Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

olsun canım benim evet adanadaydılar ama buraya geldiler.
güzel geçti..adana mutfağından yemekler vardı.ağzım boş durmadı desem yeridir
çok özenmiş sağolsun babası da annesi de çok sıcakkanlıydı.

sonra biz çıktık dışarı zaten.ellerini öptüm, ayrıldık.

mügecim, çok geçmiş olsun yaa..zaten bu havalarda kapıldın mı atlatmak zor oluyor.:26:
sabah biraz güzel olur diye çıkıyorsun kış gibi..bende ince giyinmişim, üşüyorum

eylülcüm merak ettiğim bişy daha var...şimdi sizin ilk tanışmaydı bu....ama düğün tarihiniz belli nası oluyo :26:afedersin ama aklıma takıldı ya

günaydınn kızlarrrr
hasta gelincanlar görüyorummm, çok geçmiş olsunn kızlarrrr
dikkat edin kendinizeeeeee

bide mutlu, huzurlu bi hafta diliyorummm hepimizeeeeeee

eylülcüm merak ettiğim bişy daha var...şimdi sizin ilk tanışmaydı bu....ama düğün tarihiniz belli nası oluyo :26:afedersin ama aklıma takıldı ya

şöyle canımcım, biz aramızda konuştuk.her konuda fikrimizi beyan ediyoruz zaten.olmasını istediğimiz muhtemel tarihimiz
belli.çok şükür bir engel çıkmazsa öncesi bile olabilir.ya da bir sonrası..önemli değil, hayırlısı ile hangi gün olacaksa..ama dediğim gibi
benim iş yoğunluğumu, adanadaki havaları hesaba kattık mı en güzel tarih eylül oluyor

ama benim ailesini ilk tanımamdı evet

anladım kuzum hayırlısı olsun hakkınızda

günaydınn kızlarrrr
hasta gelincanlar görüyorummm, çok geçmiş olsunn kızlarrrr
dikkat edin kendinizeeeeee

bide mutlu, huzurlu bi hafta diliyorummm hepimizeeeeeee

hosgeldin dilammm

ben geldimmmmmmm sizleri de özledim

herşey çok güzeldi.

ama yemek ne yapsam derdi başladı

nasılsınız

Kızlar Günaydın,Hastalarada çok geçmiş olsun,hastalar bu aralar peşimizi bırakmaz bakalım nasıl olacak.Dua edelim şu genç yaşta çürümeyelim:))

günaydınlar hanımlarr bugün daha iyi olmanız dileğiyle..

Aslıcım hoşgeldin. tekrar bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana sevdiğinler
çok güzel bir enerji ile gelmişsin, gözlerinin içinin güldüğünü anlamak için seni görmeye gerek yok

her şey başladığı gibi devam etsin dilerim darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma, hatta diyorum ki:

sıradaki:123:

Günaydın Kızlar Nasılsınız

Aslı'nın enerjisi beni bile sardı gerçekten maaşallah darısı sıradakilerinin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…