sen sürmeye çalış zamanla alışır ellerinn yaaa
kızım kocalar o kadar sabırlı insanlar mıı kii
10 parmak tek vuruşla bi parmak bitmiyo bide kenarına değmesin die emek emekk
aklın alıyo muu bi sabır sürebilceğinii
Dediğim gibi canım bende dışardan duyduklarımla biliyorum.
Birde aslında ben sadece kadının korunmasına karşıyım erkekler için olsa hergün içmezlerdi her fedakarlık hep kadında bu durumda.
O yüzden eşimin korunmasını daha doğru buldum o da hiç şikayet etmedi sağolsun.
bir sabırla sürüyor ki anlatamam
ama badana yapar gibi sürdüğü için beğenmedim
valla elimin alışacağı yok bu işe :26: beceremiyorum
aynen cnm erkekler bu konuda fazla umursamaz ee tabi çocuk olursa bakacak onlar değilde ondan saolsun nişanlımda bu konuda anlayışlı oda korunacağını söyledibiz önlemimizi alalımda artık takdir allah'ın ne zaman nasipse ozaman çocuğumuz olacak her ne kadar istemesemde hamile kalırsam doğururum ben
chuky cnm insanlar tüylenmesi geçsin diye içiyor doğum kontrol hapını çünkü östrojen hormonları değil erkeklik hormonları yüksek tüyleniyorlar kadınlık hormonu alınca azalıyorvalla bende pek yanaşmamıştım hap kullanmaya ama bitkisel diye güvenip içiyorum
Birde aslında ben sadece kadının korunmasına karşıyım erkekler için olsa hergün içmezlerdi her fedakarlık hep kadında bu durumda.
bir sabırla sürüyor ki anlatamam
ama badana yapar gibi sürdüğü için beğenmedim
valla elimin alışacağı yok bu işe :26: beceremiyorum
Bende çok karşıydım doğum kontrol hapına neden kadınlar için yapıyolarda erkeklerin sperm etkisini azaltıcak bişey yapmıyolarBurdan yetkililere sesleniyorum en kısa zamanda erkekler için bi hap yapın
Yaaa şaka bi yana bende 2-3 ay kullanıyımda rahat edelim dedim bakalım ondan sonra geri çekme ,takvim ve kondom yöntemleriyle devam edicez inş
Tabi ki öyle canım.Ne kadar korunsak ta olacağı varsa zamanı gelince oluyor.
Çok duydum spiral varken hamile kalan prezervatif delik çıkan hap kullanırken hamile kalan.
Herşeyin hayırlısı , inşallah hepimizin bebeği onlara iyi bir gelecek sağlayabilecek duruma geldiğimizde olur.
çok sinirim bozuluyor bu işe yaaaben hap kullanmak istemiyorum o da o şeyden kullanmak istemiyor o inat ettikce bende ediyorum napıcaz bizzz
doktora gidelim en iyisini o söyler onu yaparız diyo e doktorlar ilk başta herkese hap öneriyor bak gördün mü hap kullanalım diyecek bana
istemiyorum ki ben
valla cnm inatlaşacaksa dokuz ay sonra çocuğu ver kucağınaşaka bir yana bir orta yolu bulun cnm bir an önce çünkü çokta az bir zaman kalmamış 5 ay su gibi akıp geçer
oyacım kolay oje sürmek için aletler var onlardan al sürdüğün ojeleri beğenmiyorsan
Eki Görüntüle 664490
olabilirsenin gibi el becerileri yüksek bi insann
bence sende sürerken bunalıyosundurr
Hadi hayırlısı canım. Geri çekme ve takvime pek güvenmeyin ama . Amaaan ya harbiden bu işin yetkilisi kimse bi el atsın
doktorler birbirinize alışana kadar hap diyor zaten e başladıktan sonra bıraktırmaz o biliyorum ben
kızlar takvim yontemı ne bı anlatın hele :44::44: