Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

oya bence üzerine sıcak şeyler koymayacağın şeyleri boya. ben güvenmiyorum açıkçası su bazlı verniklere bile ki onlar da güçsüz oluyorlar :KK50:

jack senin hobilerin neler :KK31: yemek yapmayı seviyorsun galiba?
pijamalarım geldi bu arada. ne kadar özenli hazırlanmış, pembe kraponlara sarılmış, kurdelalar geçilmiş. aman Allah'ım. ama gel gör ki şu pijamaları niye çok büyük yapıyorlar ki...

Son düzenleme:
jack senin hobilerin neler :KK31: yemek yapmayı seviyorsun galiba?
pijamalarım geldi bu arada. ne kadar özenli hazırlanmış, pembe kraponlara sarılmış, kurdelalar geçilmiş. aman Allah'ım. ama gel gör ki şu pijamaları niye çok büyük yapıyorlar ki...

evet canım cok seviyorum ama bu ara usandım....yemek yapmaya üsenmiyorum da ne pişirsem derdi beni cok yıpratıyo.....:KK50:

kac beden aldın canım....netten alırken bi beden büyük almayı tercih ediyrm genelde....

gecen C&A dan aldım bende pijama...s ama l gibi oldu :KK1:

oya bence üzerine sıcak şeyler koymayacağın şeyleri boya. ben güvenmiyorum açıkçası su bazlı verniklere bile ki onlar da güçsüz oluyorlar :KK50:

bir tane salata tabağım var, üstünde bir adet gül deseni var... hiç sevmem güllü şeyleri :120::120:
aslında şu pembeli country (o muydu) tarzı (seven) kızlarınkine benziyor ama ben sevmiyorum o akımı :26:
o yüzden onu bembeyaza boyayıp üstüne mavi puantiye yapıp temek tabaklarıma benzetmek istiyorum :KK52:
sadece kenar kısmı olacak ama gene de gıda ile temas etmesini bende istemem :KK31:

Son düzenleme:
Selam beybiler :KK3:

oyam girişe ne güzel kanguru geçirmişsin :KK23::KK23: akıllı hatun

kriz pijamaların iyi günlerde olsun :KK16:

sparoow meraba :KK33:

az önce kocadan azar içeren mesaj aldım :26:
bu evde kaç gündür neden yemek pişmiyor sorusuna cevabım; yemiyorsun da ondan.:KK53::KK53:
daha da kızmasın diye kibarlaştırdım birazda:KK1: buzlukta nohut var fasülye var, çıkartıp ısıt vs vs.... meğer ekmek de yokmuş :KK30::KK30::KK30:
diyetteyim ben ekmek almak aklıma gelmiyor ki :KK5:

bu evde kaç gündür neden yemek pişmiyor sorusuna cevabım; yemiyorsun da ondan.:KK53::KK53:
daha da kızmasın diye kibarlaştırdım birazda:KK1: buzlukta nohut var fasülye var, çıkartıp ısıt vs vs.... meğer ekmek de yokmuş :KK30::KK30::KK30:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: herşeyi de sen mi düşüncen canım aaaa :KK31:

country tarzı kız mı:KK53::KK9:
gül niye sevmiyorsun, ne kadar romantik halbuki:KK19:

herkesin zevki ama ben de sevmem . içimi bayar benim belli süre sonra. :KK31:

en azından buzlukta su var ısıt ye diyebilecegin bi kocişin var...ohh ne güzel....benimkisi hayatta yapmaz...cerez ıvır zıvır gecistirir...beni bekler :KK1:

bu mesajımla albümleri görebilme yetkisine sahip olmus olcam....hihihiihih:KK1::KK1:

tamam canım.afiyet olsun:KK16:

saoll canımm oldu gibii :KK56::KK56:
mideyi küçülttüm sanırım yemek yiyemiyorumm hep yarım kalıyooo:44::44:

abooooo :KK52::KK52::KK52:

bir tane salata tabağım var, üstünde bir adet gül deseni var... hiç sevmem güllü şeyleri :120::120:
aslında şu pembeli country (o muydu) tarzı (seven) kızlarınkine benziyor ama ben sevmiyorum o akımı :26:
o yüzden onu bembeyaza boyayıp üstüne mavi puantiye yapıp temek tabaklarıma benzetmek istiyorum :KK52:
sadece kenar kısmı olacak ama gene de gıda ile temas etmesini bende istemem :KK31:

ayy bende sevmiyorum gül, çiçek desenli şeylerii.
o yüzden genelde tercihim geometrik şekiller oluyoo:KK16::KK16::KK16:

bu mesajımla albümleri görebilme yetkisine sahip olmus olcam....hihihiihih:KK1::KK1:

hayırlıı olsunn cicimmm:KK9::KK9:

tabi canım herkesin bir zevki var, az eşya olsun da yeter :KK31:
oya bence sen o tabağı birisine hediye et, boya olabilir mi bilmiyorum salata için kullanıyormuşsun :44: "yine de sen bilirsin" özdemir asaf, feridun düzağaç lavinya'dan:KK16:
ben dün eşime mesaj attım yemek yapamıyorum, özürdilerim diye. o da saçmalama, ne diyorsun sen, yiyecek bir şeyler buluruz yazmıştı :KK17::KK19:

saoll canımm oldu gibii :KK56::KK56:
mideyi küçülttüm sanırım yemek yiyemiyorumm hep yarım kalıyooo:44::44:

hayırlıı olsunn cicimmm:KK9::KK9:

saol cicim:KK16:

darısı benim mideme inşallah....bugün ekmek yemedim hi...yemicem de....50.4 olmusum aldım basımı gidiyorum....o 2 kiloyu vermem lazım:44:

az önce de baskül aldım A101'den...King marka 17,50 cok ta sık:KK16:

bundan sonra sürekli kilo kontol!!!!

Selam beybiler :KK3:

oyam girişe ne güzel kanguru geçirmişsin :KK23::KK23: akıllı hatun

kriz pijamaların iyi günlerde olsun :KK16:

sparoow meraba :KK33:

teşekkür ederimmmmm :KK16: daha güzelleri senin olsun :KK54:
Sorma Aslı yaa ekmeği bile ben alıyorum. beyfendi gecedeyken ctesi alışverişe ben gidiyorum, koca poşetlerle kollarım kopuyor :KK53:
şımarık adamlarla evlenmemeli :KK37:

country tarzı kız mı:KK53::KK9:
gül niye sevmiyorsun, ne kadar romantik halbuki:KK19:

o mesajı düzenledim country tarzı kız değil, country tarzı seven kızlarınki.... :KK1:

ben pek hoşlanmıyorum galiba cicili bicili şeylerden :26:
dışarıdan baktığımda hoşuma gidiyor amaaa yaşamaya kalksam sanırım yaşayamam :KK31:

~~~~
çağlam desem nolacak, adam geceye geçince hususi kaşar ve salam alıyor.
bense hiç hoşlanmıyorum bu durumdan, sürekli ekmek arası yiyor :KK19:
koca tencere pilav duruyor. paşamın gönlü yemek istemiyormuş.
bugün miladı dolduğu için ççöpe gidecek gene :KK19::KK19: bereketimiz kaçıyor valla :KK19:

evet canım cok seviyorum ama bu ara usandım....yemek yapmaya üsenmiyorum da ne pişirsem derdi beni cok yıpratıyo.....:KK50:

kac beden aldın canım....netten alırken bi beden büyük almayı tercih ediyrm genelde....

gecen C&A dan aldım bende pijama...s ama l gibi oldu :KK1:

canım ya yapacak bir sürü şey var halbuki ama yemek seçen biriysen veya eş de sçeiyorsa sorun :44:
s almıştım kolları uzun geldi, pantolon beli de hafif bol :44: pijamaları büyük yapıyorlar ne hikmetse :KK50:

saol cicim:KK16:

darısı benim mideme inşallah....bugün ekmek yemedim hi...yemicem de....50.4 olmusum aldım basımı gidiyorum....o 2 kiloyu vermem lazım:44:

az önce de baskül aldım A101'den...King marka 17,50 cok ta sık:KK16:

bundan sonra sürekli kilo kontol!!!!

50 kiloya fazla mı diyosun sennn :KK53::KK53:
kaybolursun vallahi soraaa göremezlerrr :KK1::KK1::KK1::KK1:

X