valla kızlar içim daraldı ya zamanda azaldıkça iyice stres yapar oldum ama ben nişanlımla konuştum kesin kararlıyız çocuk istemiyoruz ve hata kabul etmiyoruz o nedenle o da korunacak en azından ilk zamanlar geri çekilme yöntemini kullanıcaz ama sonradan kondom takacak arkadaş
kızlar bana doktor vermedi ilacı eğitime gönderdi doktor orda anlatıyor sizin doktorlar körü körüne nasıl yazabilirki ilaçları bişi anlatmadan çok kızdım doğrususize uygun hangisiyse onu kullanacaksınız isteyen iğne isteyen kondom isteyen hap falan filan hap kullanacaksan sigara içmemelisin diye uyarılarda bulunuyorlar baya eğitici bişi oldu anlayacağınız unutulmamalıki %100 korumuyor diyede ekliyorlar
valla kızlar içim daraldı ya zamanda azaldıkça iyice stres yapar oldum ama ben nişanlımla konuştum kesin kararlıyız çocuk istemiyoruz ve hata kabul etmiyoruz o nedenle o da korunacak en azından ilk zamanlar geri çekilme yöntemini kullanıcaz ama sonradan kondom takacak arkadaş
Canım ben 3 doktora gittim 3 ü de sormadı sigara içiyomusun diye Ben içiyorum
Sadece karaciğer yada kalp rahatsızlığın varmı dediler
Bende kesinlikle en azzz 2 sene istemiyorum Asla kendimi hazır hissetmiyorum bir bebeğin sorumluluğunu almaya... düşüncesi bile beni korkutmaya yetiyoAllah isteyenlere versin Bizede hazır olduğumuz zaman versin inşallah
3. beyaz hapı içtim daha tık yok bende canım..bekliyorum bakalım
yazdığına katılıyorum , şu korunma yöntemleri hakkında hepimiz ön yargılıyız , doktorların yeteri kadar bilgi vermemesindende kaynaklanıyor..Her kafadan bi ses çıkıyor.
geri çekilme yöntemi en riskli yöntem diye biliyorum ben canım :44:
3. beyaz ne ki :44: ben hiç bişi bilmiyorum yaaa :84: :84: :84:
hiç bir etkisi olmayan mısır nişastası içerikli hap cnm ilaç düzenin bozulmasın ara verilmesin diye içiyorsun
Canım ben 3 doktora gittim 3 ü de sormadı sigara içiyomusun diye Ben içiyorum
Sadece karaciğer yada kalp rahatsızlığın varmı dediler
Bende kesinlikle en azzz 2 sene istemiyorum Asla kendimi hazır hissetmiyorum bir bebeğin sorumluluğunu almaya... düşüncesi bile beni korkutmaya yetiyoAllah isteyenlere versin Bizede hazır olduğumuz zaman versin inşallah
hiç bir etkisi olmayan mısır nişastası içerikli hap cnm ilaç düzenin bozulmasın ara verilmesin diye içiyorsun ve bu hapa başladığında adetin başlıyor zaten korumuyorsa içmenin ne anlamı var gibi düşünebilirsin zaten ilişkiye girmiyoruz onları içerken
3. beyaz ne ki :44: ben hiç bişi bilmiyorum yaaa :84: :84: :84:
cahilliğime doymayımm ilk defa duyuyorum böle bişee :44::44::44:
benim kullandığım hap yazz da pembe 24 tane hapı kullanıyorsun , beyaz 4 tane hapa geçtiğinde hasta oluyorsun canım..
oyaaaa
ojeni sürüp kuruttunmu cicimm buralardasınnn
bir sabah böyle bir güne uyanacağımı düşünüyorum
Allah korumuş canım, üzülsen mi sevinsen mi belli değil tabiki
cerenimmmm cok üzüldüm ama ucuz kurtulmussun bence de....sana bi şey olmamasına sevindim amaAllahım en kısa zamanda hayırlısından bi iş nasip etsin inşallah...ama önce az dinlen evde heheheh
g
ceren nasıl bir olaymış bu böyle nası yapmışlar bunuhiç farketmedin mi sen bi durum olduğunu :44:
Allah korumuş seni degerçekten büyük şok
bu arada tanışmamaşıtık ben pınar
sürdüm ama çok çirkin :105:
çok seviyorum ama beceremiyorum :105:
yazık dün kocaya bile sürdürttümsinir oldu bıraktı
benim kullandığım hap yazz da pembe 24 tane hapı kullanıyorsun , beyaz 4 tane hapa geçtiğinde hasta oluyorsun canım..
Doğum kontrol hapı konusunda yorum yapmak isterdim ama hiç kullanmadım.
Eşim korunuyor , biz her gün bünyeye kimyasal ilaç girmesinden yana olamadık.
Yan etkileri yanı sıra hormon olarak aşırı tüylenme olan çok arkadaşım oldu bir de yumurtalıklar tembelleşiyor diye hiç yanaşmadım ben. :44:
chuky cnm insanlar tüylenmesi geçsin diye içiyor doğum kontrol hapını çünkü östrojen hormonları değil erkeklik hormonları yüksek tüyleniyorlar kadınlık hormonu alınca azalıyorvalla bende pek yanaşmamıştım hap kullanmaya ama bitkisel diye güvenip içiyorum