Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

2011_enguzel_kiz-bebek.jpg
Rabbim bana da böyle sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder umarım :KK16::KK16::nazar::nazar:(not: zamanı gelince ,istediğimiz zamanda olur inş.) :emir_bebek::KK16::KK16:

inşallah hemen olur ki hepimizinnnn:KK53:

İnşallah canım bekliyoruz hayırlı haberlerini:KK17:

Mügem:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Allah hayırlısıyla teyze olmamızı nasip etsin.
Zaten evlerimiz yakın olacak büyük ihtimal (Beylikdüzündeydin demi) gelirim ziyarete:KK76::KK76::KK76::KK76:

evet canım beylikdüzündeyiz :KK17: beklerim valla süper olur :KK31:

olsun kuzum bi sorun var mı yok mu gidebilsen keşke bi iki saat izin alıp....ben dr umu buldum bile düşün....op dr filiz kavi seçen...:KK70:
cok övüyolar....arkadaşım da ona gitti.kontrole de ona gidicem....güleryüzlü olması benm için cok önemliydi....okuduğum yorumlar hep bu yönde.ilgili bilgili güleryüzlü,cok fazla hastası olmasına rağmen cok ilgili....bastan savmıyor falan diyolar....hayırlısı bakalım:KK31::KK31:

sen doktora git gel kuzum hemen paylaş bizimle,deneyim olsun :KK9:

Dilam yandın sen şimdi böyle söyle söyle enişte geldikten sonra Allah diyorum
Hemencecik düğünümüz olacak inşallah:KK53::KK53:
Dilam sanada ben söyleyeceğim :KK33::KK33::KK33::KK33:

bilemiyorummmm:KK17::KK17::KK17:
ama dün konuşurken nişanlıcanlaa olurr hemen yaparım ben canını sıkma dedii :KK23::KK23::KK23::KK23:
ben de hemen diil 7 8 ay sora dedimm bakalımmm :KK49::KK49::KK49::KK49:

2011_enguzel_kiz-bebek.jpg
Rabbim bana da böyle sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder umarım :KK16::KK16::nazar::nazar:(not: zamanı gelince ,istediğimiz zamanda olur inş.) :emir_bebek::KK16::KK16:

Allah gönlüne göre versin canımmm :KK16::KK16:

bilemiyorummmm:KK17::KK17::KK17:
ama dün konuşurken nişanlıcanlaa olurr hemen yaparım ben canını sıkma dedii :KK23::KK23::KK23::KK23:
ben de hemen diil 7 8 ay sora dedimm bakalımmm :KK49::KK49::KK49::KK49:

Allah gönlüne göre versin canımmm :KK16::KK16:

Eskiden nişanlılarımızı, evlilik telaşlarımızı konuşuyorduk
Şimdiyse bebeklerimiz ve hamilelik hakkında konuşuyoruz diyeceğiz:KK52::KK52::KK52:

müdürüm ki ( kendisi teyzem olur :KK14: ) içine doğmuş gibi güzel bi uyarı çekti bana az önce..
bu aralar pek heveslisin çocuğa , kapının önüne koyarlar seni haberin olsun dedi.. :KK19:
Hamileyken 7,8 ay çalışırım ki ben :44:

Eskiden nişanlılarımızı, evlilik telaşlarımızı konuşuyorduk
Şimdiyse bebeklerimiz ve hamilelik hakkında konuşuyoruz diyeceğiz:KK52::KK52::KK52:

inşallahh :26::26:
Allah gönlümüze göre versinn :KK16::KK16:

müdürüm ki ( kendisi teyzem olur :KK14: ) içine doğmuş gibi güzel bi uyarı çekti bana az önce..
bu aralar pek heveslisin çocuğa , kapının önüne koyarlar seni haberin olsun dedi.. :KK19:

neden öle dedi ki amaaa :100::100::100::100:

Beni de düşündüren anne olamam korkusu
Bir bebeğin sorumluluğu ona iyi bir gelecek verememe endişesi korkutuyor.
Aşk bana hemen bebek yapalım 30 yaşına gelmeden istiyorum diyor ebnse borçları bahane edip bekleyelim istiyorum.
Ama şu ana kadar neye hayır dediysem aşk bir şekilde ikna etti.(Annemler hala inanamıyor evleneceğime o kadar yani) yine ikna eder diyorlar bana:KK9::KK9:

neden öle dedi ki amaaa :100::100::100::100:

