Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

bir sabırla sürüyor ki anlatamam

ama badana yapar gibi sürdüğü için beğenmedim

valla elimin alışacağı yok bu işe :26: beceremiyorum

aynen cnm erkekler bu konuda fazla umursamaz ee tabi çocuk olursa bakacak onlar değilde ondan saolsun nişanlımda bu konuda anlayışlı oda korunacağını söyledi biz önlemimizi alalımda artık takdir allah'ın ne zaman nasipse ozaman çocuğumuz olacak her ne kadar istemesemde hamile kalırsam doğururum ben

Tabi ki öyle canım.Ne kadar korunsak ta olacağı varsa zamanı gelince oluyor.
Çok duydum spiral varken hamile kalan prezervatif delik çıkan hap kullanırken hamile kalan.
Herşeyin hayırlısı , inşallah hepimizin bebeği onlara iyi bir gelecek sağlayabilecek duruma geldiğimizde olur.

Bende çok karşıydım doğum kontrol hapına neden kadınlar için yapıyolarda erkeklerin sperm etkisini azaltıcak bişey yapmıyolar Burdan yetkililere sesleniyorum en kısa zamanda erkekler için bi hap yapın
Yaaa şaka bi yana bende 2-3 ay kullanıyımda rahat edelim dedim bakalım ondan sonra geri çekme ,takvim ve kondom yöntemleriyle devam edicez inş Gittiği yere kadar

Son düzenleme:
bir sabırla sürüyor ki anlatamam

ama badana yapar gibi sürdüğü için beğenmedim

valla elimin alışacağı yok bu işe :26: beceremiyorum

senin gibi el becerileri yüksek bi insann
bence sende sürerken bunalıyosundurr

Hadi hayırlısı canım. Geri çekme ve takvime pek güvenmeyin ama . Amaaan ya harbiden bu işin yetkilisi kimse bi el atsın

çok sinirim bozuluyor bu işe yaaa ben hap kullanmak istemiyorum o da o şeyden kullanmak istemiyor o inat ettikce bende ediyorum napıcaz bizzz

doktora gidelim en iyisini o söyler onu yaparız diyo e doktorlar ilk başta herkese hap öneriyor bak gördün mü hap kullanalım diyecek bana

istemiyorum ki ben

Ben de bu konuda seninle aynı fikirdeyim canım

Benim çok yakın bir arkadaşım şu an 8 aylık hamile spiral varken hamile kaldı hatta ilk ay regl oldu ikinci ay olmadı doktora gitti bir baktık hamile... aldırmak istese yasal sürede geçmişti zaten ama şoklardaydı... İkinci bebeği çünkü... Allah hepimize hayılı zamanlarda versin inşallah...

valla cnm inatlaşacaksa dokuz ay sonra çocuğu ver kucağına şaka bir yana bir orta yolu bulun cnm bir an önce çünkü çokta az bir zaman kalmamış 5 ay su gibi akıp geçer

valla cnm inatlaşacaksa dokuz ay sonra çocuğu ver kucağına şaka bir yana bir orta yolu bulun cnm bir an önce çünkü çokta az bir zaman kalmamış 5 ay su gibi akıp geçer

anlatamıyorum ben konuyu ya bikaç defa konuştuk baktım çok fikri sabit bu konuda vazgeçtim artık dediği şey temem temmuz başında doktora gideriz o ne derse onu yaparız ondan iyi bilecek değiliz sonuçta ama çok saçma bu

doktorler birbirinize alışana kadar hap diyor zaten e başladıktan sonra bıraktırmaz o biliyorum ben

zaten bebek de bebek diye ölüyor bitiyor nası sakacaksak borcun harcın içinde

nası bi yol bulup anlaşacağız merak ediyorum

neyse sinirlendim gene

çıkayım bari artık mesai de bitti sayılır zaten

iyi akşamlar

oyacım kolay oje sürmek için aletler var onlardan al sürdüğün ojeleri beğenmiyorsan

Eki Görüntüle 664490

bu cihaz iyiymiş ama ben sol elim ile süremiyorum ojeyi tutamıyorum bile

senin gibi el becerileri yüksek bi insann
bence sende sürerken bunalıyosundurr
olabilir

Hadi hayırlısı canım. Geri çekme ve takvime pek güvenmeyin ama . Amaaan ya harbiden bu işin yetkilisi kimse bi el atsın

bence de çok tehlikeli bir durum

doktorler birbirinize alışana kadar hap diyor zaten e başladıktan sonra bıraktırmaz o biliyorum ben

ben de bunu anlamıyorum...
neye alışıyorsun :44: kime alışıyorsun :44:
biz ilk günden beri kondom ile korunuyoruz.
alışamadığımız bir durum yok :97: veya neye alışmalıyız bilmediğim için öyle geliyor :97:

grip olduğunda doktora gidersen, sana git evine ıhlamur iç, bol limon sık iç vitamin al diyen doktor henüz görmedim.
bütün ilaçların yararı olduğu kadar farklı yönlerden zararlı olduğunu bu yüzden ilaç yazmıyorum diyen doktor da çok çok çok çok az :97:
tabiki doktora gittiğinde hap önerecek

kızlar takvim yontemı ne bı anlatın hele :44::44:

takvim yöntemi şu oluyor, mesela regliden sonraki günlerde yumurtalarımız döllenmeye hazır olmuyorlar.
en verimli oldukları zaman regliden sonraki 12 ile 15. günler arası oluyor...
bu günlerde kondom ile korunuyorlar...
diğer günler sanırım geri çekme ile oluyor :44: %1 bile olsa ihtimal vermemek lazım bence :26:

korunma hakkında birisinin yazısı vardı onu okumuştum, bulayım da link atayım

Herkese günaydınnnnnn
bugün cuma
hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…