Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

müge, bircan:KK3: pendikteyim ben deee:KK9::KK9: pek yakınsınız bana maşallahh:KK55:

çağlacım, biz ufacık tefecik içi dolu turşucuklarız:79::79:

Bizim Gelinler hepside istanbul kk şubesi ahhh izmirde olsa bir can dostta deertşesek:)

Çağla Tenis gerçekten çok güzel spor bende yapıyorum,hariak vücüdn heratarafı uçuyo adeta:) bu ara adamı ikna etemen tebrik ederim

Oya nasıl işinden memnunmsun nasıl gider bakalum:)

Birucuk sende hep yoğun olyun canım kendi,ni fazla yorma eve de lazımsın canım:)

Yeni gelin olacak canımız sakın hap falan alma herşey doğal olsun:)

:KK9::KK9::KK9::KK9:
:121::121::121::121::121::121::121::121:
tebriklerrrr tebriklerrrr :KK9::KK9:

teşekkürler Diloşummm :KK1:

Bizim Gelinler hepside istanbul kk şubesi ahhh izmirde olsa bir can dostta deertşesek:)

Çağla Tenis gerçekten çok güzel spor bende yapıyorum,hariak vücüdn heratarafı uçuyo adeta:) bu ara adamı ikna etemen tebrik ederim

teşekkür ederim eysaih :KK1:

canım hayırlı olsun çok sevindim senin adına :KK9: Keşke bende gidebilsem aaah ah :KK31:

teşekkürler kuzum....sen bi evlen sonra gidersin iş...daha mühim işlerin var senin :KK16:

teşekkürler Diloşummm :KK1:

teşekkür ederim eysaih :KK1:

teşekkürler kuzum....sen bi evlen sonra gidersin iş...daha mühim işlerin var senin :KK16:

Bilmiyorum evlenince neyle uğraşıcam onuda merak ediyorum şuan büyük bi koşturmacanın içindeyizde :KK1: Düğünden sonra bi boşluğa düşülüyomu cnm :44:

Bilmiyorum evlenince neyle uğraşıcam onuda merak ediyorum şuan büyük bi koşturmacanın içindeyizde :KK1: Düğünden sonra bi boşluğa düşülüyomu cnm :44:

valla bende olmustu...hemde byük bi bosluk....sonucta evinden yatagından ailenden ayrısın...her aksam yaptıgın seyler yok....yeni bi hayat,yeni bi düzen,yeni yatak :KK1: uzun bi süre uyku sorunu yasadık eşimle birlikte :KK1: inşallah sende olmaz canım...ben zaten cok duygusal bi insanım dügünden sonra herseye gözüm doluyodu burnum sızlıyodu...bi garip oldum yani :KK1:

valla bende olmustu...hemde byük bi bosluk....sonucta evinden yatagından ailenden ayrısın...her aksam yaptıgın seyler yok....yeni bi hayat,yeni bi düzen,yeni yatak :KK1: uzun bi süre uyku sorunu yasadık eşimle birlikte :KK1: inşallah sende olmaz canım...ben zaten cok duygusal bi insanım dügünden sonra herseye gözüm doluyodu burnum sızlıyodu...bi garip oldum yani :KK1:

Evet ben mesela hayatta biriyle birlikte uyuyamam hiç sevmem Gece yanımdaki her döndüğünde uyanırım umarım bu sorunu çabuk atlatırım Bide en çok şu yıkanma mevzusunu düşünüyorum :KK17: Saçlarım çok uzun belime kadar Oya mı ne sırf bu yüzden saçını kestirmişti galiba bazen günde 2 sefer banyo yapmak gerekiyo diye :KK9:

Evet ben mesela hayatta biriyle birlikte uyuyamam hiç sevmem Gece yanımdaki her döndüğünde uyanırım umarım bu sorunu çabuk atlatırım Bide en çok şu yıkanma mevzusunu düşünüyorum :KK17: Saçlarım çok uzun belime kadar Oya mı ne sırf bu yüzden saçını kestirmişti galiba bazen günde 2 sefer banyo yapmak gerekiyo diye :KK9:

bende cok uyanırım gece ve her uyandıgımda onu da uyandırmıs oluyorum istemeden de olsa..eşim de şikayetçi bu durumdan çünkü o uyudugu gibi kalkıyo sabah normalde:KK1:

benmde saclarım uzun...yıkamak değil de kurutmak sorun...15-20 dk da kuruyo bea :KK1::KK1:

bende cok uyanırım gece ve her uyandıgımda onu da uyandırmıs oluyorum istemeden de olsa..eşim de şikayetçi bu durumdan çünkü o uyudugu gibi kalkıyo sabah normalde:KK1:

benmde saclarım uzun...yıkamak değil de kurutmak sorun...15-20 dk da kuruyo bea :KK1::KK1:

Yandım desene ozaman :KK31:

gülü seven dikenine katlanır böle düsün canım benim:KK1:

aaa cnm bu akşam halı bakıcaz Senin halıların ne marka Birde benim upuzuuuuun bbir hol üm var Sizce 3 metrelik tek parça yolluk mu alıyım yoksa 2 tane 1bbuçuk metrelik mi alayım :44:

Ceren'e ne oldu bu arada :44::44: karikatürü paylaşınca aklıma o geldi.

ceren iş yeri ile ilgili problem vardı, işten ayrılmıştı.
daha görünürlerde yok :KK31:

Kriz de haziran'ı bekliyor galiba :KK19:
hazirana kadar özleriz biz amaaa :KK16::KK16::KK16:

:KK60:
evet saçımı yıkamak kurutmak benim için işkence :KK1:
şakayı bir tarafa bırakayım da normalde boyun fıtığım var, saçımı köpüklerken kolum soluyor, aynı şekilde kurutmak da öyleydi..

iki kere banyo :KK14: umarım gerek kalmaz :KK1::KK1::KK1:
şu bir gerçek ki banyodan sonra mis gibiyken :KK23::KK23::KK23:

aaa cnm bu akşam halı bakıcaz Senin halıların ne marka Birde benim upuzuuuuun bbir hol üm var Sizce 3 metrelik tek parça yolluk mu alıyım yoksa 2 tane 1bbuçuk metrelik mi alayım :44:

benim iki tane var holümde, ben sevmiyorum silme işini :KK1:
silinmelik alan azalttım bu yüzden :KK1:

bir de aklında olsun çok oymalı alma :KK60:
sonra süpürge elinde o oymaları süpürürsün benim gibi ::KK5:
Bir de ince halıyı makinaya atarım diye düşünme, makinaya kıyamıyorsun, kıysan da sığmıyor :KK31:
geçen mutfatakini acilen yıkamamız lazımdı, banyoda yıkadık, makinaya sığmadı:KK31:

X