Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

saol canımın içiiii:KK54::KK54::KK54::KK54:

yok kız regl olcam ya ondan sanırım.....bi iştah bi iştahhh....milletin canı şeker tatlı çikolata ister benim ekşi acıııı:KK1::KK1:

hadii yaa :KK24::KK24::KK24:
ayy baharat baharat bende çok severimmmm :KK55::KK55::KK55:
çağla canım çiğköfte istedii yaaaa :KK5::KK5::KK5:

canım ben pek bitiremedim ya, camlara başladım işte. sildiğim camların perdelerini yıkadım da benim evim konum itibariyle kuş yuvası. o sebepten sildiğimden bir saat sonra yine pencere önü pislendi, bir işe yaramıyor :KK19:
mutfakta da dolap içleri kaldı. aman iş biter mi, çalışma odası dağınık duruyor, bütün ıvır zıvırlarım meydanda oh my God :KK30:

sen nasılsın canım? yarın ben de iş yapacağım sanırım :KK20:

Ben de iyiym canım uğraşıyorum işte işlerim de yoğun bu ara evde yoğun işler yarım kaldıkça sıkılıyorum eşimle de hiç ilgilenemiyorum isyanlarda kendisi

bugün yemek söledim kuzum yarın şansımı deneyim mademm :KK1::KK1::KK1:
ama yarın tatilim kii :KK6::KK6::KK6:
perşembe deneyim mademm :KK51::KK51:

niye tatil olunca çiğköfte yenmez mi :KK1::KK1:

git yerinde ye bolca:KK9::KK9::KK9:

bide benim canım şırdan istiyo bide kebap.....bugün sırdan yiyelim bari....:KK56::KK56::KK56:bi iki gün sonrada beyzadeye gidip kebap yiyelim:KK56::KK56::KK56:hatta diloş beyzadeye birlikte de gidebilirizzz görüştüğümüzde....sıcaklık 50 dereceyi bulmadan bi kebap yiyelim sonra yenmiyo:1neyse ben krediyi çekince coştum.....bana bişiler oluyo ya hayırlısı:KK53::KK53:

bide benim canım şırdan istiyo bide kebap.....bugün sırdan yiyelim bari....:KK56::KK56::KK56:bi iki gün sonrada beyzadeye gidip kebap yiyelim:KK56::KK56::KK56:hatta diloş beyzadeye birlikte de gidebilirizzz görüştüğümüzde....sıcaklık 50 dereceyi bulmadan bi kebap yiyelim sonra yenmiyo:1neyse ben krediyi çekince coştum.....bana bişiler oluyo ya hayırlısı:KK53::KK53:

Bende istiyorum çiğköfte bana ne:KK50:

anammmm sölemeyeydim keşke yaaa:KK1::KK1::KK1:sende gel bircanım sana da yaparım:KK16::KK16:

Turgut özal da biliyonmu kuzum:KK1::KK1:

:KK19: Orası çok uzak yahu çiğ köfte için nasil gelelim sözün olsun en iyisi ne zaman gelirsek o zaman yaparsınn :KK9:

Çok pis duygularımla oynadın istanbulda değilsin demi:KK19::KK37:

Haticemm benim eltim çok güzel yapıyo bırak çağlayı :KK4: bize gel sen :13:

oyy oyy oyyy yiyelimm tabiiii :KK56::KK56::KK56::KK56:

bak bak bak :KK19::KK19:

Dilaaaaa yetişşşşş birlik oldular eziyolar beniiiii:KK53::KK53::KK52::KK52:

Dila şimdi yemektedir kii :KK53:

hanımmm hanımmm elbette gelecekkkkkk Dilammmm.....:KK19::KK19::KK19::KK60::KK60::KK60:

yettimm gariii :KK55::KK55::KK55::KK55:
siz burda kızcağızı neden eziyosunuz bakalımm:KK20::KK20::KK20:
çağla sana bi tavuk çökertsin kaldırmazsın vallahi yerindenn taaam mııııı :KK35::KK35::KK35:

X