ben haftasonu çok garip oldum..
Eşim hiç ev sahibi gibi değil sanki misafir gibiydi
şok oldum diyebilirim..
normal zamanda o sofrayı kuran,bana yardım eden eş gitti yerine öyle birazdan kalkıp gidicekmiş gibi biri geldi sanki..
neyse toparlanma vakti..
o da bir şey mi, bizimki haydi masaya dendiğinde hoooopppp baş köşeye herkesten önce oturmuştu
salonun kapısından üstüne panter emel ruhu ile bir atlayasım gelmişti Allah'tan sadece hayalimde öyle yaptım
yavaş yavaş düzene oturuyor. ilk kez ev sahibi sonuçta, ilk kez misafir geliyor evinize.
daha önce sorumluluk annede babadaydı, o misafirlerle oturmak yerine odasına çekilip telefonda senle konuşurdu
böyle düşün
benim bunları düşünmem ancak ertesi güne kalıyordu
CERENNNNN doğum günün kutlu olsunnnnnnn
Aslıııııı ben gamgam style da ağladığımı anlatmıştım dimiiiiiii
bircannnnn huuuu öyle hava atmaca yok
benim de güzel geçti biraz stresli biraz masraflı ama çıtımı çıkartmıyorum
kızların moralini toparlayalım sonra
krizz çağlaaa, kocaları bir gören pişman bir görmeyen
benimki de bu hafta gececi gene
ama hem iyi hem kötü bir durum
o yokken dikiş dikmeyi planlıyorum.
evin toparlanmamış kısmını veeee buzluğa börek çörek doldurma işini yapıcam
~~~~
uzun yazmam sizi sıkıyor biliyorum ama tam yollayacakken birileri geliyor, siz çok yazmış oluyorsunuz
hemen suçu size attım
dün ders erken bitecek dedi. sabah sekizde çıktı. bekle bekle... mesaj atıyor hoca uzattı diye. hocaya beddua etmemek için kendimi o kadar zor tuttum ki... sonra ağlayarak uyumuşum. bizimki geldi dokuz gibi. konuşamıyorum ağlamaktan, suratını astı o da. sürekli aktı durdu yaşlar.. sabah erken bitecek demeseydi ağlamazdım sanırım, o yavaş yavaş ölen umudum çok acıttı canımı
bence kesinlikle huzursuz ediyor... bir de ben birlikte takılmayı çok seviyorum. yatak odası takımı kurulurken evde olmayacak diye de ağladığımı hatırlıyorum, çocuk gibiyim ya
sen gerçekten vakit geçiremiyorsun
bu kadar vahim olduüunu bilmiyordum :26::26: