Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Krizzzz yapma böyle yaaaa....çok üzülüyorum :KK14:

devlet işinden soğudum, hakikaten soğudum. köle gibi çalıştırıyorlar, ağzını da açamıyorsun. yazmışlar yazılı olarak "amir görev dışında bir şeyle görevlendirse de yapılmak zorunda" itiraz hakkın yok. bir de memur olmak için çabalıyor insanlar. bence iki sınıf bunlar: bir kısmı benim çevremde gördüğüm oturup asgari çalışarak bol raporlu izinli sözde memurluk yapanlar, ikincisi de benim gibi çalışmayanların yükünü çeken enayiler. yahu yılın yarısı çalışmadan on iki ay nasıl maaş alıyorsunuz, Allahtan korkmuyor musunuz.... şaşılacak şey, insanlar ne kadar gafil:KK50:

ama oya ben günü kurtarma düşüncesiyle günlerimi tüketmek istemiyorum :KK50:
ama bugünü de atlattık moduna soktu düzen.... bugünü nasıl mutlu ve verimli geçirebilirim düşüncem yok oldu...

ben de hiç dizi izleyemedim dün :KK1:
ama çok stres attım :KK76::KK76::KK76:

az after :KK52: ayyy bu cümleye benzer şeyi de kurdum ya pes bana :18:
Şey bloga koyucam ya fotoları, onları seçip düzenliyorum :26:
azcık kaldı :KK1::KK1::KK1:
:

hakkaten kurdun yaniiii:86::86::86:
bidee ben bloga giremiyorum açamıyorum burdann buraya da atsanaa :KK30::KK30::KK30::KK30:

devlet işinden soğudum, hakikaten soğudum. köle gibi çalıştırıyorlar, ağzını da açamıyorsun. yazmışlar yazılı olarak "amir görev dışında bir şeyle görevlendirse de yapılmak zorunda" itiraz hakkın yok. bir de memur olmak için çabalıyor insanlar. bence iki sınıf bunlar: bir kısmı benim çevremde gördüğüm oturup asgari çalışarak bol raporlu izinli sözde memurluk yapanlar, ikincisi de benim gibi çalışmayanların yükünü çeken enayiler. yahu yılın yarısı çalışmadan on iki ay nasıl maaş alıyorsunuz, Allahtan korkmuyor musunuz.... şaşılacak şey, insanlar ne kadar gafil:KK50:

kriz bu tipler her yerde :KK31:
özel sektörde de var ne yazık ki :KK31:
birilerinin üstüne yüklenen yük ile iş yapanlar sayesinde kendimizi enayi yerine koymamalıyız ama :KK31:
onlar kazanmadan aldıkları paranın hakkını ödemeye çalışırken senin ödeyecek bir hakk yememeiş olman önemli:KK34:

ama oya ben günü kurtarma düşüncesiyle günlerimi tüketmek istemiyorum :KK50:
ama bugünü de atlattık moduna soktu düzen.... bugünü nasıl mutlu ve verimli geçirebilirim düşüncem yok oldu...

haklısın :KK31:
peki işlerini yaptıktan sonra(hoş tek başlına bitmiyordur iş) kendin için verimli olacağını düşündüüğün işlerle uğraşsan :44:
ben blog ile uğraşıyorum mesela (aman ne verimli ne verimli :KK1:)
heyyyy sen de saat 11 i kitap okuma saati yapmamışmıydın :44:

buraya da koyucam zaten :KK34:
bloga atınca link ile yükleyebilirim galiba :KK34:
foto boyutlarını küçültürüm olmazsa :KK34:

boyutundan diil oyacımm kotalı benim netim sektörüm izin vermiyo kendi adreslerinden başka yerlere girmeyee :)
bu forumda şans eseri açıldıı sanırımm :)
tek özgür olduğum platform burasııı :KK9::KK9::KK9::KK9:

haklısın :KK31:
peki işlerini yaptıktan sonra(hoş tek başlına bitmiyordur iş) kendin için verimli olacağını düşündüüğün işlerle uğraşsan :44:
ben blog ile uğraşıyorum mesela (aman ne verimli ne verimli :KK1:)
heyyyy sen de saat 11 i kitap okuma saati yapmamışmıydın :44:

dün çok okudum ya, canım sıkıldı :KK19:
ben boya yapmak istiyorummmm, ama iş yerinde yapamam ki :KK17:
her şeyi beyaza boyamak istiyorum :KK9:

dün çok okudum ya, canım sıkıldı :KK19:
ben boya yapmak istiyorummmm, ama iş yerinde yapamam ki :KK17:
her şeyi beyaza boyamak istiyorum :KK9:

biri boya mı dedi :KK1::KK1::KK1:
bende bende bendeeee :KK76:
ama ben herşeye puantiye yapmak istiyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:
Sen dekupaj yapmayı biliyormusun ?:44:

~~~
dilaaaaa anladım seni ama ben anlatamadım galiba :KK1:
foruma foto yükleyemiyorum ben, genelde link ile yüklüyorum, çünkü makinanın foto boyutları yüksek geliyor :KK31:

bir de tumblr sitesinden sevdiğim yazarlar ve sözcüklere dair bulduğum edebi metinlere bakmaya kopyalamaya bayılıyorum oya :KK16:
ve şu an onu yapıyorum:KK52:
edebiyat okumam gerektiğini biliyordum ama okuyamadım. gerçi okuyup kitap mı yazacaktım ki... şu halde de yazma hedefim var hem dii mi:KK8:
burdan gidene kadar kendimi avutmalıyım:KK31:

oyaaa,
dekupajı internetten öğrenmiştim. bir tepsi bir de çatlamış çaydanlığıma dekupaj yaptım, tepsiyi sıcak suyla yıkadığım için peçeteler çıktı :KK30: ama çaydanlığım güllerimle hala arz-ı endam ediyor mutfak masamda:KK52:
yakında eski teflon tavamı saat yapacağım. kağıt dekupaj yapmam gerekecek bu sefer. tavayı boyadım, ortasını da deldik. sırada dekupaj var :KK31:

biri boya mı dedi :KK1::KK1::KK1:
bende bende bendeeee :KK76:
ama ben herşeye puantiye yapmak istiyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:
Sen dekupaj yapmayı biliyormusun ?:44:

~~~
dilaaaaa anladım seni ama ben anlatamadım galiba :KK1:
foruma foto yükleyemiyorum ben, genelde link ile yüklüyorum, çünkü makinanın foto boyutları yüksek geliyor :KK31:

ben yanlış anlamışımmm :95::95::95::95::95::95:
o zaman sen benim görceğim şekil nasılsa öle yappp :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ben yanlış anlamışımmm :95::95::95::95::95::95:
o zaman sen benim görceğim şekil nasılsa öle yappp :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kendisi şuan da bişeycikler albümümde bulunmakta :KK1::KK1::KK1::KK1:

~~~

krizzz geçenlerde nette gördüm, birisi fırınlamış dekupajı (özel tutkalı var sanırım) onlar yıkanabiliyormuş :KK53:
bende onlardan istiyorum, ama sağlığa zararlı mıdır?
bir de önce başka birşeylerde denesem iyi olacak galiba :KK1::KK1::KK1:

bir demlik var üstünde çay markası yazan porselen...
onu boyayıp içine arapsaçı çiçeğimi dikmek istiyorum :KK76::KK76::KK76:

ya ben göremiyorum albümü daha.16 yorumum varmıs..işelrin yogunlugundan sohbete de katılamaıyorum...oyaaaaa konustur beni yavru....muhabbet edelim azcık kızlar yaa:KK1:

ya ben göremiyorum albümü daha.16 yorumum varmıs..işelrin yogunlugundan sohbete de katılamaıyorum...oyaaaaa konustur beni yavru....muhabbet edelim azcık kızlar yaa:KK1:

16 mııı :KK1::KK1:
senle uğraşasımm varr bugün herkesle uğraşasımm varr :KK24::KK24::KK24::KK24:

uğraş benle Diloşummm:KK1::KK1:
maşallah pek enerjiksin...ALlah bozmasın :KK16:

ivett dün çok mutsuzdumm bugünn tam tersi durumdayımmm :KK52::KK52::KK52:
her ikisidee nedensizz ama havadan sanırımm :KK52::KK52::KK52:
kuzumm ben yemeğe gidimm döncemm senle uğraşmaya da devam etcemm :KK52::KK52:

X