Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

krizzzz....aynı sey benim için de gecerli....bende cok görem,iyorum...sabah bi saat...haftanın 3 günü 9 da geliyo...aksam 3 saat en fazla...çünkü erkenden uykum geliyo.yoruluyorum...

haftasonu bi pazar...cumartesi o evde ben işte....huysuzlugum hzuursuzlugum bu yüzden belki de...
tabi beni sinir ettiği seyler de yok değil:KK9::KK9:

dün ders erken bitecek dedi. sabah sekizde çıktı. bekle bekle... mesaj atıyor hoca uzattı diye. hocaya beddua etmemek için kendimi o kadar zor tuttum ki... sonra ağlayarak uyumuşum. bizimki geldi dokuz gibi. konuşamıyorum ağlamaktan, suratını astı o da. sürekli aktı durdu yaşlar.. sabah erken bitecek demeseydi ağlamazdım sanırım, o yavaş yavaş ölen umudum çok acıttı canımı:KK50:
bence kesinlikle huzursuz ediyor... bir de ben birlikte takılmayı çok seviyorum. yatak odası takımı kurulurken evde olmayacak diye de ağladığımı hatırlıyorum, çocuk gibiyim ya :KK19:

Günaydın kızlar :KK3::KK3: yorgun savaşcı geldi :KK1: nasıl yorgunum nasıl uykum var yaa. bu koşuşturma ne olur bitsin ben bitmeden :KK25::KK25: uykumu bile alamıyorum ya. her yerim ağrıyor. evin eksiği de işleri de bitmek bilmiyor.:26:
dün evimize eşyalar geldi. o kadar tuhaf oldum ki evin her yerini inceledim burda mı yaşıcam ben artık diye. bir de salya sümük oldum :KK5:

ama artık sevdiğimden ayrılmak çok zor geliyor :KK69: hem giderim hem ağlarım modundayım.

**

Ceren dogum günün kutlu olsun.
:KK16::KK16: nice aşklı senelere :KK69:

**
kriz umarım bu süreci atlatırsınız. eşinle hep beraber olursunuz :KK16::KK16:

**/
müge ,çağla :44::44: :44::44: şurda 19 günüm kaldı beni korkutmaz mısınız :KK9::KK9:

ayy ben cok mutluyum ...hiçbir sorun yok....güzel bişi evlilikk...ohhhh:KK37::KK37:

Günaydın kızlar :KK3::KK3: yorgun savaşcı geldi :KK1: nasıl yorgunum nasıl uykum var yaa. bu koşuşturma ne olur bitsin ben bitmeden :KK25::KK25: uykumu bile alamıyorum ya. her yerim ağrıyor. evin eksiği de işleri de bitmek bilmiyor.:26:
dün evimize eşyalar geldi. o kadar tuhaf oldum ki evin her yerini inceledim burda mı yaşıcam ben artık diye. bir de salya sümük oldum :KK5:

ama artık sevdiğimden ayrılmak çok zor geliyor :KK69: hem giderim hem ağlarım modundayım.

**/
müge ,çağla :44::44: :44::44: şurda 19 günüm kaldı beni korkutmaz mısınız :KK9::KK9:

oh oh akşam gelsede evime gitsem... :KK53:
herşey harika , aman aman :KK9:
şaka bi yana sen bakma bize aslım geçicek hepsi :KK34:

Chuky doğum günün kutlu mutlu olsunn :KK16::KK16:

Kriz evine bayıldımm..Huzurla oturun inşallah :KK16:

aslı evlilik çok güzel bir şey ve tüm bu üzülmeler de sevgiden oluyor:KK16:
yine de kullandığımız cümleler önemli. kadın yorgun diye erkek bunu sitemle karşılar, söylenirse kadın çok üzülür. tamam reddedilmiş hissetmek hiç hoş bir duygu değil, başıma gelse oturur ağlarım herhalde. bu durumu da konuşmak lazım eşle. kadın ev işi bekler ve erkek hiç yardım etmezse yine mutsuzluk çöker...
birbirimize ağır sözler söylemeden sorunlarımızı dile getirmemiz dileğiyle.
yavaş yavaş oturturuyoruz evliliklerimizi:KK31:

Ceren mutlu yıllar
$384225_483223978362889_1790934171_n.jpg $roses2.jpg

hediyem olsun sizlere, enn sevdiğim şarkılarda ilk üçtedir:

[video=youtube;QCmFTr9N3q0]http://www.youtube.com/watch?v=QCmFTr9N3q0[/video]

aslı evlilik çok güzel bir şey ve tüm bu üzülmeler de sevgiden oluyor:KK16:
yine de kullandığımız cümleler önemli. kadın yorgun diye erkek bunu sitemle karşılar, söylenirse kadın çok üzülür. tamam reddedilmiş hissetmek hiç hoş bir duygu değil, başıma gelse oturur ağlarım herhalde. bu durumu da konuşmak lazım eşle. kadın ev işi bekler ve erkek hiç yardım etmezse yine mutsuzluk çöker...
birbirimize ağır sözler söylemeden sorunlarımızı dile getirmemiz dileğiyle.
yavaş yavaş oturturuyoruz evliliklerimizi:KK31:

haklısın kriz. bu konuyla ilgili okudugun bir kitap var mı ?

