- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
solitarycım ben yaptırdım 1 ay oldugunda..
ikramları dısarıdan kv yaptırdı zaten. plastik tabaklarda ikram edildi.
kalabalıktı ama Allah kabul etsin güzeldi.
kızlar ben kayınvalideler gelince farkettim ki acaip beceriksiz ve bilgisizim yemek konusunda :18: uğraşıyorum ama aşamıyorum sanırım kendimi. becerikli ve çoğu yemeği güzel yapan biri olmak istiyorum, ne yapacağım kocaman 6 ay geçti
krizcim ben daha ağırlamadım ama :18::18: çok tereddütlüyüm o konuda. güzel yaptıgımı düsünüyorum eşimde beğeniyor ama ya ölçek tutturamazsam diye sürekli erteliyorum niyetlensem de yemeğe almayı
ve kv'dem yemek konusunda çok marifetli
sen çeşit konusunda mı yoksa tat konusunda mı tereddütlüsün?
büyük ihtimal benimde öyle olur plastik tabaklarda ikramlar servis edilir yoksa okadar insana tabak mı dayanır allah kabul etsin cnm bende 1 ayı doldurayım ozaman hem avimin düzenide oturmuş olur
canım pilavım berbat oldu mesela, pirinçleri suda bekletmeye vaktim olmadığı için
ben her ikisi konusunda da sıkıntılıyım ama çeşit daha fazla. çeşidi bulunca da yemeğim çok lezzetli olmuyor gibi geliyor. benim kayınvalide de çok marifetli ya her konuda, bence bu bir dezavantaj :44:
eşim bir kere ev işlerinden konu açılınca, bana bir şey söyleyecekti sonra söylemedi. ısrar edince ne dedi biliyor musun? "ben annemin evinde de ablamın evinde de hiç mutfağı düzeltmeden yattıklarını görmedim" çok üzülmüştüm ama gerçekler bu sanırım.. eve alışamadım ve çabuk yoruluyorum ev işlerini savsaklıyorum gerçekçi bakınca...
canım pilavım berbat oldu mesela, pirinçleri suda bekletmeye vaktim olmadığı için
ben her ikisi konusunda da sıkıntılıyım ama çeşit daha fazla. çeşidi bulunca da yemeğim çok lezzetli olmuyor gibi geliyor. benim kayınvalide de çok marifetli ya her konuda, bence bu bir dezavantaj :44:
eşim bir kere ev işlerinden konu açılınca, bana bir şey söyleyecekti sonra söylemedi. ısrar edince ne dedi biliyor musun? "ben annemin evinde de ablamın evinde de hiç mutfağı düzeltmeden yattıklarını görmedim" çok üzülmüştüm ama gerçekler bu sanırım.. eve alışamadım ve çabuk yoruluyorum ev işlerini savsaklıyorum gerçekçi bakınca...
kızlar doğum günü için nişanlıma bunu yaptırsam mı ben beğendim fikir verin
evet acele etme canım evinin düzenini oturt.
ne nerde bil, kafan rahat olsun yaptırırsın. daha yeni evlisin.
ben yemeğe alayım diyorum daha sen yeni evlisin sonra alırsın diyorlar annemler. bu da benim işime geliyor tabii ki
bir yandan da alayım aradan çıksın diyorum ama
:26::26::26::26: ama vaktin yokmuş .. bence de bu bir dezavantaj bir de o stres yeter insana.
eşin gerçekçi konuşmuş ama :26: biraz incitmiş ya.:18::18: bende sürekli toplayamıyorum mutfağı bazen öyle kalıyor tabaklar bazen eşim yerleştiriyor makinaya
işten geliyorum yemek vs yoruluyorum.. evimi yeterince çekip çeviremiyorum bende :18:
dün de kendime vakit ayırdım hep iş iş nereye kadar deyip.
suda bekletemezsen iyice kavur pirinçleri cnm herşeyin bir tüyosu var zaten çoğu yemeklerin yapımı aynı taze fasulye bamya barbunya soğanı kavur malzemeleri at içine salça su tuz tamam zeytin yağlılarında kesinlikle bir tane küp şeker at içine çok lezzetli olurbende zamanımı mutfakta geçiriyorum diye kızıyor benimki dün anneler günü diye hazırlanıyordum bir yandanda etrafı topluyordum sonra duşa girdim bir baktım süpürge tutuyor benim adam bende aşırı yoruluyorum nedenini anlayamadım tek başımıza yapıyoruz herşeyi ondan mı acaba:44:
aynen cnm ya bazen düşünüyorum 8 günde yorulduysam bir ömür boyu ne yapacam diye bende kadın çağırırım diyordum aynen fikrimi değiştirdim eşyalarıma başkasını dokundurmam diyorum şimdide
kızlar bide benim saç dökülmesi sorunum var saçlarım çok dökülüyor ne yapmam lazım