra o kendi alıp giyiyor.

sen de öyle yapabilirsin yoksa çok zor.

biz de her gün farklı giyiyoruz hele yaz geldi diye. hepsi ütülü al al giy yapsın o da :KK34:

aa cnm çok sevinirim heryerde saçlarım var toplamaktan süpürge tutmaktan bıktım yerler parke olduğundan küçük halı aldım hep parkelerin üstünde onları görmekten bıktım:KK31: özelden yazarsan sevinirim çünkü göremeyebilirim

temem canım :KK9: evde başına bir şey örtüp ev işi yapabilirsin canım. ben bazen yapıyorum bazen unutuyorum ama hakikaten saçlar bitmiyor yerlerde :KK53:

kızlar o bana çok daha fazla özelve güzel şeyler yaşattı bende son bekar doğum günü güzel geçsin dedim araştırıyrum hala işte bakalım ne olur...Aslıııı resimlerini görmek istyorum

elif ekliyorum :KK34: albüme ama düğün resimlerimin boyutu yüksek geldi ya kaldı

Son düzenleme:
Kızlar siz şanslısınız ki eşleriniz yardım ediyor benimkisi yediği tabağı bile kaldırmıyor 5 aylık evliyiz sadece bir kere tişörtünü ütüledi.
Dilimde tüğ bitti söylemekten ama yapmıyor..

Kriz annem bana hep akşam yatarken evin toplu mutfağın düzenli olsun derdi evdeykende akşam yatmadan hep toparlardı evi Allah korusun gece biriniz hasta olsa acil bir şey olsa eve gelen biri ne düşünür derdi..
Ben annem kadar olamasamda mutfağımı toplu bırakmaya özen gösteriyorum..

ben eşyalarını koydugum dolabı ve çekmeceleri söyledim ama çamaşır çorap şurda şu şurda diye.. sonra o kendi alıp giyiyor.

biz de her gün farklı giyiyoruz hele yaz geldi diye. hepsi ütülü al al giy yapsın o da :KK34:

çok şükür eşim onu kendi yapıyor ben de yerlerini gösterdim sadece dolabın yanında durursam benden ister onun dışında kendi alır...

aynen cnm bir düzenimi oturtsam herşeyi ayarlıyacam herşeyi ütüleyip dolabına asacam giysin gitsin işine ama şimdilik giydikçe ütülüyorum evde durduğumuz yok ki herkes bir yere çağırıyor akşam yorgunlukla da yapmak hiç içimden gelmiyor alıştırmamak lazım bir an önce bütün kıyafetlerini ütülemeliyim:KK9:

temem canım :KK9: evde başına bir şey örtüp ev işi yapabilirsin canım. ben bazen yapıyorum bazen unutuyorum ama hakikaten saçlar bitmiyor yerlerde :KK53:

örtü bağlıyorum ama yinede oluyor cnm günde 100 tane normal diyorlar ama benim 100 mü 200 mü bilemedim bide evde tek bayan ben olunca göze batıyor daha önceden 3 kızdık birbirimizin üstüne atıyorduk suçu her hafta biri halıları siliyordu şimdi herşey bana bakacak bu dökülmeden kurtulmam lazım:KK9::KK9:

bu yediği tabağı bile kaldırmayanlara da o kadar şaşırıyorum ki anlatamam :KK53:
Allah yardımcın olsun canım, inşallah böyle alışmaz, biraz dinler seni..

Kızlar siz şanslısınız ki eşleriniz yardım ediyor benimkisi yediği tabağı bile kaldırmıyor 5 aylık evliyiz sadece bir kere tişörtünü ütüledi.
Dilimde tüğ bitti söylemekten ama yapmıyor..

Kriz annem bana hep akşam yatarken evin toplu mutfağın düzenli olsun derdi evdeykende akşam yatmadan hep toparlardı evi Allah korusun gece biriniz hasta olsa acil bir şey olsa eve gelen biri ne düşünür derdi..
Ben annem kadar olamasamda mutfağımı toplu bırakmaya özen gösteriyorum..

evet evi temiz gösteren mutfak :KK31::KK31: bu sözü anneannem hep der. bir bayanın temiz olup olmadığı mutfagından belli olur diye.
bende her yeri temiz bırakmaya özen gösteririm ev hali,dünya hali birşey olur yada aksama seninle birlikte biri gelir evine. düzenli olunmalı.

eşin yardım etmiyor mu :18: onu desteklesen ,teşvik etsen:26: aslında bu onların yetiştirilmelerinden kaynaklı:KK31:

aynen kızlar heryer bir yana mutfak kesinlikle temiz olmalı biz üç kız kardeş yaşarken evde ustalık bir durum vardı hergün evi temiz bırakıp gidiyorduk heran usta gelebilir diye bir iki hafta sonra usta getirdi akrabamız ev işten izin alıp akrabamla birlikte eve gittim birde ne göreyim kardeşim kahvaltı yapıp herşeyi olduğu gibi bırakmış hem ustaya hemde akrabama rezil oldum akrabam kenara çekip temizlik mutfaktan belli olur allah korusun evden cenazeniz bile çıksa evinizin temiz olması lazım gibi bir laf etmişti nasıl utanmıştım o gün bugün mutfağı kirli bırakmam:KK50:

bu yediği tabağı bile kaldırmayanlara da o kadar şaşırıyorum ki anlatamam :KK53:
Allah yardımcın olsun canım, inşallah böyle alışmaz, biraz dinler seni..

