- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
yazz ın kutusunda ilk haftadan koruma başlar yazıyordu valla..doktorda öyle söyledi.
eğer öyle değilse halim harap çünkü..
ay ben hala olayın ciddiyetini kavrayamadım galiba..
3. beyaz ne ki :44: ben hiç bişi bilmiyorum yaaa :84: :84: :84:
Günaydın Kızlar....maşallah akmıs gitmiş sayfalar...okuyup geldim cok şükür....bi dogum kontrol hapıdır almıs basını gidiyo...
bana dogum kontrol hapı demeyinnn
Mügeeeemmmmmm
Kızlar bayat ekmeklerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz
Alında çok ekmek almıyoruz ama misafir gelince alınıyor yenmiyor bir sürü ekmeğim var ne yapabilirim onları fikri olan var mı?
bircancım ben patronumun eşinde gördüm....kalan ekmegi buzluga koyuyo...ertesi gün cıkarıyo...çözülünce yumusacık oluyo...hiçbir farkı olmuyo taze ekmekten....bana garip gelmişti ama yaptım oldu valla...kalırsa bende öyle yapıyorum...yada buzluga koyup köfte yaparken kullanıyrm
Kızlar bayat ekmeklerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz
Alında çok ekmek almıyoruz ama misafir gelince alınıyor yenmiyor bir sürü ekmeğim var ne yapabilirim onları fikri olan var mı?
Kızlar sayfalar Dolu Korunma Hapları,Allah iyiliğiniz versin.
ALES sınavına girmiş girecek başarılı gelinler bana tavsiyelerinizi bir öğretmen gibi sıralarmısnız:)
Oya Daha ojeyi süremedin:)
Bircan Bu bayat ekmeği bende bir çare bulmak istedim yardım:)
Selamun hello milleeeett!!!
Büssürü şey hallettim beeeennnn
Diğer topiğe beklerim, uzun uzuuuuunnn anlattııımmm
Günaydın CanımHoşgeldin hemen bakıyorum bakalım neler yapmışsın
Hoşbulduk Bircancım
Şimdi upuzun olunca bi daha yazmiiim dediiimmm
Kopyala yapıştır da bı garip olacak gibi geldii
ben de bunu anlamıyorum...
neye alışıyorsun :44: kime alışıyorsun :44:
biz ilk günden beri kondom ile korunuyoruz.
alışamadığımız bir durum yok :97: veya neye alışmalıyız bilmediğim için öyle geliyor :97:
grip olduğunda doktora gidersen, sana git evine ıhlamur iç, bol limon sık iç vitamin al diyen doktor henüz görmedim.
bütün ilaçların yararı olduğu kadar farklı yönlerden zararlı olduğunu bu yüzden ilaç yazmıyorum diyen doktor da çok çok çok çok az :97:
tabiki doktora gittiğinde hap önerecek
Oya bugün görüşmelerin vardı değil mi kaçta gidiyorsun heyecan var mı?
bende anlamıyorum:44: ben zaten bu konuda hiç bişiyi anlayamıyorum
en basiti sizin yöntem bence ve en sağlıklısı tabi(unuturum heralde ben o hapları her gün içmeyi :26:)
doktorların dediği birbirinize ve cinselliğe alışana kadar kullanın
neyse bulucaz heralde bi yöntem
yumurta kapıya gelsin de o zaman düşünecek benim beyzade