Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

yok kuzum uyumuyo erkenden uyanır benmki...hatta bende öyle...söle 10 a kadar uyusam diyorum ama 7 de gözler acılır....kahvaltı yaptık...biraz ben formula 1 oynadım :KK1: sonra hazırlandım geldim...o da evde uzanıyo yatıyo uyuyo beni gıcık ediyoooo :KK47:

yok kuzum uyumuyo erkenden uyanır benmki...hatta bende öyle...söle 10 a kadar uyusam diyorum ama 7 de gözler acılır....kahvaltı yaptık...biraz ben formula 1 oynadım :KK1: sonra hazırlandım geldim...o da evde uzanıyo yatıyo uyuyo beni gıcık ediyoooo :KK47:

hiç öyle olamadım yaa:KK5:

bıraksalar akşama kadar uyucam ben :KK1:

nişanlım da öyle :KK19: bu saat oldu hala uyuyor koca sıpa :KK48: :KK48:

Günaydın Mahallemizin Taze Gelinleri:)
Günaydın Krizsavar:)
GÜünaydın Bircan:)
Günyadın Oya:)
Günyadın Dila:)
Günaydın Eylül:)
Günaydın Elif:)
Günaydın Hepinize:)

Günaydın canlarım....nasılsınız?:KK16:

Günaydın Kızlar :KK3: İyi haftalar herkese

Nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonu :KK16:

bircancım günaydın...iyi gibiydi sanki...bi yere gitmedim dinlenmek için ama yine de dinlenemedim desem....tek güzelliği pazar günü yemek yapmadım dısarda yedik...büyük bi rahatlıktı....:KK1:

Günaydınnnnnn :KK16:

hatice, bircan çağla... günaydın...
tünaydın vakti gelecek olan arkadaşlara da şimdiden günaydın/tünaydın...
akşam vakti şöyle bir uğrayanlara da Günaydın / hayırlı akşamlar :KK16::KK16::KK16::KK16:

numara yapmayacağım :KK31:
sözün kısası bugün pazartesi...

Günaydın Mahallemizin Taze Gelinleri:)
Günaydın Krizsavar:)
GÜünaydın Bircan:)
Günyadın Oya:)
Günyadın Dila:)
Günaydın Eylül:)
Günaydın Elif:)
Günaydın Hepinize:)

günaydınn canımmm:KK16:

günaydınn kızlarrrr :KK16::KK16::KK16:

Gece hiç uyuyamadım, aslında uyudum da 5600 tane rüya gördüm.
tam bir rüyadan uyandım saat kaç diye bakmak için teli aldım ki elime instagramdan bildirim gelmiş :KK1:

uyku sersemi açmışım, okumuş ve yorum yazmışım. az önce gördüm. ben onları rüya sanıyordum :KK60:

Aslının bana yaptırdığı kapı süsünü yapan kişi beni instagramda takip ediyormuş :KK1:
kapı süsünün fotoğrafını görünce ''aa bunu ben yapmıştım, sana mı hediye geldi, nasıl olur, tesadüfe bak '' yazmış :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet bu mesaj çok önemli olduğu için saat 5 de cevap yazmışım :KK37:

Gece hiç uyuyamadım, aslında uyudum da 5600 tane rüya gördüm.
tam bir rüyadan uyandım saat kaç diye bakmak için teli aldım ki elime instagramdan bildirim gelmiş :KK1:

uyku sersemi açmışım, okumuş ve yorum yazmışım. az önce gördüm. ben onları rüya sanıyordum :KK60:

Aslının bana yaptırdığı kapı süsünü yapan kişi beni instagramda takip ediyormuş :KK1:
kapı süsünün fotoğrafını görünce ''aa bunu ben yapmıştım, sana mı hediye geldi, nasıl olur, tesadüfe bak '' yazmış :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet bu mesaj çok önemli olduğu için saat 5 de cevap yazmışım :KK37:

ben uzun zamandır böyleyim....rüya da denmez kabusa daha cok benziyo sanki benim gördklerim...bu arada sanki kendim yazıyorum kafamda o rüyaları,kabusları....psikopat mıyım ben yaaa:KK5:

Benim de haftasonum çok yoğun geçti cumartesi temizlik yaptım ve yemekli misafir ağırladım.
Pazar da orası senin burası benim dolandık hiç dinlenmedim dün gece de midem biraz rahatsızlandı fil yutmuş gibiydim.
Sabah da servise yetişicem diye kahvaltılık bir şey de alamadım ama yine de iyiyim çok şükür :KK9: :KK9: :KK16:

Günaydın Kızlar :KK3: İyi haftalar herkese

Nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonu :KK16:
Günaydın canım
Hafta sonum koşuşturma ev hazırlıkları ve ziyaretlerle geçti.
Henüz gelinliğe bakmaya fırsatım olmadı ve 68 gün kaldı.

Günaydın canlarım....nasılsınız?:KK16:

bircancım günaydın...iyi gibiydi sanki...bi yere gitmedim dinlenmek için ama yine de dinlenemedim desem....tek güzelliği pazar günü yemek yapmadım dısarda yedik...büyük bi rahatlıktı....:KK1:
Günaydın kuzu iyi olmuş desene

Günaydınnnnnn :KK16:

hatice, bircan çağla... günaydın...
tünaydın vakti gelecek olan arkadaşlara da şimdiden günaydın/tünaydın...
akşam vakti şöyle bir uğrayanlara da Günaydın / hayırlı akşamlar :KK16::KK16::KK16::KK16:

numara yapmayacağım :KK31:
sözün kısası bugün pazartesi...
Oyam günaydın nasılsın?

günaydınn canımmm:KK16:

günaydınn kızlarrrr :KK16::KK16::KK16:

Kuzucuk günaydın :KK54:

ben uzun zamandır böyleyim....rüya da denmez kabusa daha cok benziyo sanki benim gördklerim...bu arada sanki kendim yazıyorum kafamda o rüyaları,kabusları....psikopat mıyım ben yaaa:KK5:

asıl piskopat olan bilinç altımız :KK1::KK1::KK1:
ne görse kayda alıyor, sonra rüyaların orta yerinde açığa çıkıyor :KK31::KK31:
ben kapattırıcam kayıt cihazımı :KK60:

Benim de haftasonum çok yoğun geçti cumartesi temizlik yaptım ve yemekli misafir ağırladım.
Pazar da orası senin burası benim dolandık hiç dinlenmedim dün gece de midem biraz rahatsızlandı fil yutmuş gibiydim.
Sabah da servise yetişicem diye kahvaltılık bir şey de alamadım ama yine de iyiyim çok şükür :KK9: :KK9: :KK16:

:KK3::KK3:ben de cumartesi temizlik yaptım.
pazar alışveriş + gezme+ ev (apartman) gezmesi :KK76:
çok yorucuydu :KK1::KK1:

Günaydın canım
Hafta sonum koşuşturma ev hazırlıkları ve ziyaretlerle geçti.
Henüz gelinliğe bakmaya fırsatım olmadı ve 68 gün kaldı.

Günaydın kuzu iyi olmuş desene

Oyam günaydın nasılsın?

Kuzucuk günaydın :KK54:

iyiyim canım ne olsun :KK31:
pazartesi bugün iç güveysinden hallice diyelim :KK1::KK1::KK1:

sanki gelinlik bakmaya başlasan iyi olur gibime geliyor :KK1:
hani sıkışmazsın :KK34:

günaydın arkadaşlar :44:
gece tuhaf bir rüya gördüm. üniversite 3'te psikoloji okurken kimya okumaya karar veriyordum ve kimya 3'e geçiş yapıyordum :KK53: ve en gıcık hocamız amirin eşiydi. ve ben yanlış mı yaptım, psikolojiye devam mı etseydim, ama mutlu değildim, kimya ilgimi çekiyor diye diye kendi kendime düşünüp ağlıyordum. sınıf arkadaşlarım çok yardımcı oluyordu ama anlamıyordum, sürekli çizelge çiziyordular :44: ya psikoloji okumak ne zevkliymiş, ama kimyanın da sonu güzel diyordum :26:

asıl piskopat olan bilinç altımız :KK1::KK1::KK1:
ne görse kayda alıyor, sonra rüyaların orta yerinde açığa çıkıyor :KK31::KK31:
ben kapattırıcam kayıt cihazımı :KK60:

