Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
müge, bircan pendikteyim ben deee pek yakınsınız bana maşallahh
çağlacım, biz ufacık tefecik içi dolu turşucuklarız:79::79:
müge, bircan pendikteyim ben deee pek yakınsınız bana maşallahh
çağlacım, biz ufacık tefecik içi dolu turşucuklarız:79::79:
Kızlar nisan ayı içinde tenise başlıyorummmmm
Dilaaaa triplerim işe yaradı....hızlandırmıs tenis olayını....nisan ayında baslıcaksın dedi dün aksam
Gel kız bende sana yakınım
kk nın kartal şubesiyim
ivett Aslımmmmm
:121::121::121::121::121::121::121::121:
tebriklerrrr tebriklerrrr
Bizim Gelinler hepside istanbul kk şubesi ahhh izmirde olsa bir can dostta deertşesek:)
Çağla Tenis gerçekten çok güzel spor bende yapıyorum,hariak vücüdn heratarafı uçuyo adeta:) bu ara adamı ikna etemen tebrik ederim
canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına Keşke bende gidebilsem aaah ah
teşekkürler Diloşummm
teşekkür ederim eysaih
teşekkürler kuzum....sen bi evlen sonra gidersin iş...daha mühim işlerin var senin
Bilmiyorum evlenince neyle uğraşıcam onuda merak ediyorum şuan büyük bi koşturmacanın içindeyizde Düğünden sonra bi boşluğa düşülüyomu cnm :44:
valla bende olmustu...hemde byük bi bosluk....sonucta evinden yatagından ailenden ayrısın...her aksam yaptıgın seyler yok....yeni bi hayat,yeni bi düzen,yeni yatak uzun bi süre uyku sorunu yasadık eşimle birlikte inşallah sende olmaz canım...ben zaten cok duygusal bi insanım dügünden sonra herseye gözüm doluyodu burnum sızlıyodu...bi garip oldum yani
Evet ben mesela hayatta biriyle birlikte uyuyamam hiç sevmem Gece yanımdaki her döndüğünde uyanırım umarım bu sorunu çabuk atlatırım Bide en çok şu yıkanma mevzusunu düşünüyorum Saçlarım çok uzun belime kadar Oya mı ne sırf bu yüzden saçını kestirmişti galiba bazen günde 2 sefer banyo yapmak gerekiyo diye
bende cok uyanırım gece ve her uyandıgımda onu da uyandırmıs oluyorum istemeden de olsa..eşim de şikayetçi bu durumdan çünkü o uyudugu gibi kalkıyo sabah normalde
benmde saclarım uzun...yıkamak değil de kurutmak sorun...15-20 dk da kuruyo bea
Yandım desene ozaman
gülü seven dikenine katlanır böle düsün canım benim
Ceren'e ne oldu bu arada :44::44: karikatürü paylaşınca aklıma o geldi.
Evet ben mesela hayatta biriyle birlikte uyuyamam hiç sevmem Gece yanımdaki her döndüğünde uyanırım umarım bu sorunu çabuk atlatırım Bide en çok şu yıkanma mevzusunu düşünüyorum Saçlarım çok uzun belime kadar Oya mı ne sırf bu yüzden saçını kestirmişti galiba bazen günde 2 sefer banyo yapmak gerekiyo diye
aaa cnm bu akşam halı bakıcaz Senin halıların ne marka Birde benim upuzuuuuun bbir hol üm var Sizce 3 metrelik tek parça yolluk mu alıyım yoksa 2 tane 1bbuçuk metrelik mi alayım :44: