Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

yok kuzum uyumuyo erkenden uyanır benmki...hatta bende öyle...söle 10 a kadar uyusam diyorum ama 7 de gözler acılır....kahvaltı yaptık...biraz ben formula 1 oynadım sonra hazırlandım geldim...o da evde uzanıyo yatıyo uyuyo beni gıcık ediyoooo

hiç öyle olamadım yaa

bıraksalar akşama kadar uyucam ben

nişanlım da öyle bu saat oldu hala uyuyor koca sıpa

Günaydın Mahallemizin Taze Gelinleri:)
Günaydın Krizsavar:)
GÜünaydın Bircan:)
Günyadın Oya:)
Günyadın Dila:)
Günaydın Eylül:)
Günaydın Elif:)
Günaydın Hepinize:)

Günaydın canlarım....nasılsınız?

Günaydın Kızlar İyi haftalar herkese

Nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonu

bircancım günaydın...iyi gibiydi sanki...bi yere gitmedim dinlenmek için ama yine de dinlenemedim desem....tek güzelliği pazar günü yemek yapmadım dısarda yedik...büyük bi rahatlıktı....

Günaydınnnnnn

hatice, bircan çağla... günaydın...
tünaydın vakti gelecek olan arkadaşlara da şimdiden günaydın/tünaydın...
akşam vakti şöyle bir uğrayanlara da Günaydın / hayırlı akşamlar

numara yapmayacağım
sözün kısası bugün pazartesi...

Günaydın Mahallemizin Taze Gelinleri:)
Günaydın Krizsavar:)
GÜünaydın Bircan:)
Günyadın Oya:)
Günyadın Dila:)
Günaydın Eylül:)
Günaydın Elif:)
Günaydın Hepinize:)

günaydınn canımmm

günaydınn kızlarrrr

Gece hiç uyuyamadım, aslında uyudum da 5600 tane rüya gördüm.
tam bir rüyadan uyandım saat kaç diye bakmak için teli aldım ki elime instagramdan bildirim gelmiş

uyku sersemi açmışım, okumuş ve yorum yazmışım. az önce gördüm. ben onları rüya sanıyordum

Aslının bana yaptırdığı kapı süsünü yapan kişi beni instagramda takip ediyormuş
kapı süsünün fotoğrafını görünce ''aa bunu ben yapmıştım, sana mı hediye geldi, nasıl olur, tesadüfe bak '' yazmış

evet bu mesaj çok önemli olduğu için saat 5 de cevap yazmışım

ben uzun zamandır böyleyim....rüya da denmez kabusa daha cok benziyo sanki benim gördklerim...bu arada sanki kendim yazıyorum kafamda o rüyaları,kabusları....psikopat mıyım ben yaaa

Benim de haftasonum çok yoğun geçti cumartesi temizlik yaptım ve yemekli misafir ağırladım.
Pazar da orası senin burası benim dolandık hiç dinlenmedim dün gece de midem biraz rahatsızlandı fil yutmuş gibiydim.
Sabah da servise yetişicem diye kahvaltılık bir şey de alamadım ama yine de iyiyim çok şükür

Günaydın Kızlar İyi haftalar herkese

Nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonu
Günaydın canım
Hafta sonum koşuşturma ev hazırlıkları ve ziyaretlerle geçti.
Henüz gelinliğe bakmaya fırsatım olmadı ve 68 gün kaldı.

Günaydın kuzu iyi olmuş desene

Oyam günaydın nasılsın?

günaydınn canımmm

günaydınn kızlarrrr

Kuzucuk günaydın

ben uzun zamandır böyleyim....rüya da denmez kabusa daha cok benziyo sanki benim gördklerim...bu arada sanki kendim yazıyorum kafamda o rüyaları,kabusları....psikopat mıyım ben yaaa

asıl piskopat olan bilinç altımız
ne görse kayda alıyor, sonra rüyaların orta yerinde açığa çıkıyor
ben kapattırıcam kayıt cihazımı

ben de cumartesi temizlik yaptım.
pazar alışveriş + gezme+ ev (apartman) gezmesi
çok yorucuydu

iyiyim canım ne olsun
pazartesi bugün iç güveysinden hallice diyelim

sanki gelinlik bakmaya başlasan iyi olur gibime geliyor
hani sıkışmazsın

günaydın arkadaşlar :44:
gece tuhaf bir rüya gördüm. üniversite 3'te psikoloji okurken kimya okumaya karar veriyordum ve kimya 3'e geçiş yapıyordum ve en gıcık hocamız amirin eşiydi. ve ben yanlış mı yaptım, psikolojiye devam mı etseydim, ama mutlu değildim, kimya ilgimi çekiyor diye diye kendi kendime düşünüp ağlıyordum. sınıf arkadaşlarım çok yardımcı oluyordu ama anlamıyordum, sürekli çizelge çiziyordular :44: ya psikoloji okumak ne zevkliymiş, ama kimyanın da sonu güzel diyordum :26:

Bu hafta sonu gideceğim inşallah ama çok kararsızım.
İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor maalesef

uyku düzenim yok ve gördüklerim genellikle kabus
Sanırım bilinç altımız tepki göstermeye başladı sıkıntılardan

Son düzenleme:
oya telefon neden başucunda? başucunda su olması, çalar saat olması, ne bileyim çerçeve abajur vs olması gerekmez mi? beyninin omlet gibi pişmesini mi istiyorsun belki efsanedir ama ben inanıyorum. lütfen uyurken telefonu odamızda tutmayalım, tutacaksak kapalı tutalım

hatice sen nasıl rüyalar gördün?
ne tür sıkıntıların var, bana bariz baskın bir sıkıntın yok gibi geliyordu :44:
ben ayda bir bombalı teröristli rüyalar görürüm :44: benim bu rüyalar kaybetme korkumdan kaynaklı. sevdiklerimin ölümlerinden çok korkuyorum, bazen telefona gelen mesajdan bile korkuyorum, kötü bir haberse diye. bir cümle her şeyi değiştiriyor, hayatın ağırlaşabiliyor. Rabbim korusun
stresi doğru yolla dışa aktaramayınca, rüyadan ağrıdan sızıdan öfkeden dışarı çıkıyor maalesef canım

oya burda sert yazmış gibi olmuşum, sanki annenim di mi ben snein özür dilerim sadece kimseye zarar gelsin istemiyorum, mzelikle sevdiklerime diğerlerine gelebilir, ilgilenmiyorum

ben koymuyorum ama eşiminki basucunda duruyo çünkü daha calar saat almadık:26:istedigimiz gibi bişey bulamadı...hatta senin calar saat cok hosuma gitmişti ama sormayı unuttum nerden aldın krizcim?

hayır olsun canım benim

ayy krizz benim beyin fena durumda öleyseee:18::18::18:
hem modem başımın ucunda hem telefon:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…