:KK3::KK3:ben de cumartesi temizlik yaptım.
pazar alışveriş + gezme+ ev (apartman) gezmesi :KK76:
çok yorucuydu :KK1::KK1:

iyiyim canım ne olsun :KK31:
pazartesi bugün iç güveysinden hallice diyelim :KK1::KK1::KK1:

sanki gelinlik bakmaya başlasan iyi olur gibime geliyor :KK1:
hani sıkışmazsın :KK34:
Bu hafta sonu gideceğim inşallah ama çok kararsızım.
İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor maalesef:KK50:

gece tuhaf bir rüya gördüm. üniversite 3'te psikoloji okurken kimya okumaya karar veriyordum ve kimya 3'e geçiş yapıyordum :KK53: ve en gıcık hocamız amirin eşiydi. ve ben yanlış mı yaptım, psikolojiye devam mı etseydim, ama mutlu değildim, kimya ilgimi çekiyor diye diye kendi kendime düşünüp ağlıyordum. sınıf arkadaşlarım çok yardımcı oluyordu ama anlamıyordum, sürekli çizelge çiziyordular :44: ya psikoloji okumak ne zevkliymiş, ama kimyanın da sonu güzel diyordum :26:
uyku düzenim yok ve gördüklerim genellikle kabus
Sanırım bilinç altımız tepki göstermeye başladı sıkıntılardan

Son düzenleme:
oya telefon neden başucunda? başucunda su olması, çalar saat olması, ne bileyim çerçeve abajur vs olması gerekmez mi? beyninin omlet gibi pişmesini mi istiyorsun :KK50: belki efsanedir ama ben inanıyorum. lütfen uyurken telefonu odamızda tutmayalım, tutacaksak kapalı tutalım :KK50:

hatice sen nasıl rüyalar gördün?
ne tür sıkıntıların var, bana bariz baskın bir sıkıntın yok gibi geliyordu :44:
ben ayda bir bombalı teröristli rüyalar görürüm :44: benim bu rüyalar kaybetme korkumdan kaynaklı. sevdiklerimin ölümlerinden çok korkuyorum, bazen telefona gelen mesajdan bile korkuyorum, kötü bir haberse diye. bir cümle her şeyi değiştiriyor, hayatın ağırlaşabiliyor. Rabbim korusun :KK43:
stresi doğru yolla dışa aktaramayınca, rüyadan ağrıdan sızıdan öfkeden dışarı çıkıyor maalesef canım :KK50:

oya telefon neden başucunda? başucunda su olması, çalar saat olması, ne bileyim çerçeve abajur vs olması gerekmez mi? beyninin omlet gibi pişmesini mi istiyorsun :KK50: belki efsanedir ama ben inanıyorum. lütfen uyurken telefonu odamızda tutmayalım, tutacaksak kapalı tutalım :KK50:

oya burda sert yazmış gibi olmuşum, sanki annenim di mi ben snein :KK17: özür dilerim :KK14: sadece kimseye zarar gelsin istemiyorum, mzelikle sevdiklerime :KK50: diğerlerine gelebilir, ilgilenmiyorum :KK19:

ben koymuyorum ama eşiminki basucunda duruyo çünkü daha calar saat almadık:26:istedigimiz gibi bişey bulamadı...hatta senin calar saat cok hosuma gitmişti ama sormayı unuttum nerden aldın krizcim?

hayır olsun canım benim :KK1:

ayy krizz benim beyin fena durumda öleyseee:18::18::18:
hem modem başımın ucunda hem telefon:18::18::18:

X