Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

evet Dilam yaa....bi aydır hep aklımda...uykuya dalacağım vakit bile yüzünü görüyorum....hem çok istiyorum....hem erken diyorum....ama aklımdan da cıkmıyoo...bebek görünc dayanamıyorum.hamile görünce dayanamıyorum evet evet olmalı diyorum falan fistan öle böle:KK53::KK53::KK53:

ÇAğlam böyle anlatınca içim bir hoş oldu.
Bende 5-7-3 yıl sonra falan diyorum birden senin gibi hemen istersem:26:
Ben sana inanıyorum harika bir anne olacaksın ama en hayırlı zaman ne vakitse işte o zaman olmasını diliyorum senin için:KK16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aman da amannnnnnnnn :KK16::KK16::KK16:

Mügem den sonra Çağloşum da :KK16::KK16::KK16::KK16: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: istiyor ..

yazıyorrrrrrr yazıyoooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK52:

Selam Kızlar :KK3: :KK16: İyi haftalar..

Nasılsını? Umarım herşey yolundadır..

Ben hafta sonu bahar temizliğine başladım ama yarısını bile yapamadım :KK36:
Bu hafta her akşam evde bir şeyler yapacağım hafta sonuna iş bırakmamam gerek eşim evdeyken de iş yapılmıyor zaten...

Çağlaaa çok sevindim hayırlısı olsun canım benim eşin de istiyorsa geçiktirme o zaman :KK9:

ayy çok sevindimmmmm:KK52::KK52::KK52:
ne erkeni yaa yap kuzum birlikte büyürsünüzz:KK49::KK49::KK49::KK49:
böle pembe kurdale alırım ben başınaa:KK49::KK49:
alpi ne düşünyo bu konudaa:44::44:

alpiş de istiyor aslında...dün konuştuk önce temmuzu bi bekleyelim falan dedi...bi iş durumu var da...sonra olsa da olmasa da istemeyecekmiyiz neden simdi olmasın dedi.....sonra şimdi olursa doğum zamanını düşündü balık burcu olcak yok olmasın dedi.....ayyy komedi yaaa...karmakarısıgızzzz:KK60::KK60:

Hayırlısıyla canım
Ben senden böyle bir atak bekliyordum geçenlerde yazmıştım topikte sanırım:KK9::KK16:

evet kuzummm...:KK1::KK1:

ÇAğlam böyle anlatınca içim bir hoş oldu.
Bende 5-7-3 yıl sonra falan diyorum birden senin gibi hemen istersem:26:
Ben sana inanıyorum harika bir anne olacaksın ama en hayırlı zaman ne vakitse işte o zaman olmasını diliyorum senin için:KK16:

çok teşekkür ederim haticem canımsın....umarım hayırlı vakit gelmiştir:KK34::KK34::KK9::KK9:
bende en az 2 yıl diyodum halime bak 2 ay bitti ben bebek istiyorum...:KK1::KK1::KK1:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aman da amannnnnnnnn :KK16::KK16::KK16:

Mügem den sonra Çağloşum da :KK16::KK16::KK16::KK16: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: istiyor ..

yazıyorrrrrrr yazıyoooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK52:

yirim ben seni.....:KK56::KK56:

Selam Kızlar :KK3: :KK16: İyi haftalar..

Nasılsını? Umarım herşey yolundadır..

Ben hafta sonu bahar temizliğine başladım ama yarısını bile yapamadım :KK36:
Bu hafta her akşam evde bir şeyler yapacağım hafta sonuna iş bırakmamam gerek eşim evdeyken de iş yapılmıyor zaten...

Çağlaaa çok sevindim hayırlısı olsun canım benim eşin de istiyorsa geçiktirme o zaman :KK9:

merhaba kuzum gecen gün de yazmıştın cvp veremedim işler yoğundu o yüzden cok bakamıyodum buraya....iyiyim ben sen nasılsın...

bu arada eşim de istiyo ama az da olsa kararsızlık var.....yüzdeye vurursak %90 isatiyoruz % 10 istemiyoruz :KK1::KK1::KK1:

alpiş de istiyor aslında...dün konuştuk önce temmuzu bi bekleyelim falan dedi...bi iş durumu var da...sonra olsa da olmasa da istemeyecekmiyiz neden simdi olmasın dedi.....sonra şimdi olursa doğum zamanını düşündü balık burcu olcak yok olmasın dedi.....ayyy komedi yaaa...karmakarısıgızzzz:KK60::KK60:

bu arada eşim de istiyo ama az da olsa kararsızlık var.....yüzdeye vurursak %90 isatiyoruz % 10 istemiyoruz :KK1::KK1::KK1:

o zaman oy çoğunluğuyla başlayın çalışmalaraaaa :KK23::KK23::KK23::KK23:

ben galiba bebiş istiyorummmmm:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

evet Dilam yaa....bi aydır hep aklımda...uykuya dalacağım vakit bile yüzünü görüyorum....hem çok istiyorum....hem erken diyorum....ama aklımdan da cıkmıyoo...bebek görünc dayanamıyorum.hamile görünce dayanamıyorum evet evet olmalı diyorum falan fistan öle böle:KK53::KK53::KK53:

