Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

kızlar hepiniz harika görünüyorsunuz burdan eminim hepimiz aynı duygularla belli yollardayız... Acısıyla tatlısıyla bir ömrü paylaşacağımız erkekleri seçtik kendimize... İnşallah hepimiz musmutlu oluruz inşallah babamızın evini aratmaz gittimiz evler... :KK3: Sizlerden ricam düğünüme çok az bir süre kala bana ilgisiz alakasız davranan nişanlımın psikolojisi hakkında bana yardımcı olmanız... 7 seneye yakın bir süredir beraberiz ve paylaştığımız şeyler hep saygı çerçevesi içerisinde oldu. Hiç bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum... Asker yolu bekledim... İstenmeyi bekledim... Verimeyi bekledim ve en sonunda şimdi düğünümü bekliyorum... Düğününü bekleyen bir kızın bu kadar acı çekmesi hiç normal deil başka biri var mı dır sizce?:KK5:

selamlarr :KK3::KK3:
belkide nişanlın evlilik psikolojisine girmiştir streslidir ondan dolayı böledirr:44::44: neticede 7 yılı geçirmişsinizz :KK34::KK34:
ayrıca amin inşallah çokk gusel evliliklerimiz olurr :26::26:
evli hatuncanlarında mutlu mesut bi ömür devam ederrr:26::26:

kızlar hepiniz harika görünüyorsunuz burdan eminim hepimiz aynı duygularla belli yollardayız... Acısıyla tatlısıyla bir ömrü paylaşacağımız erkekleri seçtik kendimize... İnşallah hepimiz musmutlu oluruz inşallah babamızın evini aratmaz gittimiz evler... :KK3: Sizlerden ricam düğünüme çok az bir süre kala bana ilgisiz alakasız davranan nişanlımın psikolojisi hakkında bana yardımcı olmanız... 7 seneye yakın bir süredir beraberiz ve paylaştığımız şeyler hep saygı çerçevesi içerisinde oldu. Hiç bu kadar canımın yandığını hatırlamıyorum... Asker yolu bekledim... İstenmeyi bekledim... Verimeyi bekledim ve en sonunda şimdi düğünümü bekliyorum... Düğününü bekleyen bir kızın bu kadar acı çekmesi hiç normal deil başka biri var mı dır sizce?:KK5:

Canıım aminnnn ne güzel dileklerde bulunmuşsun :KK54: Bizde 1 ay sonra tanışmamızın 7. yıl dönümünde evleniyoruz cnm :KK69: Bende senin gibi okuldu askerdi sözdü nişandı çoook bekledim :KK31:
İlgisizlik değilde biz nişanlılık döneminde hiç etmediğimiz kadar çok kavga ettik :KK31: Normalde ilgili alakalıydıda birden mi değişti cnm nasıl oldu örnek vererek biraz açar mısın :26:

ama neden kiiiiii :KK30::KK30::KK30::KK30:
kim için, ne için yaptığımıza bağlı... :KK14::KK14:
kendimi yormaya gerek yok :KK14:

elmanurcuğum şuan bu kafam ile yorum yapmak istemiyorum :KK14:
çok kötü sonuçlandırabiliriz durumu :KK34:

elmanur ne tür acılar çekiyorsun, neler geldi başına?

bir de eşimin kadınlar kulübüyle ilgili dalga geçme, sorgulama süreci vardır "bu kadınlar niye bu tarz sorular sorar" der :KK9: alacakları cevap belliymiş çünkü "1- canım çok haklısın derhal ayrıl 2- canım bir şeyleri değiştirmeye çalışsan 3- niye bunu bize anlatıyorsun 4- eşinle birilerinin konuşması lazım. eee sonuç?"
eşimin mantığı bu:KK9:

bazen haklı buluyorum eşimi. şimdi nişanlının snei aldatıp aldatmadığını burdan nasıl anlaybiliriz? aldatıyorsa neler yapabiliriz uzaktan uzaktan?
bunları nişanlınla konuşman her zaman daha iyidir.
ama çözümü belli olmayan sorunları sadece okumakla kalabiliyoruz, bendeki iş hayatı sorunları gibi. biraz teselli, biraz anlatma ihtiyacının giderimi... başka bir sonuç olmuyor :KK50:

40 günde kocama 6 kilo aldırmışım..bravo bana.. :96::96::96::96:
en acilinden diyete başladık dün..
harıl harıl hafif bişeyler arıyorum akşama yapacak.. :KK56:

mügeeee bizimki de 5-6 kilo almıs....101 kilo olmustu en son...dün spora basladı...eve geldi 3 beyazı bıraktım diyerek....
ekmek yemedi ama bravo...

çaya seker attı tabiki ama az....:KK1:

yemegi normal yicekmiş...ekmek yemicekmiş....:KK1:

mügeeee bizimki de 5-6 kilo almıs....101 kilo olmustu en son...dün spora basladı...eve geldi 3 beyazı bıraktım diyerek....

Biz baya bildiğin diyete girdik..
Dün yoğurtlu semizotu salatasıyla ızgara kabak yedik domates soslu..
bakalım kaç gün dayanabilicez :KK37:

ne güzellllllll :KK31:
benimkini size mi yollasam :KK31::KK31:
aldığı 4kiloyu vermeye başlamış :KK31:

kim için, ne için yaptığımıza bağlı... :KK14::KK14:
kendimi yormaya gerek yok :KK14:
:

seninn canını mı sıktılarr canım :44::44:

yahuu siz naptınızzzz:KK53::KK53:
6 kilo muu :KK1::KK1:
tebrik ediyorumm vallahii sizii nası güsel yemekler yaptıysanızzz:KK9::KK9::KK9:

önemli bir şey değil kriz, Türkiyedeki kadınların %80'inin oluşturan kadın tiplemesi ve tribi....
kendini paralama, kıymet bilinmeme....
... vs vs...

anlamadım :44: öyle bir kadınla mı karşılaştın yoksa o kadın sen misin :44:

X