- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
glcn bir evlenen pişman bir evlenmeyen gel anacım gellllll
bende bende bendee
bazen o kadar kızıyorum ki kendime..yapmak istediğim o kadar çok şey varken neden evlendim diye..
bende bende bendee
bazen o kadar kızıyorum ki kendime..yapmak istediğim o kadar çok şey varken neden evlendim diye..
demek tek değilim
her ne kadar o işe rahat gideyim diye olduğunu düşünse de ben yapmak istediklerimin bir çok kısmını onunla birlikte yapmak istediğim için evlendim.
bende yapmak istediklerimi onunla yapabilirim diye düşünüp evlendiğim ama gerçeklerle karşılaştığım için pişmanım..
evdeki hesap çarşıya uymuyor ne yazık ki..
Nişanlılık zamanındaki şunu yaparız bunu yaparızların yerini önce bi karnımızı doyuralım alıyor..
Aslı 11 günün kalmış şurda sen okuma
aslıcığım senin gözlüğün numarası sana uymamış, baktır bi onubende evlencek olduğuma pişmanım
kızlar neler konuşuyorsunuz siz böyle bu dünyaya kariyer yapmaya değil sevgimizi yaşamaya ve paylaşmaya geldik bence. sonuçta ölüp gideceğiz, kariyerin ne faydası olacak ki. sevdiklerimizle güzel vakitler için de değil midir kariyer? tabi başarı duygusunu sürekli artırmaya çalışanlar, başarıyı araç değil amaç getirenler haricinde.
bir kitapta okumuştum, fedakarlık yoksa aşk yoktur
kızlar neler konuşuyorsunuz siz böyle bu dünyaya kariyer yapmaya değil sevgimizi yaşamaya ve paylaşmaya geldik bence. sonuçta ölüp gideceğiz, kariyerin ne faydası olacak ki. sevdiklerimizle güzel vakitler için de değil midir kariyer? tabi başarı duygusunu sürekli artırmaya çalışanlar, başarıyı araç değil amaç getirenler haricinde.
bir kitapta okumuştum, fedakarlık yoksa aşk yoktur
krizz ha deyince iş bırakılmadığını biliyorsun
kariyer amacımı ben doktoraya devam etmemekle sonlandırmış biriyim. hocası dekan olupta üniye atanmayan saf öğrenciyim ben
fedakarlığın alasını yaptığımı düşünüyorum
ne yazıkki kocamın aldığı maaş ile evimizi geçindiremeyiz. geçindirsin gider otururum evde, sevgimi bir güzel paylaşırım..
yemekler pişirir akşama onun gelmesini beklerim (oda gelince beğenmez )
insanları geçim sıkıntısına soktukları için sevgiyi ikinci planda yaşamak zorundayız
acaba gerçekten seyran olan samanlık olmuş mudur:44:
eski zamanlarda herşey daha güzelmiş..Daha anlamlıymış..ananemle dedem evlendiklerinde eşyaları bile yokmuş
Şimdi hayata öyle bir koşturmacayla giriyoruz ki gözümüz başka hiçbişey görmüyor , sadece geçinebilmek için çalışıyor herkes..
bir sünger yatak yetiyormuş mutluluğa
doyumsuz bir toplum olduk çıktık
eski zamanlarda herşey daha güzelmiş..Daha anlamlıymış..ananemle dedem evlendiklerinde eşyaları bile yokmuş
Şimdi hayata öyle bir koşturmacayla giriyoruz ki gözümüz başka hiçbişey görmüyor , sadece geçinebilmek için çalışıyor herkes..
kızlar ne pişiriyorsunuz bu akşam
kızlar ne pişiriyorsunuz bu akşam