Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

aaa ne güzel..demek ilk aylarda ek koruma lazım.. :KK52:
bende diyorum niye hasta olmuyorum :KK37:

nasıl yani :KK53:
hasta derken grip değil de regl i hastalığımız dimi :KK53:
eee yaniiiiiii:KK53:

:KK49: :44:

~~~~

kızlar ben kullanmadığım halde ilacın tek bir ay yeterli gelmeyeceğini iki ay sonunda koruma sağladığını duymuştum.
kesin buradan duymuşumdur :KK31:

oyaaaaa:KK3::KK3:
bu arada nası 2 iş görüşmesii olcakk atladım orayı acıcıkk amaaa :KK1::KK1::KK1:

oyaaaaa:KK3::KK3:
bu arada nası 2 iş görüşmesii olcakk atladım orayı acıcıkk amaaa :KK1::KK1::KK1:

hani birisini ben aramıştım, fatura onlara yazmasın diye, bunu biliyorsun zaten :KK34:

bir de bugün belli oldu,finans departmanımızın olduğu zamanlar bizimle çalışan bir bayan (ben kendisini bir iki kere gördüm) muhasebedekilere laboratuvarda çalışan varsa ona söyleyin, bize laboratuvar içinde biri lazım demiş.
görüşmeye gelsin demiş :KK76::KK76::KK76:

hani birisini ben aramıştım, fatura onlara yazmasın diye, bunu biliyorsun zaten :KK34:

bir de bugün belli oldu,finans departmanımızın olduğu zamanlar bizimle çalışan bir bayan (ben kendisini bir iki kere gördüm) muhasebedekilere laboratuvarda çalışan varsa ona söyleyin, bize laboratuvar içinde biri lazım demiş.
görüşmeye gelsin demiş :KK76::KK76::KK76:

:KK9::KK9::KK9:
ay maşallah kısmetin açılmış vallahiiii :nazar::nazar::nazar:
inşallahh hayırlı olan bi tanesi olur da o deli patrondan kurtulursunn :KK35::KK35::KK35:

nasıl ya :44::44::44: ben o hapı boşuna mı içiyorum o zaman :KK1:

yüzde yüz koruma sağlamadığını biliyorum hiçbir yöntemin o kadar garantisi yok da biz sonuçta ilk zamanlar kondom olmasın diye hap kullanıyoruz. :KK14::KK14::KK14:

1 ay yetersiz mi şimdi ? dr ama niye yeterli dedi o zaman off :KK25::KK25:

ciddimisin cnm sen :KK53:

yazz ın kutusunda ilk haftadan koruma başlar yazıyordu valla..doktorda öyle söyledi.
eğer öyle değilse halim harap çünkü.. :KK37:
ay ben hala olayın ciddiyetini kavrayamadım galiba..

şu hap konusu beni allak bullak etti. o zaman ben 3 ay önceden mi başlasaydım içmeye :KK14:

dr .niye 1.kutu bitimi koruma sağlar dedi. :44:

benim 1 .kutu bitti düğünden 2 gün önce de 2. kutuya başlayacağım.:KK31:

yarın dr. arasam iyi olacak sanırım

yazz ın kutusunda ilk haftadan koruma başlar yazıyordu valla..doktorda öyle söyledi.
eğer öyle değilse halim harap çünkü.. :KK37:
ay ben hala olayın ciddiyetini kavrayamadım galiba..

evet yasminde de yazıyordu ya.. zamanında düzenli alım olduğu sürece koruma sağlar diye :44: ama kafam çok karıştı

evet yasminde de yazıyordu ya.. zamanında düzenli alım olduğu sürece koruma sağlar diye :44: ama kafam çok karıştı

kafanı hiç karıştırma canım..
2. kutuya geçmiş olacaksın , hiç sorun olacağını sanmıyorum..
ilaç prospektüsünde yazıyor zaten.
yoksa doktorlar 1 ay önce başlayın demezdi.
Hepsi aynı şeyi söylüyor , bence sorun olmaz. :KK34:

şu hap konusu beni allak bullak etti. o zaman ben 3 ay önceden mi başlasaydım içmeye :KK14:

dr .niye 1.kutu bitimi koruma sağlar dedi. :44:

benim 1 .kutu bitti düğünden 2 gün önce de 2. kutuya başlayacağım.:KK31:

yarın dr. arasam iyi olacak sanırım

demek ki haptan hapa değişiyor. ben de bir ay öncesinden başlamıştım ve bir şey de olmadı. belki de dr her zaman hapların %2 de olsa hamile bırakma payı var, ondan bahsetmek istemiştir :44:

demek ki haptan hapa değişiyor. ben de bir ay öncesinden başlamıştım ve bir şey de olmadı. belki de dr her zaman hapların %2 de olsa hamile bırakma payı var, ondan bahsetmek istemiştir :44:

bana dr. 1 ay kala kullanmak yeterli olur demişti ama arkadaşlar öyle söyleyince tereddüte düştüm tekrardan krizim :KK31:

kuzenimin eşindede aynı oldu valla ben korkuyorum ne olur ne olmaz geçen sene ağustosta evlendiler kız 19 yaşındaydı çocuk istemiyordu doktor kontrol hapını kullan korur seni demiş kız şimdi 4,5 aylık hamile bence erkeklerinde korunması lazım:KK31:

