kızlar hepiniz harika görünüyorsunuz burdan eminim hepimiz aynı duygularla belli yollardayız... Acısıyla tatlısıyla bir ömrü paylaşacağımız erkekleri seçtik kendimize... İnşallah hepimiz musmutlu oluruz inşallah babamızın evini aratmaz gittimiz evler...Sizlerden ricam düğünüme çok az bir süre kala bana ilgisiz alakasız davranan nişanlımın psikolojisi hakkında bana yardımcı olmanız... 7 seneye yakın bir süredir beraberiz ve paylaştığımız şeyler hep saygı çerçevesi içerisinde oldu. Hiç bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum... Asker yolu bekledim... İstenmeyi bekledim... Verimeyi bekledim ve en sonunda şimdi düğünümü bekliyorum... Düğününü bekleyen bir kızın bu kadar acı çekmesi hiç normal deil başka biri var mı dır sizce?
kızlar hepiniz harika görünüyorsunuz burdan eminim hepimiz aynı duygularla belli yollardayız... Acısıyla tatlısıyla bir ömrü paylaşacağımız erkekleri seçtik kendimize... İnşallah hepimiz musmutlu oluruz inşallah babamızın evini aratmaz gittimiz evler...Sizlerden ricam düğünüme çok az bir süre kala bana ilgisiz alakasız davranan nişanlımın psikolojisi hakkında bana yardımcı olmanız... 7 seneye yakın bir süredir beraberiz ve paylaştığımız şeyler hep saygı çerçevesi içerisinde oldu. Hiç bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum... Asker yolu bekledim... İstenmeyi bekledim... Verimeyi bekledim ve en sonunda şimdi düğünümü bekliyorum... Düğününü bekleyen bir kızın bu kadar acı çekmesi hiç normal deil başka biri var mı dır sizce?
kim için, ne için yaptığımıza bağlı...ama neden kiiiiii
40 günde kocama 6 kilo aldırmışım..bravo bana.. :96::96::96::96:
en acilinden diyete başladık dün..
harıl harıl hafif bişeyler arıyorum akşama yapacak..
mügeeee bizimki de 5-6 kilo almıs....101 kilo olmustu en son...dün spora basladı...eve geldi 3 beyazı bıraktım diyerek....
ekmek yemedi ama bravo...
çaya seker attı tabiki ama az....
yemegi normal yicekmiş...ekmek yemicekmiş....
kim için, ne için yaptığımıza bağlı...
kendimi yormaya gerek yok
:
mügeeee bizimki de 5-6 kilo almıs....101 kilo olmustu en son...dün spora basladı...eve geldi 3 beyazı bıraktım diyerek....
ekmek yemedi ama bravo...
çaya seker attı tabiki ama az....
yemegi normal yicekmiş...ekmek yemicekmiş....
seninn canını mı sıktılarr canım :44::44:
yahuu siz naptınızzzz
6 kilo muu
tebrik ediyorumm vallahii sizii nası güsel yemekler yaptıysanızzz
yahuu siz naptınızzzz
6 kilo muu
tebrik ediyorumm vallahii sizii nası güsel yemekler yaptıysanızzz
oya,
neler oluyor?
öyle de denebilir, genel olarak kendi canımı kendim sıkmayı çok daha iyi beceriyorum aslında
sen bana gelince sana da aldırcam ki kilo
Benim eşim de 8 kilo aldı 3 ayda
önemli bir şey değil kriz, Türkiyedeki kadınların %80'inin oluşturan kadın tiplemesi ve tribi....
kendini paralama, kıymet bilinmeme....
... vs vs...