- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın
hayırlı cumalar
aldım onu albüm de yaptım
çok mutluyummmmmm :123::123:
Kızlar bayat ekmeklerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz
Alında çok ekmek almıyoruz ama misafir gelince alınıyor yenmiyor bir sürü ekmeğim var ne yapabilirim onları fikri olan var mı?
günaydın
hayırlı cumalar
günaydın
hayırlı cumalar
cnm fırında kızartıp rondoda çekip galeta gibi yapabilirsin buzlukta saklayabilirsin yada tavada yumurtalı ekmek yapabilirsin yumurtayla kızartıp üstüne şerbet döküp ekmek tatlısı yapabilirsin yada küp küp doğrayıp üzerine yağ gezdir peynir ve domates doğrayıp ekmek pizzası yapabilirsin daha çok şey var ama aklıma bunlar geldi cnm kuru ekmek değerlendirmek kadar güzel bişi yok
Kızlar yarın misafirim gelebilir akşam üzeri belli olacak eşimin işyerinden bir arkadaşı eşi ve 3 çocuğu çocuklar küçükler galiba
Aşağıdaki menüyü hazırlamak istiyorum başka şeyler eklesem mi yada birbiri ile uyumsuz bir şey var mı?
Bugün de sürekli soru soruyorum yahu
Elmalı kurabiye
Tuzlu kurabiye
Hindistan cevizli toplardan çocuklar için olabilir
Peynirli poğaça
Patates salatası
Kısır
Çikolata parçacıklı kek
Kızlar yarın misafirim gelebilir akşam üzeri belli olacak eşimin işyerinden bir arkadaşı eşi ve 3 çocuğu çocuklar küçükler galiba
Aşağıdaki menüyü hazırlamak istiyorum başka şeyler eklesem mi yada birbiri ile uyumsuz bir şey var mı?
Elmalı kurabiye
Tuzlu kurabiye
Peynirli poğaça
Patates salatası
Kısır
Çikolata parçacıklı kek
Elmalı kurabiye
Tuzlu kurabiye
Peynirli poğaça
Patates salatası
Kısır
Çikolata parçacıklı kek
iki çeşit salata çok değil mi?:44:
pataes salatası yapacaksan bence kısırı çıkart arasından. yani birinden biri olsun. genelde erkekler kısır pek sevmez
bir şey daha fazla ama ona karar veremedim
bir de bunların hepsini bir günde yapabilecek misin?
bu menü çok değil mi :44::44::44: ama harika hepsi de
canım bence tatlılardan birini çıkar, çocuklar kurabiye ve poğaçaları da sever
onun dışında bence problem yok. ben sanırım bu menüyü iki günde yapabilirdim ancak ya da tüm gün :26:
iki çeşit salata çok değil mi?:44:
pataes salatası yapacaksan bence kısırı çıkart arasından. yani birinden biri olsun. genelde erkekler kısır pek sevmez
bir şey daha fazla ama ona karar veremedim
bir de bunların hepsini bir günde yapabilecek misin?
Kızlar fikirler için teşekkür ederim.
Öncelikle oyacım haklısın kısırı çıkarayım patates salatası yeterli kararsız kalmıştım ikisini aynı anda yapma fikrinden zaten.
Krizcim hindistan cevizli toplarıda aradan çıkarabilirim ama duruma göre ayarlayım.
Çünkü pazar gün annemlere gitmek istiyorum bu kadar çok yapmamın sebebi giderken götürüyorum kardeşim bayılır böyle şeylere annemde hem iş hem ev yeterince yoruluyor cumartesileri de çalışıyor hem uğraşmasın zaten...
Bu arada kızlar elim yemeğe değil ama hamur işine yatkın olduğu için bu saydıklarım bana çok basit geliyor kısa sürede yaparım sorun olmaz
o zaman sorun yok ..
canım çok kısır çekti yalnız 8 gün daha sıkayım dişimi
Ayy aklınıza getirdim ya artık yemek konusunu kapatıyorum Sen yememelisin hazır gelinliğinde hazırken ne kilo al ne ver
bir günde yapılır mı bilmem ama ben bir günde siler süpürürüm