Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

dila gelinlikli resimlerimi gördün mü hatırlamıyorum (gerçi gelinlik kabarık olunca alt kısım kapanıyor) ama ben armut vücutlu biriyim, küçücük göğüsler geniş kalçalar incecik olduğu söylenen bir bel:44: kına gecesine hazırlanırken beni gelinlikle gören bir hanım küçük gelin sanmış, çocuk :KK53: gelinlik provalarımda da önceki provadan çıkan kız ve ailesinden bir kadın "aa sen ne kadar küçüksün" demişti, ben de "24 yaşındayım" demiştim. gelin olacak kız "ben de aynı yaştayım, ben büyük mü gösteriyorum, aşk olsun anne" deyip asık suratla çıkmıştı :44:
sende durum nasıl?

oh my God, bunlar nasıl böyleler dediğim sınıftansn yani :KK53:
şimdi ennnnnnnnnnnnnnnnn merak ettiğim soru: rujun kullanımı nasıl oluyor? ben evde bile süremiyorum ya, bir şey yiyemicem, bebişi öpemicem diye :26: bunları nasıl hallediyorsun?
evet taktiklerini aldım, hatırladım şimdi. ben giyimde çok sınırları olan biriyim o yüzden sıkıntı yaşıyorum. ve mesela kalem etek bana asla olmaz, basenliyim zira. şifon gömleği vücudum kaldırmaz. çok spor takılıyorum galiba ya aman :KK19: etek de bacaklarımı ağrıtıyor, pantolon giydiğimde kalçamı örtecek şeyler giymek istiyorum, çünkü bazı hanımefendilerin kalçaları çok meydanda, ben rahatsız oluyorum, erkekler nasıl olmaz. benim de basen kalça olduğundan kapatmaya çabalıyorum vs vs :44:

:KK1::KK1::KK1: sanırımm ordayımm :KK1::KK1::KK1:
ruju artık bakmadan sürcek kıvama geldim çabuk olması açısındann bide zaten koyu ruj sürmem çokk :81:
vallahi yemekte yeniyoo bebekte öpmüyorum zatenn burdaa :) eve gider gitmez dökülürum ben makyajımı silmeden saçımı rahatlatmadan asla oturmamm çünküü :KK31::KK31: ( ne prensipli çıktım be bendee :KK1::KK1: )
öleyse sende göğüs altından oturtmalı sorası geniş elbiseler giyebilirsin çok güsel olurr hem kalçalarını da kapatır :KK34::KK34:
bak eğer kalçalarını kapamak istiyosan yüksek bel pantolon giy üzerine uzun blazer çeket giy çok güsell olurr :KK34::KK34:
hatta senin için bi foto koycam bi bak onaa :KK34::KK34:

dila gelinlikli resimlerimi gördün mü hatırlamıyorum (gerçi gelinlik kabarık olunca alt kısım kapanıyor) ama ben armut vücutlu biriyim, küçücük göğüsler geniş kalçalar incecik olduğu söylenen bir bel:44: kına gecesine hazırlanırken beni gelinlikle gören bir hanım küçük gelin sanmış, çocuk :KK53: gelinlik provalarımda da önceki provadan çıkan kız ve ailesinden bir kadın "aa sen ne kadar küçüksün" demişti, ben de "24 yaşındayım" demiştim. gelin olacak kız "ben de aynı yaştayım, ben büyük mü gösteriyorum, aşk olsun anne" deyip asık suratla çıkmıştı :44:
sende durum nasıl?

yok canım hiç görmedimm ama ben düzüm biras :KK1::KK1:
göğsüm flnda küçüktür bel oyuntum az varr devamı düzz :KK9::KK9::KK9:

burda kaç kişi eyeliner sürebiliyor :44:

geçen günlerde elime eşimin aldığı ve kuruttuğum gülleri alarak eşime diyorum ki "Allah bizi ne kadar ince yaratmış, vücudumuzu ve ruhumuzu. senin hayatın çok sade, dersler kitaplar yemek yemek çay içmek vs. ve bizim beynimiz ne kadar meşgul. evde iş yaparken bile evimizi güzelleştirme derdindeyiz, sadece o işte değiliz, işi yaparken bir sürü fikirler ve tasarımlar aklımıza geliyor. sizin görmediğinizi görebiliyoruz. kendimize daha çok bakıyoruz, yemek yapmaya çalışıyoruz, ev işi yapmaya çalışıyoruz, çocuk bakmaya çalışıyoruz, bireysel gelişimle ilgileniyoruz. ne kadar yoğun yaratıklarız, farkındalığımız ne kadar fazla. vs vs"

eşim tipik tepkisini verdi "he canım, biz odun yaratıklarız zaten" :KK9:

ama hepsi konuşkan ve canlı canlı konuşan insanlar ya ve kibar :KK53: kalksan, "hanımefendi sıra size geliyordu, biraz daha bekler misiniz" diyen, sorununuzu halletmek için anında telefon görüşmeleri yapan, sizi not alan ve vakti geldiğinde mutlu sesiyle haberdar eden bir zümre sanki onlar :KK9:

oyacım kınamayalım başımıza gelmesin ama otoritesi yerle bir olmuştur gözünde, varsa tabi:KK9: onun açısından hoş bir şey olmamış :KK19:

