Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Amaninnnnn bebisler mi yapiliyor bu topikteee :eek:

Hayirli olsun kizlar. Valla sizler adina sevindim. En azindan istwkli olmaniza sevindim :)
Bende hic istek yok :S
Sevsem sonra biri alip gotursem :KK43: bu mantiktayim :KK1:

Ayy siz yapin sizinkini severim isteeee :KK1::KK1::KK1: :KK60:
Oya senle bir konuşamadık:KK53:

Günaydın mügem nasılsın bakalım?

Günaydın gelncikler ve anne aday adayları :KK16::emir_bebek:

günaydın canım , iyi sayılırım.
boğazlarim şişmiş , bi halsizlik..bugün bitsede yarın dinlensem.. :KK31:
Sen nasılsın
Bende de uykusuzluk var birde biraz spor yapayım dedim.
Dün hürrem elbisesini denediğimde can simidinin ne kadar kötü olduğunu görünce hemen spor yapayım dedim.Birde onun ağrısı haricinde harikayım.Belki yarın aşkla gelinlikçiye gidebilirim.
günaydınlarrrr :KK16::KK16::KK16:

Günaydın dila sultan

merhaba kızlar :KK16:
elif hoşgeldin:KK31:
kızlar oya işe başladı da çağlaya ne oldu, neden gelmiyor?
evlenen yok di mi bu hafta :KK9:

evet biliyorum tuğçe evlendi, elif de evlenecek di mi :KK53:
ben iyiyim hamd olsun canım, ama çağla hep mi film izliyor :KK53:
sen nasılsın?

5 gün sonra elifin düğünüü :123::123.
çağlanın keyfi yerinde maşallah fırsat buldukça izliyoo :KK1::KK1:
ben de iyiyim şükür çalışmaya çalışıyorumm :KK55::KK55::KK55:

Krizzz hoşgeldin nasılsın hallettin mi işlerini?

Ben bu hafta başladım ama çok birşey yapamadım dün akşam tüllerin bir kısmını yıkadım bu akşam da kalanları yıkayıp camları silmeyi düşünüyorum.. Mutfağımında çoğu bitti yarın tatil ya bir yerlere gitmezsek bitiririm hepsini...

canım ben pek bitiremedim ya, camlara başladım işte. sildiğim camların perdelerini yıkadım da benim evim konum itibariyle kuş yuvası. o sebepten sildiğimden bir saat sonra yine pencere önü pislendi, bir işe yaramıyor :KK19:
mutfakta da dolap içleri kaldı. aman iş biter mi, çalışma odası dağınık duruyor, bütün ıvır zıvırlarım meydanda oh my God :KK30:

sen nasılsın canım? yarın ben de iş yapacağım sanırım :KK20:

kuzum geçen hafta iskenderundaydım sevdicekle nasıl olmayayım ki:KK23::KK23:eşyalarımızı seçtik evin rengini son uygulanan rutuşları falan beyaz eşya aldık çok mutluyum çokkk:KK52::KK52::KK52:
Hayırlı olsun kuzum güle güle aşkla kullan
Günaydın Kızlar :KK3:

Eliffff nasıl geçti eşyaların hayırlı olsun foto çektin mi evin en kısa zamanda paylaş çok merak ettim... :KK9:

Hoş geldin canım

Çağla yoğundu oyayı arayacaktım ben ya neyse işten çıkınca artık.

merhaba kızlar :KK16:
elif hoşgeldin:KK31:
kızlar oya işe başladı da çağlaya ne oldu, neden gelmiyor?
evlenen yok di mi bu hafta :KK9:

hoşgeldin krizzz:KK3::KK3::KK3:
çağla hatun film izliyo gelemiyoo :KK53::KK53:
bi de tuğçe evlendii :123:
sen nasılsınnn ??

evet biliyorum tuğçe evlendi, elif de evlenecek di mi :KK53:
ben iyiyim hamd olsun canım, ama çağla hep mi film izliyor :KK53:
sen nasılsın?

geldim geldim....:KK1::KK1:sadece film izlemiyorum ama yaaa...işlerimi kolayca yapılabilir hale getirmeye çalışıyorum....filmi görebileceğim kadar küçültüyorum ekranın bi kenarına yerleştiriyorum...autocad ekranını da ona göre ayarlıyorum hem izleyip hem çalışıyorum yani....daha eğlenceli oluyo:KK16::KK16:

krizcan şükür kavuşturana...nerelerdesin canım yaa....nasılsın?:KK16::KK16:ben geliyorum buralardayım da cok bi yazasım gelmiyor bu ara ya....bi garibim,durgunum e işler de yoğun...:KK31::KK31:

kız diloşşşş yirim seni....hani selamımı sölememişsin anca film izliyo de insanlara :KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
hoşgeldin çağla :KK16:
ben de buralardayım da işte bazen yazıyorum bazen yazmak gelmiyor içimden bazen başka yerlere takılıp kalıyorum vs vs, "gördüğüme sevindim" :KK9:
kolay gelsin canım, iyi ediyorsun bir taşla iki kuş :KK9:

hoşgeldin çağla :KK16:
ben de buralardayım da işte bazen yazıyorum bazen yazmak gelmiyor içimden bazen başka yerlere takılıp kalıyorum vs vs, "gördüğüme sevindim" :KK9:
kolay gelsin canım, iyi ediyorsun bir taşla iki kuş :KK9:

bende sevindim canım gördügüme:KK34:

ayyy cok utandımmmm afedersin diloşummmm:KK30::KK30::KK30:

bu arada canım 2 gündür fena çiğköfte istiyo...(sakın yanlış anlaşılmasın,oya yada aslı görürse diline düşerim kesin:KK60::KK60:)dün 2 dürüm yedim....kesmedi.bugün de söyledim 2 tane:KK1::KK1::KK1::KK1:

bende sevindim canım gördügüme:KK34:

ayyy cok utandımmmm afedersin diloşummmm:KK30::KK30::KK30:

bu arada canım 2 gündür fena çiğköfte istiyo...(sakın yanlış anlaşılmasın,oya yada aslı görürse diline düşerim kesin:KK60::KK60:)dün 2 dürüm yedim....kesmedi.bugün de söyledim 2 tane:KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
afiyet olsun canımm ayrıcaa :KK56::KK56::KK56:
ama ama yoksaaa :KK49::KK49::KK49:

X