Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

günaydınnnnnnnn :KK16:

mügem o video reklam:KK43::KK43:

caglomik :KK16: oyy karnını sıcak tut .. ayakkabı deme bana.. benim babetlerde vurdu alt tabanı su toplamıs ayagımın :KK53:

dün eve zor attım kendimi:KK14:

geçmiş olsun mügem yaaa.üzüldüm valla yaz da geldi ki hiç çekilmez hastalık:KK5::KK5:dikkt et kendine emi kuzum:KK16::KK16:

ben idare ediyorum işte....regl oldum su an kötüyüm aslında....karın ağrım cok fenaaaa:KK14::KK14:

bide dün bi babet aldım..alırken denedim gayet iyiydi şimdi dar geliyor.vurdu arkasını ki evim 300 m falan işyerime....bugün gidip değiştiririm belki:KK31::KK31:

off o babet ne kötü yara yapar kuzum :26:
ben şu ayağın arkasına yapıştırılan bantlardan alıyorum çok rahat ediyorum.

$HappyFeet Topuk Bolgesi Icin Hidrokolloid Yara Bandi-8262.jpg

günaydınnnnnnnn :KK16:

mügem o video reklam:KK43::KK43:

caglomik :KK16: oyy karnını sıcak tut .. ayakkabı deme bana.. benim babetlerde vurdu alt tabanı su toplamıs ayagımın :KK53:

dün eve zor attım kendimi:KK14:

günaydın aslimuuu:KK16::KK16:hakkaten cok kötü ya...baloncuk oldu ama daha patlamadı...sana verim mi bu görevi:KK53::KK53::KK53:patlat baloncugumuuu ahhahahha:KK37::KK37::KK37::KK52::KK52::KK52:

off o babet ne kötü yara yapar kuzum :26:
ben şu ayağın arkasına yapıştırılan bantlardan alıyorum çok rahat ediyorum.

Eki Görüntüle 701454

kuzum nerden alıyosun bunu...marketlerden mi eczaneden mi hemen alym bende...:KK31::KK31:

Günaydın Kızlar:KK3:

Müge ve Çağla geçmiş olsun :KK16:

Ben yine cuma yoğunluğu yaşıyorum ve çok mutsuzum tv miz bozuldu servis eve geldi anakartını değiştirdi ama olmadı çarşamba sabah gelip aldılar tv yi ve dün aradık 10-15 günü bulur yapılması dediler :KK19: Dün akşam eve geldik erkenden yattık ya insanın canı sıkılıyor :KK35::KK35:

günaydın aslimuuu:KK16::KK16:hakkaten cok kötü ya...baloncuk oldu ama daha patlamadı...sana verim mi bu görevi:KK53::KK53::KK53:patlat baloncugumuuu ahhahahha:KK37::KK37::KK37::KK52::KK52::KK52:

kuzum nerden alıyosun bunu...marketlerden mi eczaneden mi hemen alym bende...:KK31::KK31:

eczaneden almıştım ben canım, bide santavik bant markasının ki var oda iyi onuda alabilirsin :KK34:

Günaydın Kızlar:KK3:

Müge ve Çağla geçmiş olsun :KK16:

Ben yine cuma yoğunluğu yaşıyorum ve çok mutsuzum tv miz bozuldu servis eve geldi anakartını değiştirdi ama olmadı çarşamba sabah gelip aldılar tv yi ve dün aradık 10-15 günü bulur yapılması dediler :KK19: Dün akşam eve geldik erkenden yattık ya insanın canı sıkılıyor :KK35::KK35:

bircancım saol canım benim....10 - 15 gün de cokmus yaaa:KK31::KK31:

Günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16:

çağlosum spor nasıldı :KK55::KK55::KK12:

ben çok mutluyum hafta sonu yemek yapmanın faydaları.. dün erkenden mutfaktan cıktım.. kendime ve kitaba vakit ayırdım .:KK16::KK16:

bir mutlu oldum ki :KK69:

X