ben erkekler mars tan kadınlar venüsten kitabını okudum bir ara.

ben haftasonu çok garip oldum..
Eşim hiç ev sahibi gibi değil sanki misafir gibiydi :KK53: şok oldum diyebilirim..
normal zamanda o sofrayı kuran,bana yardım eden eş gitti yerine öyle birazdan kalkıp gidicekmiş gibi biri geldi sanki..

neyse toparlanma vakti.. :KK19:

o da bir şey mi, bizimki haydi masaya dendiğinde hoooopppp baş köşeye herkesten önce oturmuştu :KK60:
salonun kapısından üstüne panter emel ruhu ile bir atlayasım gelmişti Allah'tan sadece hayalimde öyle yaptım :KK52:
yavaş yavaş düzene oturuyor. ilk kez ev sahibi sonuçta, ilk kez misafir geliyor evinize.
daha önce sorumluluk annede babadaydı, o misafirlerle oturmak yerine odasına çekilip telefonda senle konuşurdu:KK31:
böyle düşün :KK34:
benim bunları düşünmem ancak ertesi güne kalıyordu :KK31::KK31::KK31:

CERENNNNN doğum günün kutlu olsunnnnnnn :KK54::KK54:

Aslıııııı ben gamgam style da ağladığımı anlatmıştım dimiiiiiii :KK52::KK52::KK52:

bircannnnn
huuuu öyle hava atmaca yok :KK34: benim de güzel geçti biraz stresli biraz masraflı ama çıtımı çıkartmıyorum :KK1::KK1:
kızların moralini toparlayalım sonra :KK33:

