Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Oyaaaaa nerdesin......bn geldim sen yoksun...hani yardımlasacaktık...mesela ne pişireceksin bugün?:KK9::KK9::KK9:

bende geldim bacılar :KK23:
dün kabak çorbası yaptık çok güzel oldu bugün napsam acaba :KK53:

bende geldim bacılar :KK23:
dün kabak çorbası yaptık çok güzel oldu bugün napsam acaba :KK53:

hakkaten mügem yaaa...ne yapsak.....bende olanlar.....mantar,tavuk,kabak,brokoli,domates,sogan,patates,ıspanak,karnıbahar....evet....bekliyorum önerilerini....baska bişi de söle alırım malzemesini...farketmez yani.....:KK52::KK52:

hakkaten mügem yaaa...ne yapsak.....bende olanlar.....mantar,tavuk,kabak,brokoli,domates,sogan,patates,ıspanak,karnıbahar....evet....bekliyorum önerilerini....baska bişi de söle alırım malzemesini...farketmez yani.....:KK52::KK52:

bendede hemen hemen aynı malzemeler var canım ::KK9:
dur bi araştırıyım bişi bulursam paylaşırım :KK53:

:KK19::KK19::KK19:Aman da aman kimler gelmiş kimler gelmişşşşşşşşş:KK9::KK9:
gelir gelmez de ne pişircem derdine düşmüşlerrrr :KK1::KK1:

bebişim nerelerdesin sen yaaa...özledim valla...iyisin dimi.....:KK16::KK16:

bende özledimmmmm:KK16:
ya hiç sorma ben iş yok diye hayıflanıyordum geçenlerde :KK5:
patroncuğum beni duymuş olsa gerek, wc ye bile gidemedim düşün yani :KK5::KK5::KK5:
daha da iş yok demem :KK9::KK9:

eee naptın sen bakiimmmmm :KK23::KK23:

bende özledimmmmm:KK16:
ya hiç sorma ben iş yok diye hayıflanıyordum geçenlerde :KK5:
patroncuğum beni duymuş olsa gerek, wc ye bile gidemedim düşün yani :KK5::KK5::KK5:
daha da iş yok demem :KK9::KK9:

eee naptın sen bakiimmmmm :KK23::KK23:

napim bebekimmmm....evlendik muradımıza erdik geldik işte:KK53::KK53::KK53:ev-iş-temizlik-kociş....hakkaten zormus be Oyammmm:KK50:

hatta sabahtan beri ne yemek yapsam derdindeyim :26::26::26:

napim bebekimmmm....evlendik muradımıza erdik geldik işte:KK53::KK53::KK53:ev-iş-temizlik-kociş....hakkaten zormus be Oyammmm:KK50:

hatta sabahtan beri ne yemek yapsam derdindeyim :26::26::26:

:KK52::KK52::KK52: ay bir de insan özeniyor falan, ne pişirsem diye :KK53:
karar verdin mi ne yapacağına :KK34:
Bizimki bu hafta gececi :KK76::KK76: gündüz uyuyor zaten :KK76: yemek pişirmiyorum :KK76:

:KK52::KK52::KK52: ay bir de insan özeniyor falan, ne pişirsem diye :KK53:
karar verdin mi ne yapacağına :KK34:
Bizimki bu hafta gececi :KK76::KK76: gündüz uyuyor zaten :KK76: yemek pişirmiyorum :KK76:
ohhh ne rahat...kebap hattaaaa....yok bebeğim karar vermedim daha...patates,ıspanak,kabak,pırasa karnıbahar var...ne yapsam...baska ne önerirsin...?:26::26:

ohhh ne rahat...kebap hattaaaa....yok bebeğim karar vermedim daha...patates,ıspanak,kabak,pırasa karnıbahar var...ne yapsam...baska ne önerirsin...?:26::26:

ıspanak yemeğini çok sevsem de pişirmeyi hiç sevmem ben. vakit alıyor. yıka yıka dur iki kaşık yemek çıksın :KK19:
pırasayı seçtim. en kolayı o :KK52:
veya karnıbaharı haşlayıp yoğurtla yemek de iyi fikir olabilir. karnıbaharı bir sosla (hangi sos bilmiyorum) fırınlayınca çok güzel oluyor...
e kabak yemeği de pratik. doğra kabakları pirinçleri ohh yemek oldu bile :KK34:

bu arada sen acılı çiğ köfteni yedin mi :KK17::KK17::KK17:

ıspanak yemeğini çok sevsem de pişirmeyi hiç sevmem ben. vakit alıyor. yıka yıka dur iki kaşık yemek çıksın :KK19:
pırasayı seçtim. en kolayı o :KK52:
veya karnıbaharı haşlayıp yoğurtla yemek de iyi fikir olabilir. karnıbaharı bir sosla (hangi sos bilmiyorum) fırınlayınca çok güzel oluyor...
e kabak yemeği de pratik. doğra kabakları pirinçleri ohh yemek oldu bile :KK34:

bu arada sen acılı çiğ köfteni yedin mi :KK17::KK17::KK17:

kastetitiğin seyi dogru anladıysam yedimmmmmmm:KK53::KK53::KK53::KK53:puahahahahhahahahah :KK60::KK60::KK60:

sabah sabah çamaşır sepeti reklamları sarmış dört bir yanımızı :KK53:

X