yehuuuuuu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
topikimiz bebişlerle dolucakkk :KK52::KK52:
ay canım çok sevindim yaa , bende aynı duygular içindeyim.
Hatta 6,7 ay bekleyelim demiştik ya , ondanda vazgeçtik..
başladık yani :KK17::KK17::KK17:

wooouuwwww süper bi haber bu...bende cok sevindim Mügem....sen şimdi beni daha iyi anlarsın...o yüzden kızlara diyorum ya öle 3-5 yıl yapmıcam falan diyolar ya fıssss oluyo o düşünce....inş bi sorun yoktur da bizde baslarız çalışmalara....sen gittin mi dr a....folik asite başladın mı?:26::26:

dr a gidicem kuzum bu hafta...kontrole...bi sorun falan yoksa bakalım....karar vercez ona göre :KK17::KK17::KK17:

her an bebek haberi gelebilirrrrr desenizeeee :KK49::KK49::KK49::KK49:
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çağloşummm hadi hayırlı olsun bakalımmm teyze olcaz desenize :KK69:
ve mügeeem siz de miii :KK52: oyy bebişler yaşıt olcak resmen desenizeee :KK52:
ben de 2 sene istemiyom diyenlerdenm :KK53: ben de mi erken isticem ki :KK30: ama bende nişanlı faktörü var o pek istemiyo :KK9:

çağloşummm hadi hayırlı olsun bakalımmm teyze olcaz desenize :KK69:
ve mügeeem siz de miii :KK52: oyy bebişler yaşıt olcak resmen desenizeee :KK52:
ben de 2 sene istemiyom diyenlerdenm :KK53: ben de mi erken isticem ki :KK30: ama bende nişanlı faktörü var o pek istemiyo :KK9:

alpican da istemiyodu özgişim:KK1::KK1:
etrafımızdaki bebek haberleri ve gittiğimiz yerdeki bebişleri görünce yüz ifadesi değişiyo resmen bebeişlere bakarken....sonra bana dönüp yaaaaaa diyo ve ben anlıyorummm:KK1::KK1::KK1:

wooouuwwww süper bi haber bu...bende cok sevindim Mügem....sen şimdi beni daha iyi anlarsın...o yüzden kızlara diyorum ya öle 3-5 yıl yapmıcam falan diyolar ya fıssss oluyo o düşünce....inş bi sorun yoktur da bizde baslarız çalışmalara....sen gittin mi dr a....folik asite başladın mı?:26::26:

aynen öyle , ahkam kesiyodum en az 2 sene olmaz , evliliği yaşayalım vs..evlenince işler tersine dönüyor :KK31:
ama aynı evin içindesin , aranızda bi minnoş yatsın istiyosun :KK17:
tv seyrederken şimdiden benimki karnımı okşuyor , o kadar güzel bi duygu ki :KK17:
işimi kaybetmeyi bile göze aldım ben artık..

ben doktora gidemedim daha canım :26: hiç iznim yok , ancak yıllık izne çıktığımda gidicem kontrole.iyi bi doktor arayışındayım şuan.
Hemen olacağını sanmıyorum zaten , yani olmaz heralde bilmiyorum :KK37:
ilacı yeni bıraktım düzene girmesini bekliyorum.

Son düzenleme:
aynen öyle , ahkam kesiyodum en az 2 sene olmaz , evliliği yaşayalım vs..evlenince işler tersine dönüyor :KK31:
ama aynı evin içindesin , aranızda bi minnoş yatsın istiyosun :KK17:
tv seyrederken şimdiden benimki karnımı okşuyor , o kadar güzel bi duygu ki :KK17:
işimi kaybetmeyi bile göze aldım ben artık..

ben doktora gidemedim daha canım :26: hiç iznim yok , ancak yıllık izne çıktığımda gidicem kontrole.iyi bi doktor arayışındayım şuan.
Hemen olacağını sanmıyorum zaten , yani olmaz heralde bilmiyorum :KK37:
ilacı yeni bıraktım düzene girmesini bekliyorum.

olsun kuzum bi sorun var mı yok mu gidebilsen keşke bi iki saat izin alıp....ben dr umu buldum bile düşün....op dr filiz kavi seçen...:KK70:
cok övüyolar....arkadaşım da ona gitti.kontrole de ona gidicem....güleryüzlü olması benm için cok önemliydi....okuduğum yorumlar hep bu yönde.ilgili bilgili güleryüzlü,cok fazla hastası olmasına rağmen cok ilgili....bastan savmıyor falan diyolar....hayırlısı bakalım:KK31::KK31:

merhaba kuzum gecen gün de yazmıştın cvp veremedim işler yoğundu o yüzden cok bakamıyodum buraya....iyiyim ben sen nasılsın...