Canım sana denk gelmiş öylesi yada ne bilym sürekli yapmacık bi gülümseme taktığımız için artık özel hayattada alışkanlık öyle dolaşıyoruz Ben de 2 buçuk senedir bankacıyım 2 banka değiştirdim şimdiye kadar işimi çok seviyorum iyii ki bankacı olmuşum diyen biriyle karşılaşmadım :KK1: Kendime soracak olursam benim küçüklüğümden beri hayalimdi hep güzel giyinip makyajlı olmaları çok hoşuma giderdi ama şuan kötünün iyisi olduğu için mecburiiyetten yapıyorum açıkçası Tekrar bi şansım olsaydı meslek seçimim kesinlikle avukatlık olurdu :KK31:

geçen günlerde elime eşimin aldığı ve kuruttuğum gülleri alarak eşime diyorum ki "Allah bizi ne kadar ince yaratmış, vücudumuzu ve ruhumuzu. senin hayatın çok sade, dersler kitaplar yemek yemek çay içmek vs. ve bizim beynimiz ne kadar meşgul. evde iş yaparken bile evimizi güzelleştirme derdindeyiz, sadece o işte değiliz, işi yaparken bir sürü fikirler ve tasarımlar aklımıza geliyor. sizin görmediğinizi görebiliyoruz. kendimize daha çok bakıyoruz, yemek yapmaya çalışıyoruz, ev işi yapmaya çalışıyoruz, çocuk bakmaya çalışıyoruz, bireysel gelişimle ilgileniyoruz. ne kadar yoğun yaratıklarız, farkındalığımız ne kadar fazla. vs vs"

ben sürebiliyorumm:KK3::KK3:
detaycı krizimm benimm :KK1::KK1:
koydum canım foto bi bak istersennn :KK34::KK34:

Canım sana denk gelmiş öylesi yada ne bilym sürekli yapmacık bi gülümseme taktığımız için artık özel hayattada alışkanlık öyle dolaşıyoruz Ben de 2 buçuk senedir bankacıyım 2 banka değiştirdim şimdiye kadar işimi çok seviyorum iyii ki bankacı olmuşum diyen biriyle karşılaşmadım :KK1: Kendime soracak olursam benim küçüklüğümden beri hayalimdi hep güzel giyinip makyajlı olmaları çok hoşuma giderdi ama şuan kötünün iyisi olduğu için mecburiiyetten yapıyorum açıkçası Tekrar bi şansım olsaydı meslek seçimim kesinlikle avukatlık olurdu :KK31:

tuğçee ben bide bi işe kalkıştımm spk ileri alcam bakalım alabilirsemmm :18::18:

göğüsten oturtmalı elbisem birkaç tane vardı sanırım, bacaklarım ağrımadığında giyerdim. ve bana en uygun ve en sevdiğim elbise tarzıdır :KK16: altına da botumu giyince kendimi cici bir kız gibi hissediyorum, koreli kızlara özeniyorum galiba 25 yaşında :KK53::KK53: aileden bazen diyorlar, çaktırmıyorum ama çok mutlu oluyorum öyle dendiğinde:KK9: büyük ablamla ben uygun giydiğimizde korelilere benziyoruz sanırım :KK8::21:

hiçbir zamane etkileyici ve kadınsı olmak istemedim, araştırmadım hiç de :44:

eye liner dedin de kriz :KK1::KK1: ilk zamanlar ne biçim yapıyordum ya :KK9::KK9:

ama likit eyeliner gözümü ağırlaştırıyor benim göz kapaklarım ağır geliyor bana.

şimdi flormar ın eyeliner kalemi var. çok rahat
resim207767-1.jpg
likit yerine bunu tavsiye ederim.:KK31::KK16:

göğüsten oturtmalı elbisem birkaç tane vardı sanırım, bacaklarım ağrımadığında giyerdim. ve bana en uygun ve en sevdiğim elbise tarzıdır :KK16: altına da botumu giyince kendimi cici bir kız gibi hissediyorum, koreli kızlara özeniyorum galiba 25 yaşında :KK53::KK53: aileden bazen diyorlar, çaktırmıyorum ama çok mutlu oluyorum öyle dendiğinde:KK9: büyük ablamla ben uygun giydiğimizde korelilere benziyoruz sanırım :KK8::21:

hiçbir zamane etkileyici ve kadınsı olmak istemedim, araştırmadım hiç de :44:

tuğçe gibi benimde hayalim hep tıkır tıkır giyinmek, bakımlı olmak ve yükselebilceğim bi iş olmasıydıı o yüzden ben şimdilik memnunum belki yeni başladığım içindirr :KK1::KK1::KK1::KK1:

sende tarzını deiştirebilirsinn artıkınn :KK23::KK23::KK23:

krizzz bence senin doğal güzellğin yeter de artar bile :KK16:

bu arada eyeliner bende süremiyorummmm:KK1::KK1:

ya kızlar ya benim iki tane kurumuş maskaram bir tane açılmamış maskaram ve bir dolu ruj kalem ıvır zıvır var makyaj sandığımda. bir senedir duruyorlar. yazık günah di mi, bakımlı kızlara vermek lazım :26:
iki üç tane de topuklu ayakkabım var galiba ablalarımın düğünü için vs aldığım, ama giyemiyorum ki.
burdan gitsem mi ne yapsam ben 35 yaş üstüne takılmalıyım galiba, dağınık saçlar makyajsız donuk bir yüz, koyu kıyafetler :KK9:
pazartesi saçlarımı güzelleştireyim bari, elbise giysem mi, bir tane elbisem var ama daraltılacak :26:
aman saldım çayıra mevlam kayıra ne yapayım:44:
eşim de zaten hep bu halimi gördü, makyajlı görünce tuhaf oluyor :KK9:

oya çantacıkım geldi :21: hem sırt çantası hem koltuk altı kullanılıyor, ama küçük ve üçgen gibi :KK53:
ben çantamda acaip şeyler taşıyan biriyim. sanırım bu yönde ilerleme kaydetmeme vesile olacak. artık ecza dolabı ve flash bellek deposu, temizlik çantası, kitaplık, notluk olmaktan çıkacak çantam :KK9:[/QUOTE]

Gözün aydın :KK1:
bu kısım için bir kere de küçük çantaya geçip kurtuluyorsun :KK1:

üni deyken sevgilim ayakkabılarına çok düşkün olduğu için küçük boya ve parlatıcı bile taşıyordum :KK1:
şimdi cüzdan +telefon.
hatta yazlık çantalarımın içine cüzdan sığmıyor, kartlık yerleri ayrı :KK1::KK1:

hıhııııııı:KK19::KK19:

:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

:104::104::104::104::104::104:

burada aklımdan geçen şeyi mi kesmeye çalışıyorsun :KK1::KK1::KK1::KK1:
:104:

oyacım kınamayalım başımıza gelmesin ama otoritesi yerle bir olmuştur gözünde, varsa tabi:KK9: onun açısından hoş bir şey olmamış :KK19:

kınamıyorum, Rabbim kınamaktan uzak tutsun ama dediğin gibi otorite ve güvenim kalmadı :KK31:
zaten şirketi batırışı ve hiç bir kurtarma girişimi göstermeyişi adama karşı cephe almamı sağlamıştı,
bu da tuzu biberi oldu :KK31:

gişede olsam buraya gircek zamanım olmaz canımm :)
gişede hızlı ve hata yapmamak için çok dikkatli olman lasım hep bi sonraki müşteri gelsin die:KK34::KK34:

geçen gün kıyafet konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hani sana evet hep klasik ve topuklu ayakkabı giyiyorumm:KK9:
kalem etekler, şifon gömleklerr, yüksek bel pantolonlar, düz badilerr :KK31::KK31:
saçlarım hep yapılıdır ve makyajsız, ojesiz(çok nadir yoktur) işe gelmemm :KK42::KK42:

mutsuz olduğumda kendi adıma bişe yapmıyorumm buraya fln geliyorumm sizinle laflıyorumm iileşyorumm :KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9:
bende ilk işe başladığımda öyleydim:KK1:
şimdi bir hafta aynı pantolonu giyiyorum:KK1::KK1::KK1:
ben bile farketmiyorum :KK31:
her güne ayrı giydiklerim vardı. mesela çarşamba illa şık günümdü, nedense:KK31:

ahh ahhhh gençlik yıllarım :KK31::KK31::KK31:

eyeliner mı?:44:
ben daha toz olanı(neydi onun ismi yaa:44:) onu bile süremiyorum
ama kalemim iyi :KK9::KK9:

gene çok uzun oldu yaa kusura bakmayın :KK50:

ya kızlar ya benim iki tane kurumuş maskaram bir tane açılmamış maskaram ve bir dolu ruj kalem ıvır zıvır var makyaj sandığımda. bir senedir duruyorlar. yazık günah di mi, bakımlı kızlara vermek lazım :26:
iki üç tane de topuklu ayakkabım var galiba ablalarımın düğünü için vs aldığım, ama giyemiyorum ki.
burdan gitsem mi ne yapsam ben 35 yaş üstüne takılmalıyım galiba, dağınık saçlar makyajsız donuk bir yüz, koyu kıyafetler :KK9:
pazartesi saçlarımı güzelleştireyim bari, elbise giysem mi, bir tane elbisem var ama daraltılacak :26:

öleysee krizle değişim başlasınn diyoruzzzz:KK9::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
ptesinden itibaren bence çıkar etekleri elbiselerii giyemeye başlaa, aç makyaj sandığınıı hepicinii kullann :)
giy topuklu ayakkabılarınıı ohh vallahii:KK9::KK9:
hem eşininde senindee moralleriniz yerinee gelirr sıkıntılarınız azalırr :KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

kriz yaa ama sen doğal halinle de çok sevimlisindir eminimmmm:KK16:
düğününde de makyaj yoktu ki maşşallah.(ona makyaj deme lüffen :KK34:)

ama canlanmak istersen, eğer varsa tabiki giy :KK34:
insanın havası değişiyor...

X