Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

sıkmayım diyorum ama olmuyo be Mügem....bari metro güzergahında olsa da cabuk gidip gelsem....tek temennim o simdi....ama inşallah taşımazlar:KK57:

günaydın canım:KK31: böyle aniden ve hesapsız çıkan şeylercan sıkıcı oluyor.:26:
ama inşallah dediğin gibi vasıta yakın olur ya da belki servis sağlarlar.

bu arada twitter hesabı olanlar bana özelden ulaşabilirmi acaba..
Özel bir konu varda bayanlar..Yardımınıza ihtiyacım var :26:

Son düzenleme:
günaydınn kızlarrr:KK16::KK16:
herkesler sormuş alıntı yapmadan cevapliim iyiyim bugünn hafiften mutluu :KK1::KK1:
bu arada çağlam inşallah taşımazlarr taşırlarsa da yanıma taşısınlarrr :KK1::KK1:

bide şu yandaki reklamda görülen mavi ayakkabı çok hoş duruyooo :KK23::KK23:

günaydınn kızlarrr:KK16::KK16:
herkesler sormuş alıntı yapmadan cevapliim iyiyim bugünn hafiften mutluu :KK1::KK1:
bu arada çağlam inşallah taşımazlarr taşırlarsa da yanıma taşısınlarrr :KK1::KK1:

bide şu yandaki reklamda görülen mavi ayakkabı çok hoş duruyooo :KK23::KK23:

dilammm iyi olmana sevndm kuzum....hayırlısı olsun artık ne yapacaklarsa!!!!

bu arada benmde hosuma gitti o ayapı bide soldaki beyaz elbise :KK1:

bu arada twitter hesabı olanlar bana özelden ulaşabilirmi acaba..
Özel bir konu varda bayanlar..Yardımınıza ihtiyacım var :26:

yok kuzum twitim :KK50:

günaydın canım:KK31: böyle aniden ve hesapsız çıkan şeylercan sıkıcı oluyor.:26:
ama inşallah dediğin gibi vasıta yakın olur ya da belki servis sağlarlar.

canım 3 kişiye baglamazlar servis:KK1:vasıta yakın olsun yeter bana :))

Çağla yaa ne sinir bozucu bir durum :26: ama inşallah olmaz, sadece bir ihtimaldir :26:

sosyal medyada olmadığım yer yoktur :KK1::KK1: buyrun yardımcı olmaya çalışayım :KK42:

[video=youtube;eS30dvqxY7I]http://www.youtube.com/watch?v=eS30dvqxY7I[/video]

Bu şarkı bu hafta sonu evlenecek olan Aslıya gelsinn:KK16::KK16::KK16::KK16:

Günaydın kızlar :KK16::KK16::KK16:

Eylülüm ne kadar incesin teşekkür ederim :KK19::KK19: :KK16:

Mügem benim twit yok face olmaz mı :KK1: Oyyy bende ağlamam o zaman :KK9:umarım yani :KK31::KK34:

Çağloşum umarım öyle birşey olmaz :KK19:

Günaydın oya,eysaih,kriz :KK16::KK16:ve diğer dostlar:KK16:

Çok az kaldı :KK16: çok mutluyum :KK69:
Dün evimize eşyalarımızı götürdük.:KK16: veeeeeee evimde ilk yemeğimi yaptım :KK69:
Makarna ve yumurta :KK52::KK52: :KK60: :KK60: :KK60: evimiz tam takır olduğu için marketten onları aldık yaptık :KK9:
çok güzeldi sevdiceğim bir şımardı :KK69: temiz ve pratikmişim :KK16::KK16: :KK1: :nazar::nazar: sonra beraber toparladık herşeyimizi.:KK16:sarıldık oturduk:KK16: oyy ondan sonra ayrılmak gelmedi evimden de ondan da :KK16:

aslımmmmmm canımın içiiiiiii hep böyle mutlu ol emi.....:KK16:

herşeyinle tastamam bi hatun olacagına eminim ben.....:KK16:

Dün evimize eşyalarımızı götürdük.:KK16: veeeeeee evimde ilk yemeğimi yaptım :KK69:
Makarna ve yumurta :KK52::KK52: :KK60: :KK60: :KK60: evimiz tam takır olduğu için marketten onları aldık yaptık :KK9:
çok güzeldi sevdiceğim bir şımardı :KK69: temiz ve pratikmişim :KK16::KK16: :KK1: :nazar::nazar: sonra beraber toparladık herşeyimizi.:KK16:sarıldık oturduk:KK16: oyy ondan sonra ayrılmak gelmedi evimden de ondan da :KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım bir ömür devam ettirsin mutluluğunuzu canımm:KK16::KK16::KK16:
hayırlısıyla, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..:KK31:

darısı tüm sevip bekleyenlerin başına olsun:KK17: Rabbim tüm zorluk çekip bekleyenlerin yanında olsun, dualarını kabul etsin..
canı gönülden herkes için dilerim..:KK16::KK16::KK16:

kk da ilk tanıdığım arkadaşlarımdan bitterin de düğünü var c.tesi:KK16::KK16::KK16::KK16: tekrar sevgilerimi gönderiyor, o na da bir ömür
mutluluklar diliyorum..:nazar::nazar::nazar:

aslımmmmmm canımın içiiiiiii hep böyle mutlu ol emi.....:KK16:

herşeyinle tastamam bi hatun olacagına eminim ben.....:KK16:

canım arkadaşım benim :KK19::KK16::KK16: çok sağol amin :nazar::nazar:
dün ilk defa kapıyı açıp içeri girince kendimi oraya ait hissettim :KK31: önceden diyordum ya sanki başkasının evi gibi geliyordu diye öyle olmadı bu sefer :KK16:

:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah ım bir ömür devam ettirsin mutluluğunuzu canımm:KK16::KK16::KK16:
hayırlısıyla, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..:KK31:

darısı tüm sevip bekleyenlerin başına olsun:KK17: Rabbim tüm zorluk çekip bekleyenlerin yanında olsun, dualarını kabul etsin..
canı gönülden herkes için dilerim..:KK16::KK16::KK16:

Eylülcüm amin:nazar::nazar:
Rabbim bu zorlu yolda herkesin sevgisiyle kazanmasına yardımcı olsun inş. Herkes mutlu mesut olsun.:KK16: Allahım utandırmasın :KK16:

Hepimiz çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutlu oluruz inşalah.:):123:

:KK16::KK16::KK16::KK16:ohhh ne güzel :KK16::KK16::KK16:
4 gün sonra o ev tamamen senin olacak, o mutfak :KK16:
çok mutlu ol inşallah:KK16:

X