Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Selaaaammm millleeetttt:KK3::KK3:

Jackiiiimmmm sonuçların çok çok iyi çıkacak inşAllah inanıyorum ben bunaaaa:KK16::KK16::KK16:

Mügem,Eylülüüümmm çok geçmiş olsun bitanem yaaaaaaa

Ve diğer kızlaaaaarrrrr:KK3::KK54:
Tam 1 ay kaldııııııııııııııı:KK52::KK52::KK52::KK52:

ohh oh zaman su gibi akıp geçiyor valla:KK55::KK55::KK55:

Günaydın,Mahallemizin Çalışkan,zek,,akıllı ve Taze Gelinleri
İyi Haftalar sizlere,Hastalara geçmiş olsun,gelin adaylarada Kolaylıklar olsun.

günaydınlar:KK16::KK16::KK16: hayırlı haftalar:KK16::KK16::KK16:

güzel dileklerin için sağol eysaih, aminn diyorum:KK31:

valla pek iyi değilim....bün boynum ve kolum cok ağrıdı.....gece de sol böbreğim ve belim ağrıdı....ama eşime söyleyemedim bile:KK50:
ne kadar cok yerin agrıyo dicek artık :KK43:

canım benim çook geçmiş olsun..muhtemelen üşüttün sen..bel-böbrek ağrısı ondan olsa gerek.aman dikkat et.
orası çok sıcakmış hafta sonu, belkide farkında varmadın ceyranda kaldın.:26:
diğeri için sonuçlar yarındı sanırım.inşallah iyidir, bir an önce atlatırsın.

canım benim çook geçmiş olsun..muhtemelen üşüttün sen..bel-böbrek ağrısı ondan olsa gerek.aman dikkat et.
orası çok sıcakmış hafta sonu, belkide farkında varmadın ceyranda kaldın.:26:
diğeri için sonuçlar yarındı sanırım.inşallah iyidir, bir an önce atlatırsın.

evet kuzum dün cok sıcaktı....bende thsirtle çıktım tabi.....gece de uyuyamadım ağrıdan....sağıma soluma dönerken agrıyodu..su an az ağrım var...sonuç yarın 2 de kuzum....:18:

evet kuzum dün cok sıcaktı....bende thsirtle çıktım tabi.....gece de uyuyamadım ağrıdan....sağıma soluma dönerken agrıyodu..su an az ağrım var...sonuç yarın 2 de kuzum....:18:

aldım haberlerini oraların:KK31: aman dikkat et canım yaa..nasıl aldatıcı oluyor havalar..dün sıcaktı buralar birden fırtına,yağmur..

bugünde kış gibi ..:18:

Geçmiş olsun canım bu havalar çok yanıltını dikkat et kendine..

Mesela ben sana diyorum dikkat et diye ama sabah evden çıkarken incecik giyindim şimdi donuyorum kaloriferler de yanmıyor şirkette :KK9:

öylesin öylesin:KK34:
yaa gecen sormuştun sen dimi.tüyo istemiştin ilk tanışma için...unuttum ben yazmayı yoğunluktan.....okudum tam yazacaktım ama basıma üşüştüler işle ilgili...nasıl geçti.anlatsana...

bu arada kv adanada degilmiydi....oraya mı geldi nasıl oldu anlamadım ben:26::26:

Günaydınlar..iyi haftalar..

hala toparlayamadım ben..vücudumu zor taşıyorum ben ya :KK5:
omuruliğim , boynum , bacaklarım her yerim ağrıyo :KK25:

Günaydın kızlar doktora gideceğim.
Belki bugün tekrar giremem çıkıyorum.
Herkese mutlu bir gün diliyorum.

X