krizz çağlaaa, kocaları bir gören pişman bir görmeyen :KK1::KK1:
benimki de bu hafta gececi gene :KK31:
ama hem iyi hem kötü bir durum :KK34:
o yokken dikiş dikmeyi planlıyorum.
evin toparlanmamış kısmını veeee buzluğa börek çörek doldurma işini yapıcam :KK76:

~~~~

uzun yazmam sizi sıkıyor biliyorum ama tam yollayacakken birileri geliyor, siz çok yazmış oluyorsunuz :KK52:
hemen suçu size attım :KK52::KK52::KK52:

dün ders erken bitecek dedi. sabah sekizde çıktı. bekle bekle... mesaj atıyor hoca uzattı diye. hocaya beddua etmemek için kendimi o kadar zor tuttum ki... sonra ağlayarak uyumuşum. bizimki geldi dokuz gibi. konuşamıyorum ağlamaktan, suratını astı o da. sürekli aktı durdu yaşlar.. sabah erken bitecek demeseydi ağlamazdım sanırım, o yavaş yavaş ölen umudum çok acıttı canımı:KK50:
bence kesinlikle huzursuz ediyor... bir de ben birlikte takılmayı çok seviyorum. yatak odası takımı kurulurken evde olmayacak diye de ağladığımı hatırlıyorum, çocuk gibiyim ya :KK19:

sen gerçekten vakit geçiremiyorsun :KK5::KK5::KK5:
bu kadar vahim olduüunu bilmiyordum :26::26:

Krizz yeğenini görünce deşarj olacağından eminim benim öyle oldu hatta annemlerin gideceğimden haberi yoktu çat kapı gidince onların gözlerinin içindeki parıltı beni daha da motive etti diyebilirim...

Bu arada evin çok hoş ve dağınık değil hem ev hali tabi ki de dağınık olacak en azından sadece bir oda ayırmışsın orası dağılır oda normal yanii...:KK9:

---

Kızlar işler ve eş yardım etmemesi benim en büyük sorunum hatta çokta tartışmalı zamanlar geçirdik...eşim bana hala ev işlerinde yardım etmez ve extra her şeyini benden bekler... İlk evlendiğimiz zamanlar da her şeye yetişmeye çalıştım ev işi ve eş istekleri konusunda ama olmayınca isyan bayrağını kaldırdım eşim bu konuda çok şükür anlayışlı davrandı problem kalmadı :KK16:

haklısın kriz. bu konuyla ilgili okudugun bir kitap var mı ?

ben erkekler mars tan kadınlar venüsten kitabını okudum bir ara.

hım o kitabı okumadım canım:44: batı kaynaklı kitaplar okumuyorum genelde, bu da bir batı kaynaklı kitaba benziyor sanki:44: çünkü kültürel olarak anlatılanlarla uyuşmuyoruz ve sonra bocalama başlıyor. ha kore, hint, japon kaynaklı kitaplar okunabilir bence:KK52:
biz evlenmeden önce birlikte aynı kitaplar alır okurduk. ve evlilikle ilgili dini kitaplar okumaya özellikle dikkat ettik. çünkü evlilik ben'den biz'e yolculuk. dinimizin gerektirdiği gibi yaşarsak mutlu oluruz ve onun dediklerini yapmak nefsimize daha kolay olur diye düşündük galiba. o sebepten okuduğumuz kitaplar hep dini kitaplar, sana uyar mı bilemem:44:
adım adım evlilik-halit ertuğrul
evcilik oynamıyoruz-ahmet kurucan
ve aşk evliliğin ellerinden tuttu-senai demirci:KK16:
yakınlık-mustafa ulusoy:KK16:

senai demirci bir dr ve mustafa ulusoy bir psikiyatr. özellikle yakınlık kitabı çocuk eğitimiyle ilgili çok güzel bilgiler veriyordu, bayılmıştım. mustafa bey eşini kanserden kaybeden bir beyefendiydi sanırım...

bu kitapları birlikte okuduk, önemli gördüğümüz noktaların altını çizdik, her gün telefonda kritiğini yaptık:KK16:

ha bir de çok merak ederek erkek beyni isimli bir kitap almıştım nöropsikiyatr bir hatun yazmıştı, ama batı kaynaklı bir kitap olduğu için o da erkeğin beyninin uçkurunda olduğu fikrini empoze etmeye çalışıyordu. yarıda bırakmıştım. cem yılmaz'ın son gösterisi gibi erkeğin beyninin uçkurunda olduğu fikrini empoze eden sinemalar filmler... her neyse hiçbirini kabul etmiyorum. biz Türk toplumuyuz ve çok önceliklerimiz var bundan önce.doğru ya da yanlış...

Son düzenleme:
Krizz yeğenini görünce deşarj olacağından eminim benim öyle oldu hatta annemlerin gideceğimden haberi yoktu çat kapı gidince onların gözlerinin içindeki parıltı beni daha da motive etti diyebilirim...

Bu arada evin çok hoş ve dağınık değil hem ev hali tabi ki de dağınık olacak en azından sadece bir oda ayırmışsın orası dağılır oda normal yanii...:KK9:

---

Kızlar işler ve eş yardım etmemesi benim en büyük sorunum hatta çokta tartışmalı zamanlar geçirdik...eşim bana hala ev işlerinde yardım etmez ve extra her şeyini benden bekler... İlk evlendiğimiz zamanlar da her şeye yetişmeye çalıştım ev işi ve eş istekleri konusunda ama olmayınca isyan bayrağını kaldırdım eşim bu konuda çok şükür anlayışlı davrandı problem kalmadı :KK16:

bende 1.ay sonunda bayrak kaldırmıştım En Büyük KK
önce ben de çalışıyorum deyip yemek hazırlamadım.
sonra o yaptı bir güzel eleştirdim onu tıpkı beni eleştirdiği gibi :KK1::KK1:
sonraaaaa bir gün yorgunluktan öldüğüm için ona vakit ayırmıyorum diye, ev işlerini bıraktım hep onla ilgilendim.
bir hafta sonunda 'ev çok mu pis yaa' dedi.
şimdi çok şükür oturttuk herşeyi.(yeni şeyler çıkmıyor değil)
herşeye rağmen hayat onlarla çok güzel :KK16::KK16:

bir de eklemek istiyorum tekrar:
her evde bir iletişim ve öfke kitabı olmalı ve evin tüm fertleri okumalı :KK31:
çok öfkeli bir toplumuz zira:KK52:

kitaplar hakkında konuşmaya bayılıyorum :KK16:

kriz çok güzel yazmışsın :KK16::KK16:

evet batı kaynaklı kitap ,dediğin gibi bizim kültürümüzle alakası yok kitabı bitircem diye göbeğim çatladı resmen. :KK31:
dediğin kitapları not alıyorum.

biz sadece prf.dr. asım uysal'ın evlilik ve cinsel hayat kitabını okuduk.:KK31:

---

insan özlüyor görmek istiyor ben pek gidemesem de benimde var kuzenim çok tatlı yeni yeni yürümeye başladı düşe kalka gidiyor iki adım atıp pat diye düşüyor o halleri pek komik oluyor
kusura bakmayın kızlar böyle dalış yaptım ama konuya

Son düzenleme:
bir de eklemek istiyorum tekrar:
her evde bir iletişim ve öfke kitabı olmalı ve evin tüm fertleri okumalı :KK31:
çok öfkeli bir toplumuz zira:KK52:

kitaplar hakkında konuşmaya bayılıyorum :KK16:

kriz çok güzel yazmışsın :KK16::KK16:

evet batı kaynaklı kitap ,dediğin gibi bizim kültürümüzle alakası yok kitabı bitircem diye göbeğim çatladı resmen. :KK31:
dediğin kitapları not alıyorum.

biz sadece prf.dr. asım uysal'ın evlilik ve cinsel hayat kitabını okuduk.:KK31:

not mu alıyorsun :KK60:
notlarımı kaybederim ama fotolarımı asla sloganıyla fotoğraflarını çekiyoru :KK52:

sadece kitapların isimlerini almaya özen gösteriyorum yani :KK51:

X