Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

valla kızlar içim daraldı ya zamanda azaldıkça iyice stres yapar oldum ama ben nişanlımla konuştum kesin kararlıyız çocuk istemiyoruz ve hata kabul etmiyoruz o nedenle o da korunacak en azından ilk zamanlar geri çekilme yöntemini kullanıcaz ama sonradan kondom takacak arkadaş :KK9::KK9:

kızlar bana doktor vermedi ilacı eğitime gönderdi doktor orda anlatıyor sizin doktorlar körü körüne nasıl yazabilirki ilaçları bişi anlatmadan çok kızdım doğrusu:KK20: size uygun hangisiyse onu kullanacaksınız isteyen iğne isteyen kondom isteyen hap falan filan hap kullanacaksan sigara içmemelisin diye uyarılarda bulunuyorlar baya eğitici bişi oldu anlayacağınız unutulmamalıki %100 korumuyor diyede ekliyorlar:KK31:

Canım ben 3 doktora gittim 3 ü de sormadı sigara içiyomusun diye Ben içiyorum :KK1:
Sadece karaciğer yada kalp rahatsızlığın varmı dediler:KK14:

Bende kesinlikle en azzz 2 sene istemiyorum Asla kendimi hazır hissetmiyorum bir bebeğin sorumluluğunu almaya... düşüncesi bile beni korkutmaya yetiyo :KK30: Allah isteyenlere versin Bizede hazır olduğumuz zaman versin inşallah

valla kızlar içim daraldı ya zamanda azaldıkça iyice stres yapar oldum ama ben nişanlımla konuştum kesin kararlıyız çocuk istemiyoruz ve hata kabul etmiyoruz o nedenle o da korunacak en azından ilk zamanlar geri çekilme yöntemini kullanıcaz ama sonradan kondom takacak arkadaş :KK9::KK9:

geri çekilme yöntemi en riskli yöntem diye biliyorum ben canım :44:

Canım ben 3 doktora gittim 3 ü de sormadı sigara içiyomusun diye Ben içiyorum :KK1:

Bende kesinlikle en azzz 2 sene istemiyorum Asla kendimi hazır hissetmiyorum bir bebeğin sorumluluğunu almaya... düşüncesi bile beni korkutmaya yetiyo :KK30: Allah isteyenlere versin Bizede hazır olduğumuz zaman versin inşallah

amin cnm allah hazır olupta isteyen herkese nasip etsin inş ama şuan bizler için çook erken:KK31: cnm prospektüsünü okudun mu ilacının kesin yazıyordur sigara içerken kullanmayın diye bende içiyorum ama aza indirdim şu aralar bide bişi olur allah korusun:18:

3. beyaz hapı içtim daha tık yok bende canım..bekliyorum bakalım :KK31:

yazdığına katılıyorum , şu korunma yöntemleri hakkında hepimiz ön yargılıyız , doktorların yeteri kadar bilgi vermemesindende kaynaklanıyor..Her kafadan bi ses çıkıyor.

3. beyaz ne ki :44: ben hiç bişi bilmiyorum yaaa :84: :84: :84:

3. beyaz ne ki :44: ben hiç bişi bilmiyorum yaaa :84: :84: :84:

hiç bir etkisi olmayan mısır nişastası içerikli hap cnm ilaç düzenin bozulmasın ara verilmesin diye içiyorsun ve bu hapa başladığında adetin başlıyor zaten korumuyorsa içmenin ne anlamı var gibi düşünebilirsin zaten ilişkiye girmiyoruz onları içerken:KK34:

Son düzenleme:

:26: geri çekilme yöntemi normal de yeni evli çiftlere önerilmeyen bir yöntem...
ilk başlarda garanti olmayabilir ama :26:
bazen kontrol elden kaçınca kazaya kurban gidebilirsiniz :26:

bir de geri çekilme yönteminde, tam boşalma olmadan önce bir miktar sıvı gelirmiş, o yüzden sağlıklı korunma sağlanmayabilir...
en azından yumurtanın döllenmeye hazır olduğu (adetten sonraki 12. ile15. günler arası) dönemlere rastlamamalı diye düşünüyorum :KK31:

Asla dedin kazana düştün :KK14::KK14::KK14::KK14:
:KK33::KK33::KK33::KK33:

hiç bir etkisi olmayan mısır nişastası içerikli hap cnm ilaç düzenin bozulmasın ara verilmesin diye içiyorsun ve bu hapa başladığında adetin başlıyor zaten korumuyorsa içmenin ne anlamı var gibi düşünebilirsin zaten ilişkiye girmiyoruz onları içerken:KK34:

cahilliğime doymayımm ilk defa duyuyorum böle bişee :44::44::44:

bir sabah böyle bir güne uyanacağımı düşünüyorum :KK31:
Allah korumuş canım, üzülsen mi sevinsen mi belli değil tabiki :KK50:

Bende karmakarışığım canım hala :KK31:

cerenimmmm cok üzüldüm ama ucuz kurtulmussun bence de....sana bi şey olmamasına sevindim ama:KK16:Allahım en kısa zamanda hayırlısından bi iş nasip etsin inşallah...ama önce az dinlen evde heheheh :KK1::KK1:

Canım çok sağol.Bulurum inşallah şimdililk inzivaya çekildim :KK25:

g
ceren nasıl bir olaymış bu böyle nası yapmışlar bunu :KK53: hiç farketmedin mi sen bi durum olduğunu :44:

Allah korumuş seni de :KK30: gerçekten büyük şok:KK25:

bu arada tanışmamaşıtık ben pınar :KK16:

Bir bilsem bende aklımın ucundan geçmedi herşey gerçek gibiydi.Öyle aptal oldum bende.
Memnun oldum bende canım hoşgelmişsin aramıza sende :KK16:

Doğum kontrol hapı konusunda yorum yapmak isterdim ama hiç kullanmadım.
Eşim korunuyor , biz her gün bünyeye kimyasal ilaç girmesinden yana olamadık.
Yan etkileri yanı sıra hormon olarak aşırı tüylenme olan çok arkadaşım oldu bir de yumurtalıklar tembelleşiyor diye hiç yanaşmadım ben. :44:

:KK33:
sürdüm ama çok çirkin :105::110:

çok seviyorum ama beceremiyorum :105:

yazık dün kocaya bile sürdürttüm :KK1: sinir oldu bıraktı :KK1::KK1::KK1:

:KK53::KK53:
sen sürmeye çalış zamanla alışır ellerinn yaaa:KK6::KK6::KK6:
kızım kocalar o kadar sabırlı insanlar mıı kii :KK31:
10 parmak tek vuruşla bi parmak bitmiyo bide kenarına değmesin die emek emekk :KK6::KK6::KK6:
aklın alıyo muu bi sabır sürebilceğinii :KK53::KK53::KK53:

Doğum kontrol hapı konusunda yorum yapmak isterdim ama hiç kullanmadım.
Eşim korunuyor , biz her gün bünyeye kimyasal ilaç girmesinden yana olamadık.
Yan etkileri yanı sıra hormon olarak aşırı tüylenme olan çok arkadaşım oldu bir de yumurtalıklar tembelleşiyor diye hiç yanaşmadım ben. :44:

chuky cnm insanlar tüylenmesi geçsin diye içiyor doğum kontrol hapını çünkü östrojen hormonları değil erkeklik hormonları yüksek tüyleniyorlar kadınlık hormonu alınca azalıyor:KK34: valla bende pek yanaşmamıştım hap kullanmaya ama bitkisel diye güvenip içiyorum

Son düzenleme:
chuky cnm insanlar tüylenmesi geçsin diye içiyor doğum kontrol hapını çünkü östrojen hormonları değil erkeklik hormonları yüksek tüyleniyorlar kadınlık hormonu alınca azalıyor:KK34: valla bende pek yanaşmamıştım hap kullanmaya ama bitkisel diye güvenip içiyorum

Dediğim gibi canım bende dışardan duyduklarımla biliyorum.
Birde aslında ben sadece kadının korunmasına karşıyım erkekler için olsa hergün içmezlerdi her fedakarlık hep kadında bu durumda.
O yüzden eşimin korunmasını daha doğru buldum o da hiç şikayet etmedi sağolsun.

X