işe gireli temmuzda 1 sene olacak , önce ofis yönetimi olarak geldim.Bir kaç ay öncede muhasebeyide devraldım canım.
Patronum yabancı olduğu için izin konularında fazla hassas , hiç anlamıyor.
Hamile kalırsam beni işten çıkaracaklarını düşünüyorlar.
Ben olmazsam yerime bakacak başka kimsede yok.Heralde yeni birini alırlar , benimde işime son verirler.
Bana kalsa 7,8 ay devam eder çalışırım.İzinden sonrada gelir devam ederim.
ayağım alçıda bile işe gelmiştim ben,keşke biraz anlayışlı olsalar :44:

işe gireli temmuzda 1 sene olacak , önce ofis yönetimi olarak geldim.Bir kaç ay öncede muhasebeyide devraldım canım.
Patronum yabancı olduğu için izin konularında fazla hassas , hiç anlamıyor.
Hamile kalırsam beni işten çıkaracaklarını düşünüyorlar.
Ben olmazsam yerime bakacak başka kimsede yok.Heralde yeni birini alırlar , benimde işime son verirler.
Bana kalsa 7,8 ay devam eder çalışırım.İzinden sonrada gelir devam ederim.
ayağım alçıda bile işe gelmiştim ben,keşke biraz anlayışlı olsalar :44:

özel sektör insanı nasıl sömürceğini bilmiyo yaaa:KK47::KK47:
afedersin e.ek gibi çalışalım istiyolarr..
işe girerken soruyolar ya evlimisin hemen çocuk düşünme fln diee:KK19::KK19::KK19:
özel hayatımıza biiile karışyolar tabi bizde çalışmak zorunda olduğumuz içinn :KK5::KK5::KK5::KK5:
amaa mügeetoşş yap vallahi çocukk sölemezsin göbişinn çıkana kadarr :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

işe girerken soruyolar ya evlimisin hemen çocuk düşünme fln diee:KK19::KK19::KK19:
özel hayatımıza biiile karışyolar tabi bizde çalışmak zorunda olduğumuz içinn :KK5::KK5::KK5::KK5:
amaa mügeetoşş yap vallahi çocukk sölemezsin göbişinn çıkana kadarr :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

işte orda sorun , söylememe gibi bi lüksüm yok çünkü müdür yardımcısı teyzem :KK53:
müdür türk olsa belki bi şekilde anlar ama adam yabancı ya , ben ayağım alçıdayken bile 15 gün raporluydum.
Başkasını almayı düşündü bu şekilde olmaz diye , sırf işi kaybetmemek için koltuk değnekleriyle geldim valla.
Herşey olacağına varır , Allah hayırlı zamanda versin diyorum kuzum :KK31:

işte orda sorun , söylememe gibi bi lüksüm yok çünkü müdür yardımcısı teyzem :KK53:
müdür türk olsa belki bi şekilde anlar ama adam yabancı ya , ben ayağım alçıdayken bile 15 gün raporluydum.
Başkasını almayı düşündü bu şekilde olmaz diye , sırf işi kaybetmemek için koltuk değnekleriyle geldim valla.

abooo :KK19::KK19: nası çalıştın ölee,
vicdansız adamm :KK22::KK22::KK22:
hayırlısı olsun kuzumm bebekin olur sora başka bi işe girersinn :KK34::KK34:
hatta rabbim bol para verir size kreş açarsınızzz:KK55::KK55::KK55::KK55:

abooo :KK19::KK19: nası çalıştın ölee,
vicdansız adamm :KK22::KK22::KK22:
hayırlısı olsun kuzumm bebekin olur sora başka bi işe girersinn :KK34::KK34:
hatta rabbim bol para verir size kreş açarsınızzz:KK55::KK55::KK55::KK55:

inşallah kuzum , belki bebişime yakın bi iş bulurum diyorum :KK31:
hayırlısı artık

Özel sektörde bunu yapanların büyük bir kısmının bayan olması ayrıca sinir bir durum:KK47:
Mügem Allah sana sabır versin müdürününde sopaya ihtiyacı var erkek olsam :KK4: ağzını neyse
Bu şekilde dövmeye gitsem yamulur gelirim:KK53: sen hayırlısıyla bu sıkıntıyı da atlatırsın inşallah

Amaninnnnn bebisler mi yapiliyor bu topikteee :eek:

Hayirli olsun kizlar. Valla sizler adina sevindim. En azindan istwkli olmaniza sevindim :)
Bende hic istek yok :S
Sevsem sonra biri alip gotursem :KK43: bu mantiktayim :KK1:

Ayy siz yapin sizinkini severim isteeee :KK1::KK1::KK1: :KK60:

X