Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

yine kopmuşsunuz maşallahh.. hayır o değilde ben şafak bile sayamıyorum şafağım bile yok biraz erken mi geliştirdim kendimi bu konuda acıbağğ:KK24::KK23:

ben hiiiiç korkmuyorum :KK23:
sadece acaba isteksizlik falan olur mu bende diye çekiniyorum şimdi libido yüksek ama evlenince asıl icraata geçince ne olur bakalım :KK1:

ben hiiiiç korkmuyorum :KK23:
sadece acaba isteksizlik falan olur mu bende diye çekiniyorum şimdi libido yüksek ama evlenince asıl icraata geçince ne olur bakalım :KK1:

pelvis :KK1::KK1::KK1::KK1:

bende ya :KK17: utancam,, bir de istemezsem :KK23: :26::26::26:" nişanlıyken ateşliydi ama evlenince dondu " başlığı manşetlerde. :KK52:

yine kopmuşsunuz maşallahh.. hayır o değilde ben şafak bile sayamıyorum şafağım bile yok biraz erken mi geliştirdim kendimi bu konuda acıbağğ:KK24::KK23:

yok yok iyidir. tarihii erkene almaya yardımcı olur :KK54:

teşekkür ediyorum canım :KK52::KK52:
o an aklıma ilk gelen ve ona da sarf ettiğim sözlerde buydu :KK52::KK52::KK52:

:KK60: :KK60: Allah seni ya......

eniştenin tepkisi nasıl oldu :KK53::KK53: böyle mi :KK52::KK52::KK52: böyle mi :KK76::KK76:

gerdek gecesi aklıma bu söz gelir kesin benim. kendi kendime gülerim artık :KK9:

:KK60: :KK60: Allah seni ya......

eniştenin tepkisi nasıl oldu :KK53::KK53: böyle mi :KK52::KK52::KK52: böyle mi :KK76::KK76:

gerdek gecesi aklıma bu söz gelir kesin benim. kendi kendime gülerim artık :KK9:

sadece sırıtabildi :KK1:
kan tutuyormuş meğer :KK14::KK14:

neyine tutulduysa, sanki inek kestiler.:KK1: topu topu üç beş damla birşey :KK14:

Son düzenleme:
X