Dilaaaaa, youtube de videoları var ya ben onlarla yapıyordum, ayyy oynayasım geldi
gell dans edelimmm :118::118::118:
yaa oyacımm bide ben yeni mezun oldumm, ev iş, iş ev yapmak istemiyorumm
biras sosyalleşmek istiyorum o yüzden dansı tercih ettim hem de seviyorum dans etmeyii :118::118::118:
tabi iyi düşünmüşsünama gene de öncesinde bir iki adım derslerine bak ve öyle git. bocalama orada
benim içime bir kurt atmışlar, oyna oyna çıkmaz herhalde
gell dans edelimmm :118::118::118:
yaa oyacımm bide ben yeni mezun oldumm, ev iş, iş ev yapmak istemiyorumm
biras sosyalleşmek istiyorum o yüzden dansı tercih ettim hem de seviyorum dans etmeyii :118::118::118:
kızlar bir ara bahsetmiştim ya hani masa üstüne küçük ekmeklik istiyorum diye. ve hatırlıyorsanız internetten cam kapaklı fırın kabı almıştım. bir geldi, minicik, ancak tereyağlık olur:44:
biz de geçen markette bunu gördük, aldık, şimdi ekmeklik olarak kullanıyoruz. ama boyamak istiyorm :26: yeni, mahvetmeyeyim diye bulaşmıyorum şimdilik
Paşabahçe - 53252
niye kimse benimle konuşmuyor
başka kime sarılcammmmmm
ahtapot gibi sarar sarmalarım seni
sosyalleşmek mi
yemek yapmak bir sosyallik örneğidir. baklagillerle konuşursun ,yeşilliklerle suda cıp cıp yaparsın.
elektrik süpürgesi ile çaça yaparsın. köşe başlarında tangoya çevirirsin
ütü de çok iyi spor kol kaslarının ve parmaklarının gelişimi için.
cam kapı silmek her yönden iyi eklemlerin açılır.
krizimm içinden nası geliyosa öle yapp cam eskimez ki zatenn
boyaa, hatta puantiye yappp :86::86::86:
selamlarrr
sohbete daldıkk sanırımmm
nasılsınnn
kıskandım valla da billa da
bu arada kedilerimiz 4 günlük oldular...gözler daha acılmadı....bahsettim mi bilmiyorum...bi kedi cumartesi günü ofisimizde dogurdu....4 minik yavrumus bide anneleri etti 5 yavru....cok tatlılarbalkonda bakıyorum....o dogum yaparken ki halini gördükten sonra kıyamadım ki....anne evinde 3 kedisi olan biri olarak
bu arada ben size balayında kaza yaptıgımızı anlatmadım dimi
baya hızlısınız sağolun iyiyim siz nasılsınız
kıskandım valla da billa da
bu arada kedilerimiz 4 günlük oldular...gözler daha acılmadı....bahsettim mi bilmiyorum...bi kedi cumartesi günü ofisimizde dogurdu....4 minik yavrumus bide anneleri etti 5 yavru....cok tatlılarbalkonda bakıyorum....o dogum yaparken ki halini gördükten sonra kıyamadım ki....anne evinde 3 kedisi olan biri olarak
bu arada ben size balayında kaza yaptıgımızı anlatmadım dimi
ayyy koptummm
sen 10 gün sora sosyalleşyosunn tabiii
:123::123::123::123:
henüz bu aşamaya geçmedimm aslım kendi başıma sosyalleşim didimmm :86::86::86::86:
niye kimse benimle konuşmuyor
Allah muhabbetinizi arttırsınkedilere de bakarmışş nasıı anaçç bi insansın senn öleee
hayırr anlatmadınn anlatt bakalımmm
bi sayfada birden fazla sohbet edebiliyoruzzz
iyi vallahi bizdee maşallah bugünn topik olarakk enerji doluyuzz voltran oluşturuyoruzzz
biz böyleyiz valla, çeneye daldık mı tamamgörmüyoruz daha :26:
NAsılsın ?
kedilere de bakarmışş nasıı anaçç bi insansın senn öleee
hayırr anlatmadınn anlatt bakalımmm
bi sayfada birden fazla sohbet edebiliyoruzzz
iyi vallahi bizdee maşallah bugünn topik olarakk enerji doluyuzz voltran oluşturuyoruzzz
oyyy ben seni yeryerim
kedi mi kıyamam yaaaaaa... bizim şirketin bahçesinde de gebe kedi var. ona yer yaptık kıyamam.
ne kazası
evettttt
sevdicekle sosyalleşcez
*
krizim ben boya işlerinde elimi yüzüme bulaştıran biriyim ama boyayabilirsen harika olur
sosyalleşmek mi
yemek yapmak bir sosyallik örneğidir. baklagillerle konuşursun ,yeşilliklerle suda cıp cıp yaparsın.
elektrik süpürgesi ile çaça yaparsın. köşe başlarında tangoya çevirirsin
ütü de çok iyi spor kol kaslarının ve parmaklarının gelişimi için.
cam kapı silmek her yönden iyi eklemlerin açılır.
kaza mı :26:bu arada ben size balayında kaza yaptıgımızı anlatmadım dimi
baya hızlısınız sağolun iyiyim siz nasılsınız