Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın Kızlar....nasılsınız?

ben geldimmmmmmm sizleri de özledim

herşey çok güzeldi.

ama yemek ne yapsam derdi başladı

nasılsınız

anammmm Aslım gelmiş.....cancagızımmm benimmmmmm...hoşgeldinnn :13::124::124::124::124::124::124:

Günaydın Çağla

Günaydın Kriz ben iyiyim sizler nasılsınız?

Çağlacım nasıl oldun?

günaydın arkadaşlar nasılsınız?
aslı hoşgeldin evliler kervanına

krizzz hosgeldin canım nerelerdesin....ben idare ediyrm işte...sen nasılsın?

Günaydın Çağla

Günaydın Kriz ben iyiyim sizler nasılsınız?

Çağlacım nasıl oldun?

aynı cnm bugün gidicem sonucu almaya...onun dsında canım cok sıkkın kendimi işe vermiş durumdayım..öğlen olsa da dışarı atsam kendimi...bıktım usandım bunalmış durumdayım

günaydınn kızlarrr

Günaydııınnnn herkeseeee

günaydın fıstıklar hosgeldiniz

Günaydın gelincikler nasılsınız bakem?

günaydın cnm....ben aynı ben.bildigin gibi.sen nasıl oldun?hastaydın?

Hoşbulduk..
Senin neyin var kuzum?
Sonuçların içinse hiç üzülme, inanıyorum çok iyi çıkacak.
Dua edeceğiz hep beraber sana

Günaydın arkadaşlar

yorgun ama musmutlu bir gelin geldi

güzel dileklerini yazan ellerinizi yerim sizin aminnnnn darısı evlenecek gelinlerimize inşallah

dün yaptığım yemeğe eşim bayıldı bayıldı (elimin lezzetli olduğunu bilmiyordum- ben de bayıldım yaptığım yemeğe )

ama alışma sürecinden sanırım çok yoruldum. mutfak çok zaman alıyor toparla et derken.

sizler nasılsınız

hatunların hasıııı ellerine sağlık.....

Canım bende bildiğin gibi biri bitiyor diğeri başlıyor.
Soğuk algınlığı bitti gözümde arpacık çıktı. 5 gün oldu hala kıpkırmızı ve üst kapak komple şiş
Hafta sonu aşkla düğüne katılacağız ama nasıl olacak bilmiyorum inşallah en azından fark edilmeyecek kadar inip kızarıklığı geçsin diye dua ediyorum.
Onun dışında iyi hemen hemen işlerin çoğunu hallettim. Davetiyeler nikah şekerleri fotografçının ayarlanması vs. kaldı. İşte böyle

çağlam noldu kuzum..
ay ben dün ne çok ağladım ya , bu aralar fazla duygusalım..
Hastayım ya hala yorgun argın eve dönerken eşim şaka takılıp ne yemek var bu akşam hanım yazmış mesajla..
bi ağlamaya başladım serviste
evli olmasaydım eve gidince sıcacık çorba yapmış olurdu annem , aklıma geldi..

Aslım hoş geldin.

hoşbuldum hatice geçmiş olsun.

mügem yaaaaaa

ben de bu sabah ağlayacaktım nerdeyse. eve gittim hiç dinlenemeden mutfaktan cıkmadan yattım sabah kahvaltı hazırladım..

eşim ben sabahları öyle yemem dedi. (sucuk-sosis) halbuki yiyiyor. çok sinir oldum. ağlayacaktım ama sonra geçti belki bugün bir patlama yaşarım.

ah evli olmak
eşimin sınavına az kalmış, ceviz almış faydalı diye. "ben de eşim kırar da yerim" diye düşünmüştüm dedi, "senin ellerinin de kırma yetisi var" dedim
bazen sorumluluklar hakikaten çıldırtıyor insanı. ah toplumsal cinsiyet rolleri

çağla sen niye tartıştın, çok sık tartışıyorsunuz sanki ya biz de dün ikinci krizimizi de atlattık, eşim "on yıl sonra böyle mi olacağız" dedi çocuk gibi
yanlış anlaşılma oldu aramızda, neyse ki hallettik.

Canım bu aralar en güzel günler yaşamalsınız,biraz sabretmeli,ilk zamanlar yorcuu olur sonra hayat devam edyor

[video=youtube;7QdSxt7YIK0]http://www.youtube.com/watch?v=7QdSxt7YIK0[/video]

duymasa da Alpiye gitsin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…