- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 343
eylül eylülü bekle balım
biz hep burdayız kuzucan...ne zamn istersen gel,göüsürüz....kucakımız acık size dimi Diloşşşş
tabisideeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylül eylülü bekle balım
biz hep burdayız kuzucan...ne zamn istersen gel,göüsürüz....kucakımız acık size dimi Diloşşşş
Oya hayırlı olsun senin adına çok sevindim aynı gün işten çıkarsan sorun çıkarabilirler. Hem yeni evlisin tazminat alabilirsin ve maaşında var iyi araştır bugünden çıkarsan onlarda pislik olsun diye geciktirirler maaşını falan...
evlilik nedeniyle işten ayrılınca Belirli bir süre başka yerde çalışamıyosun diye bbiliyorum ben cnm bugün burdan ayrılıp tazminat alıp ertesi gün başka yerde işe başlayamaz yani :26: Ancak sigortanı başlatmazsın bi süre kabul ederlerse o şekilde olur
evlilik nedeniyle işten ayrılınca Belirli bir süre başka yerde çalışamıyosun diye bbiliyorum ben cnm bugün burdan ayrılıp tazminat alıp ertesi gün başka yerde işe başlayamaz yani :26: Ancak sigortanı başlatmazsın bi süre kabul ederlerse o şekilde olur
Aaa iyi oldu bunu öğrendiğim ben de düşünüyodum senem dolmadan başka iş bulursam ayrılmak istiyorum sağol canım ya...
ne yazık ki evde yatıp sizin adınıza dinlenemiyeceğim, herkes on dakika erken yatsın dinlensin
alemsin
öyleyimdir
Allah'ım bu bir rüya gibi
işten ayrıldım ve işim var
ya ben sizi özledimmm
çok yoğun işler hiç giripte yazamıoyoru..
kendinize iyi bakın emi..
ya ben sizi özledimmm
çok yoğun işler hiç giripte yazamıoyoru..
Oyaaammmmm
Benim ufacık tefecik içi dolu turşucuğuuuummmmm
Yeni işin sana hayırlı ömürler getirsiiiiinnnnnnnn
Çağla biz senle ilk defa konuştuk dimiiiii
hiç farkında değilim sanki sesini duydum daha önce
ya ben sizi özledimmm
çok yoğun işler hiç giripte yazamıoyorum..
kızlarrrr ya kk ya giremezsem orada :18::18::18:
işten çıkarım sonra :18::18::18::18: