- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Sanırım ben hergün ütülü giyiyorum daha fazla sürecektir.
Çağla anlatır mısın neler oluyor
kızlar bir de sizlerin yardımına ihtiyacım var. anneme sormaya cekiniyorum eminim ki kızacak ben derken dinlemedin diye..
şimdi çamaşır makinasında iç çamaşırı için ayrı program var fakat ben ona tüm çamaşırları atabilir myim? yani renkliler ,şifonlar,pamuklu külotlar ya da bu renki çamaşırlarla beyaz atletler atılır mı?
beyaz atletleri yıkarken gri boxerlar da onlarla yıkanır mı :44::44::44:
kafam çok karışık..
kitabını okudum ayrıntılı açıklama da yok...
yünlüler de mesela yünlü beyaz 2 tane var. sırf onun için makina calıstıramam eeeeee diger yünlülerle beyaz yünlüleri yıkayamam.. nasıl yapcam
bende hergün ütülü giymek zorundayım şuan benim de eşimin de ütülük işi yok. hepsi asılı dolapta umarım uzun süre bizi götürür.
sonra toplu ütü seansıama ütü iyi ise dert olmuyor tv nin karsısında çene çalarak yapılır.
Günaydın Arkadaşlar... Bu hafta tek çalıştığım için ve benim dışımda 3 kişinin işini yaptığım için yanınıza gelemiyorum...
Aslııı sorunlarına geç de olsa cevap vermek istedim.
Öncelikle ben Beyazları ve grileri birlikte yıkıyorum 70 de yıkıyorum benim makinam Arçelik "pamuklu" diye bir program var orada yıkıyorum.
her hafta beyazları atmıyorum dolmadığı için ön yıkama da yapıyorum.
Renklileri de 40 da yıkıyorum "sentetik" programında.
Havluları da renkli beyaz karışık atıyorum renklilerle aynı ayarda sadece sıkma derecesini düşürüyorum.(Havlularım özdilek birbirine boya geçirmiyor msi gibide oluyor çıkınca)
Bu arada sadece renklileri her hafta yıkıyoum diğerlerini biriktiriyorum 2 ya da 3 hafta da bir yıkıyorum kirli sepetine ıslak atmadığın sürece sorun olmuyor.
Makine ile ilgili başka soracağın şeyler olur ise her zaman yardımcı oluyorum...
Ütülere gelince biriktirmemen taraftarıyım hepsini bir arada yapmak bazen çok sıkıyor...
Günaydın fıstıklargünaydınnn kızlarrr
G
Aslııı sorunlarına geç de olsa cevap vermek istedim.
Öncelikle ben Beyazları ve grileri birlikte yıkıyorum 70 de yıkıyorum benim makinam Arçelik "pamuklu" diye bir program var orada yıkıyorum.
her hafta beyazları atmıyorum dolmadığı için ön yıkama da yapıyorum.
Renklileri de 40 da yıkıyorum "sentetik" programında.
Havluları da renkli beyaz karışık atıyorum renklilerle aynı ayarda sadece sıkma derecesini düşürüyorum.(Havlularım özdilek birbirine boya geçirmiyor msi gibide oluyor çıkınca)
Bu arada sadece renklileri her hafta yıkıyoum diğerlerini biriktiriyorum 2 ya da 3 hafta da bir yıkıyorum kirli sepetine ıslak atmadığın sürece sorun olmuyor.
Makine ile ilgili başka soracağın şeyler olur ise her zaman yardımcı oluyorum...
Ütülere gelince biriktirmemen taraftarıyım hepsini bir arada yapmak bazen çok sıkıyor...
Eki Görüntüle 681871
Canlarım nasılsınız.
Ben bunalımdayım
İş bulamadım henüz çok sıkılıyorum evde , Çıkıp geziyorum ondanda sıkıldım.
Eşim dört dönüyor yüzüm gülsün diye ama nafile , iş bulmak istiyorum en acilinden evde oturmak beni çok gerdi.
Pc bozuktu biliyosunuz giremedim nete de bir süredir.
Mesaileriniz bitmiştir yarın sabah görüşürüz,Öperim sizi.
günaydınnn kızlarrr
ceren uzun bi aradan sonraa tekrardann hoşgeldinn
çok mutluyumm..
uzun zamandır gitmek istediğim kurabiye kursuna gidebilicem
çok mutluyumm..
uzun zamandır gitmek istediğim kurabiye kursuna gidebilicem
oyy ne güzel yaaaaaaa
evinde mis gibi kurabiyeler olcak
canım çekti.