Canım sen hangi markadan içiyosun Benim kuzenimde düğününden 10 gün önce başlamıştı hamile kalmadı ama bilmiyorum doktorlar 2 ay riskli diyo Aslı doktorunla konuşunca bizede haber ver :KK3:

Canım sen hangi markadan içiyosun Benim kuzenimde düğününden 10 gün önce başlamıştı hamile kalmadı ama bilmiyorum doktorlar 2 ay riskli diyo Aslı doktorunla konuşunca bizede haber ver :KK3:

ben 2 .ye geçmiş olcam ki ama ya :KK14::KK14:

bana ek korunma yönteminden bahsetmedi dr. 1 ay yeterli olur koruma için dedi.:KK31:

madem ekstra kondom kullancaktım hapa niye başladım :KK1:

ya da hap kullanıyorum niye kondoma gerek var :KK1:

hepsinde risk var ki zaten hiçbiri %100 koruma sağlamıyor ama yine de arayacağım yarına.

kızlar bana doktor vermedi ilacı eğitime gönderdi doktor orda anlatıyor sizin doktorlar körü körüne nasıl yazabilirki ilaçları bişi anlatmadan çok kızdım doğrusu:KK20: size uygun hangisiyse onu kullanacaksınız isteyen iğne isteyen kondom isteyen hap falan filan hap kullanacaksan sigara içmemelisin diye uyarılarda bulunuyorlar baya eğitici bişi oldu anlayacağınız unutulmamalıki %100 korumuyor diyede ekliyorlar:KK31:

Merhabalar,

Doğum kontrol hapları alındığı ilk günden itibaren koruyuculuğa başlarlar. Ancak hormonal düzen genetik yapıya bağlı olarak kişiden kişiye değişkenlik gösterebildiği için ilk 7 gün ek korunma yönetemleri kullanılması tavsiye edilir.

İlaçlarınızı aksatmadan düzenli olarak kullandığınız taktirde ilaç kullanımını bırakana kadar koruyuculuğu maksimum düzeydedir. Yani ikinci kutuya başladığınızda ek bir korunma yöntemi kullanmaya ihtiyacınız yoktur.

kızlar bi sitede buldum hemen yazayım dedim buraya

müge sen ciddimisin:KK53: :KK53: ne kadar gecikti :26: olabilir mi kiiiii:KK30:

doğum kontrol haplarını yılın konusu ilan ediyorum :KK1: bu nedir arkadaş türlü bi çeşit iddaa var:44: :44:

valla kızlar içim daraldı ya zamanda azaldıkça iyice stres yapar oldum ama ben nişanlımla konuştum kesin kararlıyız çocuk istemiyoruz ve hata kabul etmiyoruz o nedenle o da korunacak en azından ilk zamanlar geri çekilme yöntemini kullanıcaz ama sonradan kondom takacak arkadaş :KK9::KK9:

müge sen ciddimisin:KK53: :KK53: ne kadar gecikti :26: olabilir mi kiiiii:KK30:

doğum kontrol haplarını yılın konusu ilan ediyorum :KK1: bu nedir arkadaş türlü bi çeşit iddaa var:44: :44:

3. beyaz hapı içtim daha tık yok bende canım..bekliyorum bakalım :KK31:

yazdığına katılıyorum , şu korunma yöntemleri hakkında hepimiz ön yargılıyız , doktorların yeteri kadar bilgi vermemesindende kaynaklanıyor..Her kafadan bi ses çıkıyor.

Merhabalar,

Doğum kontrol hapları alındığı ilk günden itibaren koruyuculuğa başlarlar. Ancak hormonal düzen genetik yapıya bağlı olarak kişiden kişiye değişkenlik gösterebildiği için ilk 7 gün ek korunma yönetemleri kullanılması tavsiye edilir.

İlaçlarınızı aksatmadan düzenli olarak kullandığınız taktirde ilaç kullanımını bırakana kadar koruyuculuğu maksimum düzeydedir. Yani ikinci kutuya başladığınızda ek bir korunma yöntemi kullanmaya ihtiyacınız yoktur.

kızlar bi sitede buldum hemen yazayım dedim buraya

faydalı bir bilgi oldu canım sağol :KK34:

kızlar bana doktor vermedi ilacı eğitime gönderdi doktor orda anlatıyor sizin doktorlar körü körüne nasıl yazabilirki ilaçları bişi anlatmadan çok kızdım doğrusu:KK20: size uygun hangisiyse onu kullanacaksınız isteyen iğne isteyen kondom isteyen hap falan filan hap kullanacaksan sigara içmemelisin diye uyarılarda bulunuyorlar baya eğitici bişi oldu anlayacağınız unutulmamalıki %100 korumuyor diyede ekliyorlar:KK31:

hiç bir korunma yönteminin %100 garantisi yok zaten canım..
Benim doktorum mesela bütün herşeyi sordu ona göre beraber karar verdik hapa.
Migreni bile tetikliyor , doktorun bunlara uyarması gerek..

X