Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın Kızlarrrr....sizi seviyore....sabah sabah içimden geldi:KK16::KK16::KK16::KK1::KK1::KK1:

Krizcannn iyi ol kuzum yaaaa....Allahım sabır versin...senin bu sabrın sonunda her şey güzel olacak...dün hepimiz için dua ettim...yasin okudum....Allahım kabul eder inş:KK16::KK16::KK16:

Duymayan varsa söylüyoruuuuuuuuuummmmm!!!!:KK52::KK52::KK52:
5 Mayıs da evleniyom beeeeeeeennnnnnnnnnnn:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:nazar::nazar::nazar:

Elüfümmmmmm canım benim....cok sevindim...nasıl da halloluyo her şey...Rabbbim hep yanımızda işte....bak ...dün yazamadım kuzum ....canım sıkkındı biraz...hep hep hep böyle mutlu ol inşallah....:KK16::KK16::KK16:

topikçene pozitifiz bugün :KK9:

$pozitif-insanlar-daha-mi-uzun-yasar-582.jpg

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın :KK19:

çok şükür, hava güzel, dün izinliydim, bugün pazartesi değil, sabah aslının hediyesini aldım, cumaya az kaldı, akşam eşim yok planlarım var(dikiş dikmek yani)....
benden mutlusu yok :KK1::KK1::KK1:

:KK16::KK16::KK16: bende dün keselerime devam ettim :21::21::21:

:KK33::KK33::KK33: göbeğim çatladı kandırcam diye :KK9::KK9:

ohh ne güzel, sen o keseleri ne yapacaksın :44: kaç tane oldu :44:

dün makinanın iğnesinin kırıldığını ve yedeinin olmadığını, hatta dün iğne alacakken, neyse para harcama sonraki ay alırsın dediğimi söylemişmiydim :KK47:
sırf o işler için spora gitmemiştim :KK5:;

Çatlasın zaten, kandırıkçı :))

Son düzenleme:
ohh ne güzel, sen o keseleri ne yapacaksın :44: kaç tane oldu :44:

dün makinanın iğnesinin kırıldığını ve yedeinin olmadığını, hatta dün iğne alacakken, neyse para harcama sonraki ay alırsın dediğimi söylemişmiydim :KK47:
sırf o işler için spora gitmemiştim :KK5:;

Çatlasın zaten, kandırıkçı :))

20 tane oldu şimdilik yeter bana :KK1: çeyizimde koycak güzel güzel koksun ve sonra bohçalara anne, kv, teyze,yenge vs . :KK16::KK16:
**

hadi ya :44::44: ee bugün mecbur alcan o zaman.

bu arada blogunda nasıl oldu da evlendim yazına bayıldım. :KK16::KK16:

kendimi gördüm orda :KK9:

**

çağloşum bugün nasılsın :KK54:

20 tane oldu şimdilik yeter bana :KK1: çeyizimde koycak güzel güzel koksun ve sonra bohçalara anne, kv, teyze,yenge vs . :KK16::KK16:
**

hadi ya :44::44: ee bugün mecbur alcan o zaman.

evet :KK1::KK1: dün cimrilikten 5 lira verip almadım, bugün minibüs parası ile 5 e tamamlıcam onu :KK1::KK1::KK1:
ay nolacak benim bu eli sıkı durumum :KK5: ne zaman açılacak şu elim :KK1:
ay olsa valla harcıyacağım, tam bir iki taksit bitti dedik, hoppp ikea taksitleri çıktı başımıza :KK1::KK1:
maaştan 1 lira arttırmak istiyorummmmmm:84::84::84:

~~~~

bu arada blogunda nasıl oldu da evlendim yazına bayıldım. :KK16::KK16:

kendimi gördüm orda :KK9:

utandırma beni :KK17:
:KK1::KK1::KK1::KK1: sen de ben gibi evlilik fobisi içerisindeydin amaaaaa:KK1:

evet :KK1::KK1: dün cimrilikten 5 lira verip almadım, bugün minibüs parası ile 5 e tamamlıcam onu :KK1::KK1::KK1:
ay nolacak benim bu eli sıkı durumum :KK5: ne zaman açılacak şu elim :KK1:
ay olsa valla harcıyacağım, tam bir iki taksit bitti dedik, hoppp ikea taksitleri çıktı başımıza :KK1::KK1:
maaştan 1 lira arttırmak istiyorummmmmm:84::84::84:

~~~~

utandırma beni :KK17:
:KK1::KK1::KK1::KK1: sen de ben gibi evlilik fobisi içerisindeydin amaaaaa:KK1:

eee ev gecindirmek kolay değil :18::18: mecbur o halde oluyo insan.. ben de ceyize baslayınca pintileştim :KK9:

*

valla cok begendim şiir gibi aktı gitti yazın.. evet hala arada geliyo o fobi :KK9: mesela dün akşam. :KK55: acaba doğru yolda mıyım diye düsün düşün ,evliliği kıvırabilir miyim diye efkarlandım ve ağladım :KK1: sanırım yatağımdan ayrılmak zor gelcek. odam vs :KK5::123:

temel sorun tembelliğim de olabilir :KK1: :KK1: yeni hjayat korkutuyor bazen bir de :KK1:

Son düzenleme:
X