- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
ya ben dün ikea ya gittim, ondan bu enerji desem kızarmısınız bana :26::26::26:
niye kızalım :44: neler aldın bakalım
hani ben puf arıyordum ya , haniiiiii bir de zizgon.... bir de raf bir de bir şey bir de bir dee birdeeee.......
işte onları almak için uğradık. bursaya gitmiştik dönüşte
tekli bir koltuk aldım. 150tl ye
tekli koltuk dediğime bakma, tekli birşeykoltuk desen değiiillllll tabure desen değilllllll
foto atarım inş birazdan
zigon veya sehpa veya iş gören birşey arıyordum da sen bana göstermiştin ya renkli renkli
onlar çok alçak kaldılar
bizim koltuğun yarısı yükseklikteydialamadık.
zigon da alamadık yani
ama koltuk aldık
vee raf aldık
güle güle kullanın mutluluklahani ben puf arıyordum ya , haniiiiii bir de zizgon.... bir de raf bir de bir şey bir de bir dee birdeeee.......
tekli koltuk dediğime bakma, tekli birşeykoltuk desen değiiillllll tabure desen değilllllll
foto atarım inş birazdan
zigon veya sehpa veya iş gören birşey arıyordum da sen bana göstermiştin ya renkli renkli
onlar çok alçak kaldılar
zigon da alamadık yani
ama koltuk aldık
vee raf aldık
o koltuğu da küçük odaya mı aldın?
hayırlı olsun canım, başka bir şey almadın mı yani, plan dışı
alkış
hani ben puf arıyordum ya , haniiiiii bir de zizgon.... bir de raf bir de bir şey bir de bir dee birdeeee.......
foto atarım inş birazdan
onlar çok alçak kaldılar
zigon da alamadık yani
ama koltuk aldık
vee raf aldık
kriz hazır kitap ismi vermişken iletişim ve öfke üzerine de verir misin kaynak
canım aciliyeti yoksa elimdeki bu alanla ilgili tüm kitapları okuduktan sonra cevap vermek istiyorum
Ohh en iyisini yapmışsın güle güle kullan aldıklarını..
Biz de puf koltuk ya da minder alacağız küçük oda için ama bir türlü alamadık masraf bitmiyor maalesef... Bir de oturduğumuz odaya raf yapacağız... Bir de bir de bende de bir sürü bir şeyler var... Hepsini sıraya koyup yapmamız gerek aslında...
Bu arada benim eşim yapacak rafı falan hazır almayacağız parça kestiriyoruz sadece... Hatta mutfak dolaplarım küçük diye dolap yapmıştı...
Rica ederimCanımmm çok teşekkür ederim çok düşüncelisin
hayırlı olsun haticebohça yükünden de kurtuldun.
*
bende pttkitap'tan krizsavar'ın dediği kitapları aldımçok mutluyum.