Bende iyiyim canım yoğun bir şekilde çalışıyorum :KK6: Hayırlısı olsun o zaman :KK9:

Mügeee sana da şimdiden hayırlı olsun tez zaman da murlu haberlerinizi bekliyoruz:emir_bebek:

Ben 2 sene bebek düşünmüyorum eşim de 1 sene düşünmüyor biz henüz ortayolu bulamadık eşim de bir sene dolsun ben nasıl olsa seni kandırırım diyor :KK1: Allah hayırlı zamanda versin

ay kızlar sizi görünc eçok sevindim ve çağla senin kesinlikle ilk hamiş kalacağnı düşünmüştüm hatta evlenirken diyordun yaz gibi hamile kalırım felan die en iyisini yapıyorsunuz vallla biz bu sene evlensek hiç hap felan kullanmıcaktık direk çocuk istiyoruz

hatta ben böle erkek görmedim benimki ölüyo çocuklara bana yalvarıyo gel evlenelim hemen bebek yapalım die çok istiyor istediğini kırmak istemiyorum ama ömrü hayatında cam bi,le silmemiş bir insanım anneliği nasıl öğrenirim merak konusu

alllah isteyen herkese tez vakit versin ki ben çok istediğim için böle evlenip hemen bebiş bekleyen insanları görünce çok seviniyorum eylül ayında evlenn 3 arkadaşımda şu anda bebek bekliyorlar eylülde hamiş oldular kaırnları büyüdü bebeklerimiz geliyor onlarda küçüklerdi ama cesaretli oldular

eşinizde istiyorsa hiç durmayın kesinlikle zaman zaman demeyin bebekiniz olunca başka mutlu olucaksınız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bende iyiyim canım yoğun bir şekilde çalışıyorum :KK6: Hayırlısı olsun o zaman :KK9:

Mügeee sana da şimdiden hayırlı olsun tez zaman da murlu haberlerinizi bekliyoruz:emir_bebek:

Ben 2 sene bebek düşünmüyorum eşim de 1 sene düşünmüyor biz henüz ortayolu bulamadık eşim de bir sene dolsun ben nasıl olsa seni kandırırım diyor :KK1: Allah hayırlı zamanda versin

ikna etsin seni yaaa....hepimizin bebişleri yaşıt olsun....:KK9::KK9::KK9::KK9:

ay kızlar sizi görünc eçok sevindim ve çağla senin kesinlikle ilk hamiş kalacağnı düşünmüştüm hatta evlenirken diyordun yaz gibi hamile kalırım felan die en iyisini yapıyorsunuz vallla biz bu sene evlensek hiç hap felan kullanmıcaktık direk çocuk istiyoruz

hatta ben böle erkek görmedim benimki ölüyo çocuklara bana yalvarıyo gel evlenelim hemen bebek yapalım die çok istiyor istediğini kırmak istemiyorum ama ömrü hayatında cam bi,le silmemiş bir insanım anneliği nasıl öğrenirim merak konusu

alllah isteyen herkese tez vakit versin ki ben çok istediğim için böle evlenip hemen bebiş bekleyen insanları görünce çok seviniyorum eylül ayında evlenn 3 arkadaşımda şu anda bebek bekliyorlar eylülde hamiş oldular kaırnları büyüdü bebeklerimiz geliyor onlarda küçüklerdi ama cesaretli oldular

eşinizde istiyorsa hiç durmayın kesinlikle zaman zaman demeyin bebekiniz olunca başka mutlu olucaksınız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gizoşummm hakkımızda hayırlısı sizde en iyisini yapıyosunuz...kararlı olmak en önemlisi ama...ben su evreyi bi atlatsammmm..:KK1:

evet kuzummm...:KK1::KK1:

çok teşekkür ederim haticem canımsın....umarım hayırlı vakit gelmiştir:KK34::KK34::KK9::KK9:
bende en az 2 yıl diyodum halime bak 2 ay bitti ben bebek istiyorum...:KK1::KK1::KK1:

yirim ben seni.....:KK56::KK56:

İnşallah canım bekliyoruz hayırlı haberlerini:KK17:

o zaman oy çoğunluğuyla başlayın çalışmalaraaaa :KK23::KK23::KK23::KK23:
Dilam yandın sen şimdi böyle söyle söyle enişte geldikten sonra Allah diyorum
Hemencecik düğünümüz olacak inşallah:KK53::KK53:
Dilam sanada ben söyleyeceğim :KK33::KK33::KK33::KK33:
Mügem:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Allah hayırlısıyla teyze olmamızı nasip etsin.
Zaten evlerimiz yakın olacak büyük ihtimal (Beylikdüzündeydin demi) gelirim ziyarete:KK76::KK76::KK76::KK76:

Giz umarım söylediklerinde haklısındır.
Benden anne olamaz endişesi taşıyorum senin gibi:KK50:
Nişanlımsa hemen 3-4 ay sonra yapalım istiyor bakalım hele bir yaşayalım,alışalım birlikte olmaya gerisi kısmet
Lakin sözlerin beni baya cesaretlendirdi.:KK17:

2011_enguzel_kiz-bebek.jpg
Rabbim bana da böyle sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip eder umarım :KK16::KK16::nazar::nazar:(not: zamanı gelince ,istediğimiz zamanda olur inş.) :emir_bebek::KK16::KK16:

X