Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

ay ben ne spordan ne danstan anlıyorum hiç yapmadım ikisini de. hayatımda sadece kınamda ve düğünde oynadım zorla
herkesin ilgi alanı farklı oluyor işte, Allahtan eşim de benim gibi

Dilaaaaa, youtube de videoları var ya ben onlarla yapıyordum, ayyy oynayasım geldi

gell dans edelimmm :118::118::118:
yaa oyacımm bide ben yeni mezun oldumm, ev iş, iş ev yapmak istemiyorumm
biras sosyalleşmek istiyorum o yüzden dansı tercih ettim hem de seviyorum dans etmeyii :118::118::118:

biras sosyalleşmek istiyorum o yüzden dansı tercih ettim hem de seviyorum dans etmeyii :118::118::118:

tabi iyi düşünmüşsün ama gene de öncesinde bir iki adım derslerine bak ve öyle git. bocalama orada

benim içime bir kurt atmışlar, oyna oyna çıkmaz herhalde

kızlar bir ara bahsetmiştim ya hani masa üstüne küçük ekmeklik istiyorum diye. ve hatırlıyorsanız internetten cam kapaklı fırın kabı almıştım. bir geldi, minicik, ancak tereyağlık olur:44:
biz de geçen markette bunu gördük, aldık, şimdi ekmeklik olarak kullanıyoruz. ama boyamak istiyorm :26: yeni, mahvetmeyeyim diye bulaşmıyorum şimdilik

Paşabahçe - 53252

kadın mutfak masasının camının altına eşiyle çekindiği fotoları koymuş, fikre bak cam masaya kullanışlı değil diye sıcak bakmıyordum ama bunu görünce ısındım birden

tabi iyi düşünmüşsün ama gene de öncesinde bir iki adım derslerine bak ve öyle git. bocalama orada

benim içime bir kurt atmışlar, oyna oyna çıkmaz herhalde

öğrenmeye gidiyorumm öğretmiceklermi banaaa
büsürüü yer buldumm aricam öğle arasında hepsiniii :118::118::118:

sosyalleşmek mi

yemek yapmak bir sosyallik örneğidir. baklagillerle konuşursun ,yeşilliklerle suda cıp cıp yaparsın.

elektrik süpürgesi ile çaça yaparsın. köşe başlarında tangoya çevirirsin

ütü de çok iyi spor kol kaslarının ve parmaklarının gelişimi için.

cam kapı silmek her yönden iyi eklemlerin açılır.

krizimm içinden nası geliyosa öle yapp cam eskimez ki zatenn
boyaa, hatta puantiye yappp :86::86::86:

niye kimse benimle konuşmuyor

selamlarrr
sohbete daldıkk sanırımmm
nasılsınnn

başka kime sarılcammmmmm

ahtapot gibi sarar sarmalarım seni

kıskandım valla da billa da

bu arada kedilerimiz 4 günlük oldular...gözler daha acılmadı....bahsettim mi bilmiyorum...bi kedi cumartesi günü ofisimizde dogurdu....4 minik yavrumus bide anneleri etti 5 yavru....cok tatlılar balkonda bakıyorum....o dogum yaparken ki halini gördükten sonra kıyamadım ki....anne evinde 3 kedisi olan biri olarak

bu arada ben size balayında kaza yaptıgımızı anlatmadım dimi

ayyy koptummm
sen 10 gün sora sosyalleşyosunn tabiii
:123::123::123::123:

henüz bu aşamaya geçmedimm aslım kendi başıma sosyalleşim didimmm :86::86::86::86:

kedilere de bakarmışş nasıı anaçç bi insansın senn öleee
hayırr anlatmadınn anlatt bakalımmm

baya hızlısınız sağolun iyiyim siz nasılsınız

bi sayfada birden fazla sohbet edebiliyoruzzz
iyi vallahi bizdee maşallah bugünn topik olarakk enerji doluyuzz voltran oluşturuyoruzzz

oyyy ben seni yeryerim

kedi mi kıyamam yaaaaaa... bizim şirketin bahçesinde de gebe kedi var. ona yer yaptık kıyamam.
ne kazası

ayyy koptummm
sen 10 gün sora sosyalleşyosunn tabiii
:123::123::123::123:

henüz bu aşamaya geçmedimm aslım kendi başıma sosyalleşim didimmm :86::86::86::86:

evettttt

sevdicekle sosyalleşcez

*

krizim ben boya işlerinde elimi yüzüme bulaştıran biriyim ama boyayabilirsen harika olur

Allah muhabbetinizi arttırsınbenim enerjim düşük bu aralar

ya ani bi dönüş yapmaya kalkıstı...arkaya dogru gidiyodu...kocaaaa bi cukur varmıs......küçük bi uurum desek yeridir...Allah korudu...tam o cukurun kenarında durmus....ilerleyemiyoruz...arkaya gitse düscez...takla durumu gerceklesecek...ben indim hemen yardım cagırdık....tur otobüsü durdu.....içindeki adamlar cıkıp arabayı cektiler....ama çok korktum ben...nasıl da durmusuz yerinde yaaaa...rabbim sen büyüksün

sosyalliğe gellllll
aşkın gözü kördür
aaa yoksa sen gözlüklerinin ayarlarını mı yaptırdın :103::103::103::103:

bu arada ben size balayında kaza yaptıgımızı anlatmadım dimi
kaza mı :26:

baya hızlısınız sağolun iyiyim siz nasılsınız

:86::86::86:
iyiyim ben, bugün enerji günü herkes iyi olacak
Voltran misali sahi kim demişti onu ben beğendim bu fikri

anlat niye enerjin düşük, sonra silkelen salsa çaça yapacağız daha

~~~~

benim de sılamı kimse beğenmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…