Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Canım Günaydın Tekrar ,ya tabikii barış olsun,gerçekten eşlerle hayat güzel olur onlarda olmazsa olmaz canım biraz sakin ol ,sayfanın neşesisin lütfen neşelen:)
günaydınlar:KK31:
oya barıştığınıza çok sevindim:KK16:
günaydın eysaih :KK31:

:KK1::KK1:
tamam geldim kendime :KK1::KK1::KK1:

oya linkini verdiğin bloğun sahibi boşanmış mı :44: tam da buraya gelmiş, çalışmayı bırakmış mı, sonrasında mutlu olmuş mu diye soracaktım:44:

şimdi eşimin annesi düşündüm de... eşimin annesi de çalışan bir kadınmış. eşimin sanırım orta derecede işitme kaybı var. onun sebebini açıklarken gözümün önünde ağladığını hatırlıyorum. ilk öğrendiğinde de günlerce ağlamış. çalışmamdan kaynaklı oldu demişti. çocuğu sürekli birilerine emanet veriyordum. kış günü bebeği dışarı çıkarınca ablası, kulaklarında bu durum oluşmuş, biz çok geç farkettik demişti. gözlerim dolmuştu onu dinlerken. bir de böyle yaşantılar var.

hayırlısı olsun kızlar hakkımızda.

bilmem ki :44: sanki hikayemsi tarzda yazmış gibi geldi bana :KK31:
boşanmışlarsa çok üzülürüm :KK50::KK50::KK50:
bende her kavgada keşke evlenmeseydim, bir yıl geçse de boşanmaya gitsek diyorum :KK50::KK50:
kızınca ne dediğimi bilmiyorum bende :KK43:

:KK53::KK53::KK53:
oyaa, senin gibi mantıklı davranan bir kızın böyle düşünmesi şaşırttı :44:
canım iyi günde kötü günde :KK16::KK19:

bugün mektup yazıp eşlerimizin yastığının altına koyalım mı kızlar:KK17:
ne dersiniz?
ben onu uyurken izlerken hep hamd olsun, bebek gibi uyuyor, vs vs diye düşünüyorum. bu sabah niye bunu yazıp yastığının altına koymuyorum ki diye düşündüm, hoş söylüyorum ama :44: yine de birlikte yaşlanmak nasip olursa ilerde okuruz diyorum. hatta uyurken resmini çekip gizlice çıkartıp arkasına mı yazsak düşüncelerimizi sevgimizi:44: ama fotoğraf çıkartmaya vaktm yok ki :KK14:

ne dersiniz?
ben onu uyurken izlerken hep hamd olsun, bebek gibi uyuyor, vs vs diye düşünüyorum. bu sabah niye bunu yazıp yastığının altına koymuyorum ki diye düşündüm, hoş söylüyorum ama :44: yine de birlikte yaşlanmak nasip olursa ilerde okuruz diyorum. hatta uyurken resmini çekip gizlice çıkartıp arkasına mı yazsak düşüncelerimizi sevgimizi:44: ama fotoğraf çıkartmaya vaktm yok ki :KK14:

bence cok güzel bi fikir....fakat kızınca haketmiyo diye düsünyrm bende...ki su an cok kızgınım anlasıldıgı gibi :KK1:

ne dersiniz?

Kriz çok güzel düşünmüşsün ben eskiden çok yapardım hatta evlendikten sonra da bir kere yazdım eşim mektupdan ziyade söylememi tercih ediyor o yüzden yazmıyorum artık.

:KK53::KK53::KK53:
oyaa, senin gibi mantıklı davranan bir kızın böyle düşünmesi şaşırttı :44:
canım iyi günde kötü günde :KK16::KK19:

mantıklımıyım ben :KK17: wuuu sevindim :KK31:

iyi günde kötü günde evett, ama o an üzüldüysem, onu da üzebilecek neyse onları söyleyip duruyorum :KK50: (bir görsen ben bağırırken o sırıtıyor :KK47::KK47: )
ailesi, bensizlik, pişmanlık... onu ne üzüyorsa onları söylüyorum :KK50:
ama daha söylemiyeceğim :26:

belki gerçek belki hikaye (Sadece hikaye olmasını umut ediyorum sanki) çok mantıklı ve doğru.
sevgiliyken bir kere ayrılalım demiştim, nasılsa ayrılmaz diye. ayrılmıştık :KK30: canına tak eder sonra :KK50:

~~
o turuncu oda ne öyle yaaa :KK53::KK37:
pehhhhh:KK31::KK31::KK31:

~~

bircan teşekkür ederim :KK1:

Akşam annemin iş yerinden bir kaç arkadaşı anneme yemeğe geliyor ben de gitmek istedim ama eşim yuok diyor başka bir şey demiyor... niye bu kadar karşı çıktı anlamış değilim.:KK47:

sen niye kızgınsın canım :KK50:
ne oluyo ya, ayetel kürsi okuyup geliyorum halbuki işe, niye böyle kötü şeyler okuyorum :44:

sen okuyorsun da biz kendi adıma konuşayım ben okumuyorum o yüzden duyuyorsun :KK47:
ah ben ahhhhhh:KK47::KK47:

güzel fikir bende önceki gün kırıldığım noktaları yazmıştım ama vermedim sonra :KK31:
tekrar deşmeyeyim olayı dedim :KK31:

Bircan niye istemedi çok uzakta mı annenler :44:

çağla sana noldu ki:44::44:

oyaaa, turuncu odanın ismini mi beğenmedin, niye peh dedin :KK50:
kızlar ya bütün enerjim gitti, olmayan :KK50:
üç kişiden de benzer şeyler okuyunca :44:

günaydın herkese :KK3:

dün biz barış ilan ettik, aslında ben ettim :KK30: misafirler gidene kadar ama dedim:KK31:
dedim de ben kendimi dinlemedim ki :KK14:
çok özlemişim, onun da benim kadar kırıldığını, kırdığımın farkındayım :KK14:
sanırım sinirlerim çok gergin son zamanlarda:26:

günaydınn oyaaa :KK16::KK16:
çok sevindim barışmanıza ve waffle ı görünce anladımm :KK1::KK1:
Günaydın melekler:)

Günaydın Krizsavar:)

Günaydın Bircan:)

Günyadın Oya:)

Günyadın Dila:)

Günaydın Eylül:)

Günaydın Elif:)

Günaydın Müge:)

Günaydın glçn:)

Günaydın Jack:)

Günaydın canlarım :)

günaydın canımmm:KK16::KK16:

:KK1::KK1:
tamam geldim kendime :KK1::KK1::KK1:

bilmem ki :44: sanki hikayemsi tarzda yazmış gibi geldi bana :KK31:
boşanmışlarsa çok üzülürüm :KK50::KK50::KK50:
bende her kavgada keşke evlenmeseydim, bir yıl geçse de boşanmaya gitsek diyorum :KK50::KK50:
kızınca ne dediğimi bilmiyorum bende :KK43:

ayy oyacım yapmaa öle yaa, sen o an sinirle sölüyosun ama onun hep aklında kalıyoo:KK31::KK31:
Allah korusun bi tartışmada o sana sölese ne üzülürsünn bida öle yapmaa akıllı eş oll:KK1::KK1::KK1:

veee günaydınnn kızlarrrr :KK16::KK16::KK16:

ne dersiniz?

aa ne güzel fikirrr :KK17: ben yapıyım onu ama ne zaman koyucam yastığın altına..farketmezki mektubu :KK9:

Akşam annemin iş yerinden bir kaç arkadaşı anneme yemeğe geliyor ben de gitmek istedim ama eşim yuok diyor başka bir şey demiyor... niye bu kadar karşı çıktı anlamış değilim.:KK47:

akşam saati diyemi izin vermedi acaba canım :26:
çokmu uzak annenler..?

benim enerjim tam kriz sanada veriyim biraz :KK37:

farkeder ya, herkes yastığın altına elini koyup uyumuyor mu :44:
gel beraber enerjileşelim :KK19:

yooook beğendim, peh dedim çünkü özendim, pehhh millet aya çıkıyor bense gibi demek istedim :KK34:

~~~~

dila waffledan bende yedim :KK56:
diyet gitti :KK52:

daha demicem, haklısın valla ben deyip çıkıyorum işin içinden o düşündükçe düşünür :KK31: zaten yapısı da müsait düşünmeye :26:

~~
bende enerjiye katılıcam :KK3::KK3::KK3:

X