- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben göremiyorum albümü daha.16 yorumum varmıs..işelrin yogunlugundan sohbete de katılamaıyorum...oyaaaaa konustur beni yavru....muhabbet edelim azcık kızlar yaa
jack senin hobilerin neler yemek yapmayı seviyorsun galiba?
pijamalarım geldi bu arada. ne kadar özenli hazırlanmış, pembe kraponlara sarılmış, kurdelalar geçilmiş. aman Allah'ım. ama gel gör ki şu pijamaları niye çok büyük yapıyorlar ki...
git sülüman konuştursun seni
oya bence üzerine sıcak şeyler koymayacağın şeyleri boya. ben güvenmiyorum açıkçası su bazlı verniklere bile ki onlar da güçsüz oluyorlar
Selam beybiler
oyam girişe ne güzel kanguru geçirmişsin akıllı hatun
kriz pijamaların iyi günlerde olsun
sparoow meraba
az önce kocadan azar içeren mesaj aldım :26:
bu evde kaç gündür neden yemek pişmiyor sorusuna cevabım; yemiyorsun da ondan.
daha da kızmasın diye kibarlaştırdım birazda buzlukta nohut var fasülye var, çıkartıp ısıt vs vs.... meğer ekmek de yokmuş
diyetteyim ben ekmek almak aklıma gelmiyor ki
country tarzı kız mı
gül niye sevmiyorsun, ne kadar romantik halbuki
daha da kızmasın diye kibarlaştırdım birazda buzlukta nohut var fasülye var, çıkartıp ısıt vs vs.... meğer ekmek de yokmuş
tamam canım.afiyet olsun
bir tane salata tabağım var, üstünde bir adet gül deseni var... hiç sevmem güllü şeyleri :120::120:
aslında şu pembeli country (o muydu) tarzı (seven) kızlarınkine benziyor ama ben sevmiyorum o akımı :26:
o yüzden onu bembeyaza boyayıp üstüne mavi puantiye yapıp temek tabaklarıma benzetmek istiyorum
sadece kenar kısmı olacak ama gene de gıda ile temas etmesini bende istemem
bu mesajımla albümleri görebilme yetkisine sahip olmus olcam....hihihiihih
saoll canımm oldu gibii
mideyi küçülttüm sanırım yemek yiyemiyorumm hep yarım kalıyooo:44::44:
hayırlıı olsunn cicimmm
Selam beybiler
oyam girişe ne güzel kanguru geçirmişsin akıllı hatun
kriz pijamaların iyi günlerde olsun
sparoow meraba
country tarzı kız mı
gül niye sevmiyorsun, ne kadar romantik halbuki
evet canım cok seviyorum ama bu ara usandım....yemek yapmaya üsenmiyorum da ne pişirsem derdi beni cok yıpratıyo.....
kac beden aldın canım....netten alırken bi beden büyük almayı tercih ediyrm genelde....
gecen C&A dan aldım bende pijama...s ama l gibi oldu
saol cicim
darısı benim mideme inşallah....bugün ekmek yemedim hi...yemicem de....50.4 olmusum aldım basımı gidiyorum....o 2 kiloyu vermem lazım:44:
az önce de baskül aldım A101'den...King marka 17,50 cok ta sık
bundan sonra sürekli kilo kontol!!!!