evet evi temiz gösteren mutfak :KK31::KK31: bu sözü anneannem hep der. bir bayanın temiz olup olmadığı mutfagından belli olur diye.
bende her yeri temiz bırakmaya özen gösteririm ev hali,dünya hali birşey olur yada aksama seninle birlikte biri gelir evine. düzenli olunmalı.

eşin yardım etmiyor mu :18: onu desteklesen ,teşvik etsen:26: aslında bu onların yetiştirilmelerinden kaynaklı:KK31:

Eşimin ailesinde ben hiç bir erkeğin eşine yardım ettiğini görmedim onlarda o kültür yok eşler hep kendi yapmış hatta abileri eşlerine sormadan fikrini almadan eve eşya bile alıyorlar ben:KK53::KK53: olmuştum eşim o konularda dikkatlidir hep birlikte alırız biz çok beğensede kıyafet bile alırken benimle gider benim fikrimi alır.

Eme ev işlerinde yardımı yok çok güzel ütü yapar aslında ama 5 aydır sadece 1 kere ütü yaptı. Bir de düzenli olarak banyo dolabının içini düzenler...
Bakalım yavaş yavaş alışacak sanırım ilk zaman daha kötüydü:KK31:

benim ablam da tuvalet ve banyodan belli olur evin temizliği der :44:
ama her halükarda her yeri temiz ve düzenli tutmamız imkansız, tabi kendimizi yıpratmadan :KK43:
ben bazen gaza gelip geç saatlere kadar evle ilgilenince tansiyonum düşer gibi oluyor ne yapayım :KK14::KK14:

ama her halükarda her yeri temiz ve düzenli tutmamız imkansız, tabi kendimizi yıpratmadan :KK43:
ben bazen gaza gelip geç saatlere kadar evle ilgilenince tansiyonum düşer gibi oluyor ne yapayım :KK14::KK14:

her yer bal dök yala gibi olamaz ama eşyalar yerli yerinde olmalı.. mesela koltuk yastıkları biblolar..

yatak odasının örtüsü serili gecelikler kaldırılmış vs. bende takıntı oldu evden cıkmadan her yere bakıyorum .:KK1:

hafif tozlu olabilir artık o kadar da olsun hergün silemem ya ama düzenli olsun yeter. o kadarı da insanlık hali.

yıpratma kendini krizim:KK16:

Ben temizlik konusunda evlendikten sonra çok hassas oldum eşim benden 1 saat sonra eve geldiği için yemeğim pişerken ben tuvaleti ve banyoyu temizliyorum bazen odaları toparlıyorum mutfağı yemekten sonra hemen topuyorum bekletmiyorum ama ilk zamanlar öyle değildim hep dağınık kalırdı hafta sonu benim işim bitmezdi gezmeye gitsek ev dağınık diye içim rakat etmezdi akşamlara böldüm öyle yapıyorum daha basit oluyor artık.

Ben temizlik konusunda evlendikten sonra çok hassas oldum eşim benden 1 saat sonra eve geldiği için yemeğim pişerken ben tuvaleti ve banyoyu temizliyorum bazen odaları toparlıyorum mutfağı yemekten sonra hemen topuyorum bekletmiyorum ama ilk zamanlar öyle değildim hep dağınık kalırdı hafta sonu benim işim bitmezdi gezmeye gitsek ev dağınık diye içim rakat etmezdi akşamlara böldüm öyle yapıyorum daha basit oluyor artık.

:KK5::KK5::KK5: ben bu yüzden gezmeye gitmedim pazarları... ev temizliği derdine :KK14::KK14:

ama artık yıpratmıcam kendimi :KK14: bu pazar tüm gün dinlendim.. kitap okudum, kendimi şımarttım. toz bile almadım .:KK1: çamaşır bile katlamadım :KK9:

bircan ya ben hala ve hala oturtamadım. işten geliyorum, çenem açılıyor eşime anlatıyorum anlatıyrum. sonra aa yemek yiyecektik, diyorum. yemek yapıyorum, sonra toparla mutfağı. aa ben yoruldum ya da hobilerimle uğraşmak, boş boş oturmanın keyfini yaşamak derdine düşüyorum. ama artık kafama dank etti. yavaş yavaş toparlıyorum ama böyle de mutlu değilim :44:

erkekler böyle, çocuk yetiştirme pratiği yapmak için göndermiş Allah erkekleri galiba :KK9:
$969769_10151373387071548_1004910251_n.jpg

bircan ya ben hala ve hala oturtamadım. işten geliyorum, çenem açılıyor eşime anlatıyorum anlatıyrum. sonra aa yemek yiyecektik, diyorum. yemek yapıyorum, sonra toparla mutfağı. aa ben yoruldum ya da hobilerimle uğraşmak, boş boş oturmanın keyfini yaşamak derdine düşüyorum. ama artık kafama dank etti. yavaş yavaş toparlıyorum ama böyle de mutlu değilim :44:

erkekler böyle, çocuk yetiştirme pratiği yapmak için göndermiş Allah erkekleri galiba :KK9:
Eki Görüntüle 710387

bence de :KK60: :KK60: :KK60: resim çok komik yaa:KK9::KK9:

X